Голф4 комби до 6-7000лв
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Покупка на автомобил...
http://www.cars.bg/c411525 и това ми се стори че е на оферта 

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
predat0r написа:http://www.cars.bg/c411525 и това ми се стори че е на оферта
Що така тия пасати толкова евтини ..

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Е колко да струва 10 годишен кола без една екстра?
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Съвсем нормална цена , за кола която дори няма климатроник ! Отиваш гледаш , караш и ако ти хареса купуваш !
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
wemadeyou написа:не се обаждай неподготвен! Нито я караш колата, нито пък си я виждал. Безмислени коментари са напълно излишни.
2.0 20V 131кс, който не гори масло? Това даже и от Volkswagen ще искат да го видят преди да го повярват

По темата - търси си гледана B5 за тия пари.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
TiL написа:Как мога да бъда сигурен, че в маслото не е слагана добавка и след като сменя маслото да не се разтрака колата?
Никак, това вече си е божа работа коя клечка ще изтеглиш, късата или дългата!
- forski
- Двигател:
- Контакти:
TiL написа:Значи ако колата ми хареса и бъде огледана в сервиз като за последно изпитание сменям маслото, качвам продавача и навъртаме 150-200км... Ако се разхлопа го свалям в движение.
Педала до долу и оборотомера в червеното на всички предавки, като спрете и всичко е наред и не е шурнала от всякъде плащаш и си тръгваш с нея

Няма как да разбереш какво са и наливали, избягваш всепризнатите маслояди от марката и се надяваш да имаш късмет след стандартния оглед и тестове на мотора.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
TiL написа:Значи ако колата ми хареса и бъде огледана в сервиз като за последно изпитание сменям маслото, качвам продавача и навъртаме 150-200км... Ако се разхлопа го свалям в движение.
Това те ограничава до частни лица с регистрирани коли. Успех.

- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
TiL написа:
Значи ако колата ми хареса и бъде огледана в сервиз като за последно изпитание сменям маслото, качвам продавача и навъртаме 150-200км... Ако се разхлопа го свалям в движение.
Не е ли малко прекалено, колега? Едва ли много хора ще се навият. По-приемливо би било оглед в сервиз и 15-20 км каране.
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Това в авто къща е невъзможно да се случи, за частни лица можем само да гадаем един от колко ще се навие на подобна процедура 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
TiL написа:То е прекалено и да ти продават 10-11 годишна кола за около 7 бона със скрити дефекти :)
Сиренето е с пари колега, я виж за 7К колко астри, фокуси, мегани има след 2006г.

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
hooligan_sk написа:TiL написа:То е прекалено и да ти продават 10-11 годишна кола за около 7 бона със скрити дефекти :)
Сиренето е с пари колега, я виж за 7К колко астри, фокуси, мегани има след 2006г.
какво му е на фокуса 2005-2006год. с 1.6 TDCI - мога да ти , че е доста добра кола !
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, не искам да те отчайвам, ама как ще ти е да продаваш кола, и някой да дойде и да ти каже, че иска да купи колата, но иска пробно кръгче, и докато се возиш с него, в един момент, да почне да я ръчка до лютеницата? Дали ти няма да го изхвърлиш от колата? Няма кой да се навие на такъв дерт!
Знам, че продават кочини по къщите, и не на последно място магерени и в частни лица!
Но каквото и да правиш, това са стари коли и е нормално да имат някакви забележки и дефекти! Било то ръжда, проблем в мотора, и тем подобни, но да не са фрапиращи!
Затова по-добре си купи кола от магазина и стискай палци да изкара гаранцията!
Дано не се засегнеш, но аз съм продавал кола, и да я карат 20км. с мое гориво, и накрая да слезе и да каже, че няма да я купи, не е много приятно!
Знам, че продават кочини по къщите, и не на последно място магерени и в частни лица!
Но каквото и да правиш, това са стари коли и е нормално да имат някакви забележки и дефекти! Било то ръжда, проблем в мотора, и тем подобни, но да не са фрапиращи!
Затова по-добре си купи кола от магазина и стискай палци да изкара гаранцията!

Дано не се засегнеш, но аз съм продавал кола, и да я карат 20км. с мое гориво, и накрая да слезе и да каже, че няма да я купи, не е много приятно!

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
my heart iS iCe написа:как ще ти е да продаваш кола, и някой да дойде и да ти каже, че иска да купи колата, но иска пробно кръгче, и докато се возиш с него, в един момент, да почне да я ръчка до лютеницата? Дали ти няма да го изхвърлиш от колата? Няма кой да се навие на такъв дерт!
И за какъв дерт говорим? Моята кола от 8 години все така се кара пък нищо и няма. Преди 2 дни сменях свещи и й мерих компресията - перфектна и еднаква на всички цилиндри. Ако някой ще я купува не виждам защо да не я тества. Единствено виждам проблем ако кара опасно с всичката газ по малките квартални улички - тогава наистина слиза от колата...
- forski
- Двигател:
- Контакти:
То по-тази логика и маслото на скоростната кутия трябва да смениш, че и там може да има сърпрааайз 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”