Здравейте. Целта на настоящата тема е свързана с молбата ми към вас, да споделите, кои според вас са истински следените, популярни, успешни и утвърдени сайтове за публикуване на обяви за продажба на различни стоки и услуги в Интернет?
Въпросът на темата не е свързан със споделянето на обяви за сайтовете въобще, а само с тези от тях, чрез които според вас, човек може да реализира най-успешна и бърза продажба на определен вид стока, в частност и тези от тях, от които вие, като продавачи, сте останали с най-добри впечатления, т.е вие като потребител, лично сте се уверил в ефективността им.
Не намирам за нужно да дискутираме естеството на продаваните стоки и/или услуги, тяхната цена, или използвания продажбен подход. Обектът на темата е свързан единствено с фактическата продажба на даден, неопределен вид артикул, посредством сайтовете за безплатни и платени обяви, познати в българското интернет пространство.
За момента аз лично използвам Продавалник, но ми се иска да приложа кумулативното ползване на няколко, подобни по вид, естество и дейност сайтове, с оглед по-бързата и ефективна продажба.
Известни и с гарантиран интерес сайтове за обяви
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Black-diamant
- Автомобил: Passat B 5.5
- Двигател: 2.0 115hp
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Известни и с гарантиран интерес сайтове за обяви
Black-diamant написа:...Продавалник...
от българските.
От чужбина Ибей
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Към българските добавям и bazar.bg
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
http://www.555.bg ползвал съм и този
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Prodavalnik.com за сега е без конкуренция според мен /какви неща съм продал там сам не си вярвам/,скоро ми се обадиха от Bazar.bg да ме поканят да си пусна и при тях обявите като дават бонус една година една обява да ти е ВИП,тоест искат да конкурират Продавалника !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”