Гърция - шофиране бос
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гърция - шофиране бос
Теб като не ти харесва и не ти е удобно не означава, че всичко е балканщина и трябва всички да се съобразяват с теб. На мен с чехли ми е по-удобно отколкото с лятната маратонка. Бос пробвах веднъж и ми беше адски неудобно.
Колега живея 10г н Атина спирали са ме 100 пъти лятото по джапанки и винаги съм ги събул никои не ми е направил проблем а колкото до колегата погоре подобре бос отколкото с джапанки чехли или каквото и да било от този род това което трябва да внимаваш повече е като те спрът да не правиш рески движения особено през ноща по възможност имаи си документите на лесно достъпно място колкото помалко ровиш по джобовете и разни меса по колата правиго плавно и в момента на спирането си дръж рацете на волана докато не ти поискат документите и никога не носи нож или чикиики в купе всичко в багажника по закон имаш право на 4см ножче казвам го защото съм съден за такова недоразомение и преспах 2 дни в ареста
- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
От цяла Европа има хора които карат така. Ако караш два пъти по 15 минути през деня няма как да ме разбереш.Опитай се само да стоиш, нищо да не правиш 15-16 часа и ще те видя как ще се чувстваш. За тези часове и най малкото неудобство се превръща в болка. Трябва да го изпиташ иначе си говорим празни приказки. 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Здравейте колеги!
Малко извън темата:
-та онзи ден спорихме с аверчета,за това дали е забранено да караш гол(до кръста).
Има ли такова нещо в закона?
Малко извън темата:
-та онзи ден спорихме с аверчета,за това дали е забранено да караш гол(до кръста).

Има ли такова нещо в закона?
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
Преди правех всяка седмица кирии до Гръция
Маах си по джапанки,спирали са ме.Актове са ми писали,тарашили са буса, та чак ми казаша,че щели да го разрежат да видят какво има под ламарините
Бос не съм карал,щото ми е неудобно.Ама за джапанките никой нищо не ми е казал д*йба и гръците.Актос,мактос,маляка говорят като бушмени та се принудих и аз да им науча циганския език.
Техните катаджии завалиите хал хабер си немат от закона.Винаги когато съм бил в нарушение е било едно тюхкане,едно вайкане аджеба на какъв акт подлежа
Отварят едни малки книжлета и почват ентусиазирано да разлистват,телефони звънят и т.н. Виж намерят ли ти нож в колата ще те скопят ама както си трябва 

Техните катаджии завалиите хал хабер си немат от закона.Винаги когато съм бил в нарушение е било едно тюхкане,едно вайкане аджеба на какъв акт подлежа