П.п Музиката определено беше доста силна до малките часове

Чудомир написа:Сами сме, давай
Чудомир написа:Не съм бил досега на Крушуна и Узана...
Няма как да идеш с 1-2 деца, пък и с жената, и да се веселиш...
Как не разбрахте, че трябва да има съобразяване с другите.
Бусаджиите вече не са само отделен раздел (в който общите правила не важат) те даже и на отделна софра седят...
Никаква приемственост, просто анархия сред природата.
...
Съжалявам за острите думи, нарочно съм преувеличил нещата....
hooligans написа:Бравоооо, Аплаусите не трябва да стихват поне 2-3 часа!!!
ZeroCool написа:Съборът са хората на събора.....аз лично не съм гледал и коли толкова....ама аз търсех главно нещо да натъртя.
...
Слушайте хората те са съборЪТ....ако ги няма тях и 200 гайдара да извикате и цялата поляна да постелите с трансперанти събор няма да има, на повечето хора не им пука и за двете, пука им за хората и за колите.
Вие сякаш леко се отдалечавате от колите а и от хората, незнам кой от вас има "проект" и прави нещо по колата си.
Пари няма разбрахме.....и ние нямаме пари...ама палим товарим и идваме...а аз дори не съм адвокат, най прост стругар съм си и още нещо. Другите са пък студенти, третите бичат дъски, четвъртите разнасят флаери из центъра!
Не държиме да е лъскаво.
Надявам се повече хора да мислят като мен по отношение на този последен абзац който написах...от това което чета и от разговорите ми с тях....повечето са съгласни.
Gigabyte написа:С тези дечица и приемствеността им към събора ,предлагам да прекръстим и да слеем събора другата година с бг-мама форума
Gigabyte написа:Аз ходя от 13годишен по такива местa...
Gigabyte написа:Ами честно казано ,аз живот и здраве ,имам ли деца - те няма да присъстват на събори и по такива места)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта