Колеги бихте ли дали бял циферблат за Passat B4
Благодаря предварително...
Километражи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Re: Километражи
Liam написа:Колеги бихте ли дали бял циферблат за Passat B4
Благодаря предварително...
Speedy86 написа:Айде да се поразровиш из темата доста страници е и има почти всичко,не така на готово
- Liam
- Автомобил: Passat B5_5
- Двигател:
Не можах да намеря... 

Здравейте имам поло 6н и от доста време чета из форума и на края зех да правя сложих бели циферблати и сега изкам да сменя цвета на чесовника пробвах с фолио кото да сложа отгоре но не става манах и филтарчето на дислплея и сложих волиото от доло пак не става
моля кажете как го правите
благодаря предварително..

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
колега цветното фолио се слага между подсветката и дисплея, а филтъра на дисплея се обръща за да се сменят символите(примерно ако е било черни символи на зелен фон ще станат зелен символи на черен фон) аз лично несъм отварял такова табло и незнам дали нещата стоят по същия начин като на голф 3
добре но аз не мога да мана дисплея или пак тази бялата пласмаса за да стигна до платката дали трябва да се разпоят дисплечетата или има няква друга тънкаст
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
На това табло дисплеите се разпояват в някой сервиз със вакум поялник,после си сменяш смд диодите от долу с каквито си искаш и се запояват отново 

И аз така си помислих мъчих доста но не стана и на края така ще направя благодаря за инфото :) 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г

Все пак съм изхабил 2 километража от този вид в опити да ги разпоя в домашни условия

Накрая го занесох в един тв сервиз и за 2 лв работата беше свършена перфектно

- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Интересувам се някой срещал ли е километраж за гол ф2 до 220км/ч 7000 оборота с лампичка за водата горе до стрелката за водата, в ей такъв стил:
като на старите VW-та. 

- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
Привет колеги,може ли да ви помоля да направите това за голф 3 200км и 5000 оборота.Ако може да е без стелката и гроба отделно да се премести на оборотите :)
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Здравейте и от мен :) за пръв път пиша в форума регистрирах се преди няколко минути.. купих си на скоро голф 3 1.4 (бензин) километража ми е от 20 до 200 с часовник плус в ляво температура и в дясно гориво.. от 2-3 дни чета темата изчетох всичко отнеми ми около 7-8 часа но просто не исках да се обаждам неподготвен...видях много добри килотражи ии идеята да сменя циферблатите и на моето голфче ме грабна .. отворих всеки прикачен линк от началото на темата (голяма част не се отварят поради това че са стари и просто ги няма вече) и срещнах много километражи но само един като моя още на първата страничка та да се върна към молбата ми ако някой може да ми направи нещо ще бъда много благодарен има няколко моделчета който ми харесаха ще ги прикача ии се надявам някой да ми направи нещо. Колата ми е с бял цвят.. за сега имам проблем с тъблото с светлините но и това ще се отсрани в най-скоро време.. разглобих го погледанах го с човек който разбира малко повече от мен от жички.. ии ми каза че ми е дало на късо и трябва да сваля цялата кора отпред ии като цяло да сваля всичко за да се оправи (това беше настрани от темата извинявам се за което) исках да кажа че таблото ми е с зелена лента за цвят.. но за в бъдеще мисля да я сменя или да направя схемата с диодите .. но усветлението ми да бъде в синьо на таблото.. исках да дам малко информация за цветовете .. стрелките са бели най-вероятно ще се боядисат вече в зависимст от самите циферблати... Благодаря на всеки отзовал се ии лека и безавариина 

Аз искам да попитам как мога да отлепя тия циферблати тип 'илиенци фешън' прилича ми на нещо като пвц фолио и се понадуло тук-там ?
-
- Автомобил: Skoda Felicia
- Двигател:
някой би ли помогнал за промяна по моите, ако не е проблем понеже не са на VW, но не ми позволява да кача сканирания файл, ако може да ми пишете в скайп petkov_23