То и ако ъплоудваш 1TB торенти пак ще си отиде доста бързо

Matematiks написа:Имам много рийд/райт операции поради факта , че има много виртуални машини на него ...
xploda написа:Matematiks написа:Имам много рийд/райт операции поради факта , че има много виртуални машини на него ...
Ми то ненапразно има хардове за домашно ползване и такива за сървъри, като и респективно последните струват неколкократно повече от домашните. Не знам кво се чудиш. Виж, вече ако си взел сървърна тошиба...просто смени диска. За такова натоварване само оригинални Dell, HP, IBM в зависимост от сървъра. Можеш и със някакъв Seagate да минеш, ма пак ще е компромис.
Gal написа:Сървърна Тошиба? Оригинални Dell, HP, IBM?
Gal написа:По-скоро SSD, за съжаление още с малки обеми и скъпи.
xploda написа:Gal написа:Сървърна Тошиба? Оригинални Dell, HP, IBM?
Да, кво се чудиш?Gal написа:По-скоро SSD, за съжаление още с малки обеми и скъпи.
SSD на сървър??? ....особено пък с неговите изисквания т.е. за вирутализация???? Дооооообре каки![]()
![]()
Gal написа:xploda написа:Gal написа:Сървърна Тошиба? Оригинални Dell, HP, IBM?
Да, кво се чудиш?Gal написа:По-скоро SSD, за съжаление още с малки обеми и скъпи.
SSD на сървър??? ....особено пък с неговите изисквания т.е. за вирутализация???? Дооооообре каки![]()
![]()
Първо чети, после пиши! Да, SSD на сървър!За виртуализация също си има едни специални продукти, дето нямат нищо общо с това, за което си мислиш. Не се чудя, пишеш глупости-но и за това прочети!
"More than 200 companies have manufactured HDDs over time. But consolidations have concentrated production into just three manufacturers today: Western Digital, Seagate, and Toshiba."
xploda написа:...
Gal написа:Когато "кака ти" е пипала сървъри, ти не си знаел *бе ли ти се, пикае ли ти се
xploda написа:Gal написа:Когато "кака ти" е пипала сървъри, ти не си знаел *бе ли ти се, пикае ли ти се
Tва на жените се казва по принцип, за мъжете е другоНенапразно ти викам каки
Gal написа:Що ли така не ми е хитроумно и забавно?
Gal написа:Нямам намерение да меря каквото и да било, нито да поправям някого, нито да му отварям очите, особено когато не поема.
Gal написа:За последно-чети повече, даже и етикети!
pecata12310 написа:Като сме на тази тема имам следния проблем с "Lenovo" модел Т61. Тръгва. По светодиодите си личи, че чете от диска, но екран няма. В сервиза ми казаха прегрята видеокарта. Опитали два-три пъти да нагреят ( каквото и да значи това) тръгнала за малко и отказала съвсем. Та въпроса ми е това означава ли ново дъно?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта