Здравейте!
Става въпрос за парно на VW Bora 2.0 бензин. Не е с климатроник, а с обикновен климатик.
Проблемът е че като включа парното, топло духа само през средните отвори и на краката. А през тези от ляво и от дясно духа студено. Това е колата на жена ми и понеже рядко я карам не съм обърнал внимание дали и преди е било така, но Тя твърди че и през 4-те отвора е духало топло и от няколко дни се е развалило. Освен това преди ми се струваше че въздуха беше по горещ. Температурата е на средата, всички маркучи са топли... Каква ли може да е причината? Има ли вариант клапите такада блокират че да не пускат топъл въздух до лявата и дясна "духалка" ?
Проблем с парно на VW Bora
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Проблем с парно на VW Bora
Причините може да са две или ти е заседнала клапа на парното или някое от управленията на клапите се е прецакало.
-
smarthuj
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI 116
- Двигател: AJM 1999
Re: Проблем с парно на VW Bora
Нов въпрос. VW Bora 1.9 TDI, 1999, 116 к.с. Проблема с парното се изразява в това,че когато е на ECON и навън е примерно 21 градуса парното не се пуска топъл въздух без значение на колко градуси му задавам 25,26,27 и т.н., а започва да духа топло чак на HI. Положението е същото и с режим AUTO. :(
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”