Сони Ериксон - Сони - въпроси

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Сони Ериксон - Сони - въпроси

Мнениеот Deo88 » Чет 29 авг 2013 12:56

Здравеите .

От доста години си търся точно определен модел на Сони Ериксон от Walkmann серията , но сега нали са премахнали "Ериксон" от марката и излизат само като SONY , и ми е любопитно , дали моделите с марка Сони Ериксон могат да се поправят , или е по-сложно вече ?
Решил съм да си взема въпросния модел , но ако нещо му стане и немогат да ми го оправят , ще се откажа и няма да го закупувам .

Благодаря ви предварително и лек ден

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Сони Ериксон - Сони - въпроси

Мнениеот LILO&STICH » Чет 29 авг 2013 13:38

в ибей се намират доста чарколяци.Тези серия можеш и сам да оправиш,но зависи от кой модел точно,и какъв му е проблема

Потребителски аватар
vanbo
Автомобил: Passat 3 TDI
Двигател: 1. 6 SB 1992

Мнениеот vanbo » Пет 30 авг 2013 19:52

За тази марка мога да кажа само едно - ЖЕЛЕЗНИ !!!
От десетина години ползвам Сони Ериксон 600 и - нямам думи. И не мисля да го сменям с новите модели...
Първо, защото ми е подарък от сина, докато учеше Магистратура там, и второ - каквото ми трябва на мене, го има. Даже и в повече...С още един модел на Нокиа са били определени като особени модели. Тогава...
Интересното беше в декодирането му - там всички френски специалисти му казвали официално, че на български не може да стане. Дори и на руски...А аз не можех да се оправя с езиците, дето ги имаше.
И когато го дадох чак в Троян за декодиране с тези опасения, момчето се усмихна и само каза : Кажете на онези западняци, че за Българите няма невъзможни неща. И го направиха...
Та, приятелю - не се чуди за тази марка.
Успех !)

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 31 авг 2013 23:22

Не се чудя за марката , първите ми два телефона бяха Sony Ericsson T230i а следващия Sony Ericsson K700i , чисто нови ги купувах и двата , К700 го купих точно когато излезнаха и бяха най-добрите за момента , даже и месеци след това нямаха равни .
Така , сега по същество .

Както казах съм харесал един модел от Walkmann серията . Работата е там , че ако нещо се прецака на дадения телефон , дали ако го занеса в сервиз на мобилен оператор те ще ми го направят , понеже в момента марката е Sony , и незнам дали старите модели , които бяха с марката SE се правят и дали има такава възможност .

Винаги с две ръце съм бил ЗА Sony Ericsson , нищо , че повечето от телефоните ми бяха Нокий , все пак рядко ми изпадаха моделите , които исках или пък цената беше много висока - пак неудобство ..

Благодаря за отзивите :)

alexey
Автомобил: VW Passat
Двигател: 2003

Мнениеот alexey » Нед 01 сеп 2013 10:08

Deo88 написа:Здравеите .

От доста години си търся точно определен модел на Сони Ериксон от Walkmann серията , но сега нали са премахнали "Ериксон" от марката и излизат само като SONY , и ми е любопитно , дали моделите с марка Сони Ериксон могат да се поправят , или е по-сложно вече ?
Решил съм да си взема въпросния модел , но ако нещо му стане и немогат да ми го оправят , ще се откажа и няма да го закупувам .

Благодаря ви предварително и лек ден

По принцип и аз карах доста години (до миналата) с Sony Ericsson K700i като втори телефон. Не мисля, че трябва да се притесняваш за поправката, защото както колегата по-горе е казал, части доста се намират, а аз ходих 2011 да ми го поправят в едно малко гаражче, хората го почистиха и смениха нещо, което не си спомням какво беше.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”