
Хайде "морски", давайте да видим.
п.п. Не че не ползвам гугъл да си намеря рецепта, просто ми се иска някой от "извора" да даде инфо.
siso_k написа:Цацата задължително се чисти, иначе става горчива.
xalerrelax написа:siso_k написа:Цацата задължително се чисти, иначе става горчива.
С това не мога да се съглася.
Нормалната и дребна цаца не се чисти.Ако е по - едра като хамсия вече се търбуши като пиперка.![]()
Отделно , ако не пържите десетки килограми цаца я направете на клечки за зъби.Бучкаш я през очите и пържиш в тиган.Пържи се равномерно и не се сбръчква.
xalerrelax написа:.. я направете на клечки за зъби.Бучкаш я през очите и пържиш в тиган...
scuba написа:xalerrelax написа:.. я направете на клечки за зъби.Бучкаш я през очите и пържиш в тиган...
на метла събира повече. И става идеална. Късаш части от метлата и през очите я нанизваш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта