Водната помпа при 626 не е консуматив като при Голф, да я сменяш и нея с ангренажния ремък!
Предни, задни пружини ...

stefan4o написа:Така де, дадох ти пример с числа. Ти какво се опитваш да ми кажеш? Че японските никога не може да им се строши помпата? Митовете, че не се трошат японските коли ги знаем, кажи нещо ново
Освен това при ВАГ има мотори дето помпата не е на ангренажа (в момента карам такъв). Общо взето говорим си общи приказки да си търкаме клавиатурите. То е като кутиите 085, дето много се трошели, всички знаем защо се трошат, ама малко си признават, че са мърлячи и не знаят как да си поддържат колите.
Иначе, че има ментета-части това не го отричам, само че Ханс няма вина за товаЗатова за мен критерият е бил и ще е ОЕМ частта, с която колата излиза от завода.
IRRITATING написа:2400лв=1225евро от тях вадим 350евро за автовоз вадим и 300-400евро печалба мивка пудрене и за кола нищо не остана За тези пари според мен можеш да си купиш само проблеми
L&R написа:IRRITATING написа:2400лв=1225евро от тях вадим 350евро за автовоз вадим и 300-400евро печалба мивка пудрене и за кола нищо не остана За тези пари според мен можеш да си купиш само проблеми
Затова и колегата много разумно НЕ търси нов внос
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта