Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана

Организация и провеждане на клубните сбирки!
golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Re: Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана

Мнениеот golfmk1 » Пон 02 сеп 2013 21:13

Макар и късно дойдох на Узана.Като цяло ми хареса.Очаквах да надминете миналогодишния събор, но нещо не успяхте поне в моите очи.Може и да бъркам.В 23,00-00,00 си махнах колата от огъня защото разни хора я помислиха за пейка което не ми допадна особенно.Влад явно си помисли, че ще ходя да рацерствам :mhihi и се опита да ме спре :icon_lol Знам само едно.Ако не бях дошъл щях да съжалявам.
П.п Музиката определено беше доста силна до малките часове :stumm

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пон 02 сеп 2013 21:22

Не съм бил досега на Крушуна и Узана, въпреки голямото ми желание да присъствам ей така за спорта. Уви, вече 3та година се разминавам къде за малко, къде за повече с датите. Но не само това е общото в пропусканията ми...

Все повече се хващам за главата и си казвам: "Добре, че не беше". Сега да кажа от гледната точка на страничен наблюдател:

Няма как да идеш с 1-2 деца, пък и с жената, и да се веселиш...прощавайте...оцветиш като току-що взелите книжка. Просто децибели, количества алкохол, интереси са на различни кантари.

Как не разбрахте, че трябва да има съобразяване с другите. На миналия/по-миналия някви с Туарега бяха дали на душата, сега гайдарите им го върнали (на чалгаджиите) тъпкано...

Бусаджиите вече не са само отделен раздел (в който общите правила не важат) те даже и на отделна софра седят, защото...си имат приказка, те са семейни...абе ако не спешъл, то поне малко по-иначе

На следващия събор пак ще има бусаджии отделно (пък даже и Ди.Жея ще покаже "те как могат да се веселят", което за мен поне е синоним за "пак ще има недоволни от музиката"), ама на другата страна ще са голфаджиите с ББСите, после още една група на дошли за последно напиване и т.н. и т.н. Докто не остане никакъв помен от основната идея, а просто всеки път ще са нови хора и една шепа хора, които ще им организират джамбурето. Никаква приемственост, просто анархия сред природата.

Съжалявам за острите думи, нарочно съм преувеличил нещата. Дано така ви направят впечатление. Моето уважение към оргата, на тяхно място отдавна щях да съм развял белия байряк.

П.С. Прави ми впечатление, че в тези теми не пишат хората (с няколко изключения), които носят или са из-/донесли форума на гърба си през годините. Жалко за което.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 02 сеп 2013 22:44

Да пиша ли и аз мнение?

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пон 02 сеп 2013 22:54

Сами сме, давай :Mr Green Fun

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 02 сеп 2013 23:05

Чудомир написа:Сами сме, давай :Mr Green Fun

Мечтай сега дебнат да ебн@т :death :h020
По темата само да добавя че едното което липсва е голямото хоро обградено от коли с включени фарове.Това беше уникално :bowdown
Едит поздрав

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 02 сеп 2013 23:23

Чудомир написа:Не съм бил досега на Крушуна и Узана...

Няма как да идеш с 1-2 деца, пък и с жената, и да се веселиш...

Как не разбрахте, че трябва да има съобразяване с другите.

Бусаджиите вече не са само отделен раздел (в който общите правила не важат) те даже и на отделна софра седят...

Никаква приемственост, просто анархия сред природата.

...

Съжалявам за острите думи, нарочно съм преувеличил нещата....

Да, наистина е доста преувеличено тук на думи - така като гледам основно от хората, на които направих забележка за маанетата. Всъщност отново бяхме на един готин събор с приятели и си изкарахме идеално. Това какво пишат тук 4-5 човека от една и съща шатра не мисля, че трябва да е критерий за хората да си вадят мнение... Не че нещо, но стана ясно защо точно са недоволни.

Гайдите не са свирили повече от час, както се написа - излизаха за по 20 минути и след това час почивка и така няколко пъти.

А за децата - на нашата шатра имаше много повече хора с жени и деца, отколкото такива без. Данко с дъщеричка на под 2 години, Голфърът със син, Добрин с 2 деца, Флаш с дъщеря си, Наско с 2 по-големи, Ели Павлова с две деца, а и по другите шатри наистина имаше доста дечица и стават все повече по съборите!

Така че това в никакъв случай не е проблем на тези събори - дори напротив!

За музиката съм съгласен, че можеше и по-рано да приключи, за да могат хората спокойно да си лягат - това ще го помислим за догодина. На мен например не ми хареса колегата с Голф 3, който в събота сутринта пусна баса да думка в 7:30 сутринта - поне да беше музика, а то се чуваше само един бас :thumb_down

За софрата и бусовете - няма как всички да са на едно място - Хасково бяха на една маса, Русе на друга до тях, Габрово на друга, Търново, Бургас... Все пак не сме на банкет да опънем една маса 300 метра, а и организационно няма как да стане... Но както и да е - видя се, че целият "проблем" с бусовете, който е споменат на първа страница е същата измислица, както и всичко останало, което се сипе от плювачите.

Точно анархия не е имало в никакъв случай и не зная защо си останал с такова впечатление - напротив анархия нямаше, имаше охрана, която следеше да не се допускат каквито и да е инциденти.

Така че, моля те, недей да се поддаваш на провокациите на няколко онеправдани човека, на които са им спряли циганската музика, а гайдар за тях е мръсна дума... :wink

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 03 сеп 2013 0:15

С тези дечица и приемствеността им към събора ,предлагам да прекръстим и да слеем събора другата година с бг-мама форума! Ами честно казано ,аз живот и здраве ,имам ли деца - те няма да присъстват на събори и по такива места ,поне не и докато са малки... Аз ходя от 13годишен по такива места ,благодарение на бащата ,който ми е угаждал за тази ми мания и сме минавали редица километри за единия събор само! Пак казвам ,явно stUff-овете вече са далеч от манията им за ФВ и си организират събор с всякаква друга тематика ,но не и авто :)

Защо не бяха засегнати исторически модели за Фолксваген ,като всеки един собственик да разкаже за автомобила си? - мк1-та ,специални модели ФВ ,които не се срещат всеки ден и т.н.
Зашо нямаше някакво оценяване стоков вид / за феновете на мунинга да имаше за оптичен тунинг(нищо ,че много хора ще скочат ,че мина времето на тунинг тупалките)
Защо нямаше кар-аудио оценяване - също много хора може да са отрицателно настроение ,но те ще са тези с децата и ,които не се интересуват вече от тунинга на своят автомобил ,а само да ги вози.
Защо нямаше така станалото известно лимбо с автомобили? - още една атракция за публиката

Ето нахвърлих само няколко идеи ,с които съборът би бил повече автомобилен ,отколкото пенсионеро-пиянски :)

Потребителски аватар
ZeroCool
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 03 сеп 2013 0:16

Дръжти съъъъъъъ.....

Ше гледам да го карам хронологично(сложна дума)

Тръгваме 9:30 от Търново.
Пристигаме около 11:00 горе на поляните (спирахме доста пъти докато стигнем)
И кво да видим.......то празно...имаше точно 4 буса, почнахме да се питаме един друг да не са преместили събора нейде другаде...дори званяхме на Ставрев да го питаме. Оказа се, че ше е там събора.
Около 14:00 може би по-рано, пристигна Добрин....аз побързах веднага да му направя забележка, че пристига късно :)
После той отиде до хотела да си остави, семейството.....през тва време дойдоха кинефити, та се наложи да обесняваме ние простите клиенти на мероприятието къде и защо да ги разстоварят, какво ще има на тая поляна и колко време ще трае.
Миналата година пристигнахме долу доре по същото време.....и вече имаше коли и клубъ си разпъваше сергиите....тоест 1:0 за миналата година.
Студ вятър гонехме слънцето постоянно.....незнам защо клъбът не поръча по-топло време...айде пак -1 точка..
(тука се шегувам, че има хора де не разбират от майтап, та да уточня)
Почнаха да пристигат разни вагени...успокойхме се може и да стане некво събиране....
как да е деня минава в разпъване на маси....коване на маси...Владо от русе е МНОО ГОЛЯМ.
ние бяхме на едно с русенската група.....страшно тъпанари :)
бла бла бла бла
Разхождам се по поляните и гледам колко кви коли идват.....бе търся нещо да натъртя..връщам се на наща маса, колегите ми споделят, че Влад333 е питал за мене, защо съм пишел по темите съм недоволствал а на поляната нищо не съм казвал....викам ше я опрайм тая работа.
Момента със стикерите.....
Отиваме с Гигаволтовия да си вземем.....на базик питам колко пари са стикерите....Добрин казва левче 2 броя..като си мисля че ми отговаря на базика с базик....след 0.2 секунди усетих че е сериозен, понеже досега не съм си купувал стикер от събор....ние тази година си наравихме една малка търновска сбирка, с гости от русе, та си извадихме едни стикери 5 лева 50 броя...та с Гигагея отидохме да просиме пари от хората да събереме да си купим 2 стикера за мене и за него.
Присещам се, че това е нещо което не ми се понравило и си припомням думите на мърдият Влад888 "къде е оня Зеро Цуул къде пише по темита а на поляната нищо не казва"
Та отивам да го търся, щото аз не го знам и кой е.....намирам го и почваме да си говорим за тва.
Не ми е за левчето и 5 лева ше дам за шибания стикер...щото отвреме навреме се хващам как седя и си гледам задно ляво стъкло и се сещам за страхотни моменти от събори.
Разбирам че в цената на стикера са включени и други неща освен него..
Гайдари.....трансперант, кинефи, дърва ....петицата на Добрин (оп шегичка)
по ред....Гайдари не ми требат за да се изкефя и да ми е магично....сега разбирам че е традиция ама нали, традициите не са това което бяха...говорих и с друго хора на поляната, който също им е през репродуктивния орган за гайдарите...сега чета и тука, че на некой хора също им е все тая. Така, че ако нема гайдари незнам дали ще се прочете мнение "нямаше гайдари и това ми развали събора"
Трансперанта...аз знам къде съм дори и като пия....не ми трябва и чершав за да ми казва ....хубаво че тази година сте се усетили и не сте му сложили дата на тоя чершав....че може да се ползва и догодина!!! Важно е човек да се учи от грешките си!
Кинефи....трябва да има! лично на мен също не ми трябват защото нищо неможе да замести романтичното пикане....демек, пускаш и гледаш звездите, наистина е уникално, който не е го е пробвал догодина го съветвам, момичетата да не го пробват защото може да паднат!
Дърва...дървета много по поляната....от всички краища на родината, специално тея за огъня обаче, харесват ми..правят топло и нещо като сборен пункт за хората от събора, незнам каква е тяхната цена с транспорта до там.
Ели Павлова идва и ми се жалва как трябвало нестинара да дойде, ама се контузил и няма да дойде бла бла бла...
И викам и като не дойде кво? Ше ни е скучно, да седнем и да плачем?

Още в следващия пост......

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 03 сеп 2013 0:33

Браво, уникален ... си !!! :bowdown
Хвала на такива люде като теб!
Важното е чалгата да бичи, пък моем си пикам и серем до дръвото!
Гайдарете са тъпи, азис е гоуем, я съм нестинар, шси играм на тавано на гоуфо...
:bowdown :no

Потребителски аватар
ZeroCool
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 03 сеп 2013 0:40

Съборът са хората на събора.....аз лично не съм гледал и коли толкова....ама аз търсех главно нещо да натъртя.
Колегите от провинцията (София) много ми напомниха на колегите от Варна на Водопадите....дето всички реват от тях..реват ама ако ги няма събора няма да е същия...нещо като традицията с гайдарите...ама безплатна.
(яко мразиме чалга и майнета ние)
Влад456 голем резил тва с цепеницата и полета ти, разбрах, че кака ни Мирелка е можело да пострада, другото майната му...ама една руса голфаджийка си имаме!
Би трябвало да ти е доста неудобно от тва нещо, знам че не било нарочно, но алкохолът е казал тежката си дума, случва се на всеки, за късмет се е случило на теб - организатор, та ше те дъвчат сега няма как.

Друго друго кво да кажа...колата има лети джанти и спортно окачване.
А да един апел към колегите които си представят колите, ако не познавате колите си, не ги представяйте!
Затова излязох аз да представя моя кош, за да се види че има кво да се каже дори и за кола която не е кой знае какво.
Да не говорим че Кокобрайз ме провокира да го направя.
За жалост не ми стигна времето да кажа всичко и да благодаря на Търновската група, Русенската група, и съвсем отделно на Борислав Денев, който много ми помага със съвети и когато имам някакъв проблем по колата званя първо на него!
На нашета група нема кво да ни скапе настроението, ако ще клубъТ да го няма там да организира...ние пак ше се хилим като идиоти и пак ше се разбием. Що? Щото сме готини!
Стана ниделя...крив съм яко, немога да говоря....и още нищо не съм натъртил, имах няколко предложения от колеги от рода на "да те е*а в г*з*".....може би догодина ще се възползвам незнам.
Организаторите да се погрижат да има кво да се търти, аз не мисля да си нося.
Започваме да опаковаме, както и всички други...в един момент Ели Павлова ми връчва чувала и казва да оберем боклуците...ок....после тръгнахме и обрахме боклуците по цялата поляна, дори и голяма част от фасовете.
После отидох и взех лопата за да разстелим жарта от огъня за да може по лесно да го угасим, Влад 123 ме гледаше в ръцете докато го правя, аз 60 кила.....той 600.
след като угасихме огъня, продължихме да сгъваме останалите си боклуци, Камен (на Ели мъжът) извози доста отпадъци с аудито, както и напълниха вода за гасенето на огъня.
Горе доло по това време организаторите си заминаха.....та останахме пак ние да закриваме събора, както закрихме водопадите....ама там организаторите бяха до последно с нас...и си попростяхме допълнително, какти и си поговорих с румънците....тука май нямаше румънци...видях няколко мексиканеца по едно време тва е.

Слушайте хората те са съборЪТ....ако ги няма тях и 200 гайдара да извикате и цялата поляна да постелите с трансперанти събор няма да има, на повечето хора не им пука и за двете, пука им за хората и за колите.
Вие сякаш леко се отдалечавате от колите а и от хората, незнам кой от вас има "проект" и прави нещо по колата си.
Пари няма разбрахме.....и ние нямаме пари...ама палим товарим и идваме...а аз дори не съм адвокат, най прост стругар съм си и още нещо. Другите са пък студенти, третите бичат дъски, четвъртите разнасят флаери из центъра!
Не държиме да е лъскаво.
Надявам се повече хора да мислят като мен по отношение на този последен абзац който написах...от това което чета и от разговорите ми с тях....повечето са съгласни.

Дълго ли стана.............ми нямаше кой да ми дръпне микрофона от ръцете :) :) :) :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 03 сеп 2013 0:48

Бравоооо, Аплаусите не трябва да стихват поне 2-3 часа!!!

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 03 сеп 2013 1:03

hooligans написа:Бравоооо, Аплаусите не трябва да стихват поне 2-3 часа!!!

Да наистина, защото е вярно!

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Вто 03 сеп 2013 1:08

ZeroCool написа:Съборът са хората на събора.....аз лично не съм гледал и коли толкова....ама аз търсех главно нещо да натъртя.

...

Слушайте хората те са съборЪТ....ако ги няма тях и 200 гайдара да извикате и цялата поляна да постелите с трансперанти събор няма да има, на повечето хора не им пука и за двете, пука им за хората и за колите.
Вие сякаш леко се отдалечавате от колите а и от хората, незнам кой от вас има "проект" и прави нещо по колата си.
Пари няма разбрахме.....и ние нямаме пари...ама палим товарим и идваме...а аз дори не съм адвокат, най прост стругар съм си и още нещо. Другите са пък студенти, третите бичат дъски, четвъртите разнасят флаери из центъра!
Не държиме да е лъскаво.
Надявам се повече хора да мислят като мен по отношение на този последен абзац който написах...от това което чета и от разговорите ми с тях....повечето са съгласни.

тука няма начин да не се съглася с тебе :bowdown

офф: цяла вечер изстудявам бирата и чаках момента да се насладя на последните ти два поста :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 03 сеп 2013 2:01

Gigabyte написа:С тези дечица и приемствеността им към събора ,предлагам да прекръстим и да слеем събора другата година с бг-мама форума

Gigabyte написа:Аз ходя от 13годишен по такива местa...

Gigabyte написа:Ами честно казано ,аз живот и здраве ,имам ли деца - те няма да присъстват на събори и по такива места)

Момче, ти си в противоречие със себе си.

Забелязах, че група от хора пишат как не им трябват други хора, за да си прекарат добре сред природата.
Защо тогава решихте да се съберете точно на 30 август, и то точно на Узана?

Всички разбрахме, че сте идиоти, но на 99 % от хората не им е приятно да "разпръсквате" идиотщината си по такива места. Останалият 1 % са хора без собствено мнение, които ви се кефят и са решили да ви подражават.

Имам чувството, че не ходите по събори, за да се видите с приятели и техните коли, а ходите, за да избиете по някой друг комплекс.

Потребителски аватар
ZeroCool
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 03 сеп 2013 2:19

Дамяне, не си разбрал...ама нищо от тва де се пише.

Тва дето гигапича написа, той ше ти обясни и той...ама понеже аз съм он
има впредвид невръстни деца.....тоест на 3-4-5-6 който искат постоянно внимание от родителите им....на 13 вече си достатъчно голям да можеш да останеш 15 минути сам...без да се нас*реш.

Другото .....група хора (така като гледам голяма) казва, че не е нужна кой знае каква организация от към "забавна програма" за да стане яко...те хората знаят как да се забавляват и сами...софиенци го показаха, и събраха хора около тях, за жялост немога да играя кичеци да са включа, па и ма беше страх RoadRunner (NEVER DIES) да не ме пребие!
сигурно във всяко мнение пише "Съборът са хората" ти как разбра обратното незнам.

3тото, аз мисля че даречем 40 процента от хората по тея места са отишли там точно за да си пръснат идиотщината, поне вечер, през деня повече се говори с хората за нормалните неща, макар че аз едно 3-4 часа си говорих сигурно със Вейдъра и ми разказа доста интересни неща за неговата кола...и каква драма е било с джантите :) В часовете м/у 2 и 5 сутринта
С нетърпение чакам всеки събор за да отида и да се откъсна от ежедневието, някой може да е разбрах грешно..както дамян, че видиш ли...смятам, че събора за нищо не става и е било пълен шит....не е така, просто има неща който мисля, че са излишни и че в тея време на криза, можем да минем и без тях. и пак да е готино...всичко е до отношение.

Сега ще намеся VWatterfalls, колко и клуба да му е трън в очите тоя събор.
на номер 4 отидох без очаквания и без да познавам никой.....ама никой! И ми хареса изкарах си добре
на номер 5 отидох с очакването, че като се прибера ще сея недоволство в темата за отзиви....защото честно казано имаме некви малки търкания или по скоро различия с организаторите....а не ми се тръгваше от поляната...че навсичкото отгоре и останахме ние и организаторите та се снимахме говорихме и обирахме колчетата от поляната тъй като хората не бяха оставили нито един боклук по поляната...дано все така да е!
Тва го пиша за да се опитам да обясня че не е просто "хейтване"....ми си е градивна критика.

Върни се в “Организационен”