Значи купувате им по една кола( ще останат много доволни) и после когато разберат как се поддържа една кола, уверявам ви няма да ви мрънкат

И всички ще са доволни и щастливи........май?! bleh1
tedy написа: Значи купувате им по една кола( ще останат много доволни) и после когато разберат как се поддържа една кола, уверявам ви няма да ви мрънкат![]()
![]()
![]()
Roberta написа:Да бе да, ще ревнувам от колата, ама друг път! Решил да сменя колата - ми да я сменя, решил спойлер да слага - ми екстра, подарък спойлер!
Не може да ме ядоса с нищо, което е свързано с колата!
Дали ще обсъжда мацки пред мен, няма грижи, включвам се и аз, какво толкова!
many написа:Roberta написа:Да бе да, ще ревнувам от колата, ама друг път! Решил да сменя колата - ми да я сменя, решил спойлер да слага - ми екстра, подарък спойлер!
Не може да ме ядоса с нищо, което е свързано с колата!
Дали ще обсъжда мацки пред мен, няма грижи, включвам се и аз, какво толкова!
напълно съм съгласна..... Доста приятелки ми казват, че съм луда... Но аз за разлика от тях мога да се похваля, че с половинката си нямам НИКАКВИ проблеми (особено пък за коли и жени), С една дума си имам мъж- слънце
! Обичам колите почти колкото него... А като се замисля, ако не обича колите, високите скорости и жените- какъв мъж е (не искам да обидя никого)!!!!! Просто мен почти нищо не може да ме накара да седна да гледам мачове или бокс
, но виж някоя среща на клуба, тунинг шоу или състезание на Божурище
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта