Гърция - шофиране бос

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Re: Гърция - шофиране бос

Мнениеот simeon40 » Чет 29 авг 2013 15:58

Теб като не ти харесва и не ти е удобно не означава, че всичко е балканщина и трябва всички да се съобразяват с теб. На мен с чехли ми е по-удобно отколкото с лятната маратонка. Бос пробвах веднъж и ми беше адски неудобно.

Павел11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Павел11 » Чет 29 авг 2013 21:02

Колега живея 10г н Атина спирали са ме 100 пъти лятото по джапанки и винаги съм ги събул никои не ми е направил проблем а колкото до колегата погоре подобре бос отколкото с джапанки чехли или каквото и да било от този род това което трябва да внимаваш повече е като те спрът да не правиш рески движения особено през ноща по възможност имаи си документите на лесно достъпно място колкото помалко ровиш по джобовете и разни меса по колата правиго плавно и в момента на спирането си дръж рацете на волана докато не ти поискат документите и никога не носи нож или чикиики в купе всичко в багажника по закон имаш право на 4см ножче казвам го защото съм съден за такова недоразомение и преспах 2 дни в ареста

Потребителски аватар
calidad
Автомобил: Golf 4
Двигател: 2.0 AZH 4motion
Контакти:

Мнениеот calidad » Чет 29 авг 2013 21:52

От цяла Европа има хора които карат така. Ако караш два пъти по 15 минути през деня няма как да ме разбереш.Опитай се само да стоиш, нищо да не правиш 15-16 часа и ще те видя как ще се чувстваш. За тези часове и най малкото неудобство се превръща в болка. Трябва да го изпиташ иначе си говорим празни приказки. :mhihi

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Чет 05 сеп 2013 7:17

Здравейте колеги!
Малко извън темата:
-та онзи ден спорихме с аверчета,за това дали е забранено да караш гол(до кръста).
:mhihi :mhihi :mhihi
Има ли такова нещо в закона?

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Вто 17 сеп 2013 6:22

Преди правех всяка седмица кирии до Гръция :mhihi Маах си по джапанки,спирали са ме.Актове са ми писали,тарашили са буса, та чак ми казаша,че щели да го разрежат да видят какво има под ламарините :screwy Бос не съм карал,щото ми е неудобно.Ама за джапанките никой нищо не ми е казал д*йба и гръците.Актос,мактос,маляка говорят като бушмени та се принудих и аз да им науча циганския език.
Техните катаджии завалиите хал хабер си немат от закона.Винаги когато съм бил в нарушение е било едно тюхкане,едно вайкане аджеба на какъв акт подлежа :mhihi Отварят едни малки книжлета и почват ентусиазирано да разлистват,телефони звънят и т.н. Виж намерят ли ти нож в колата ще те скопят ама както си трябва :death

Върни се в “Пътеводител”