Проблема е следния-влизам сутрин или след голям престой паля колата и ако се включи смукача(стъпков мотор ли е кво е не знам точно,дето държи високите обороти) започва танца на двигателя от 1000-1200. В редки случай падат до 700-800 и пак се вдигат,вчера се случи да ми угасне но тъкмо падаха оборотите на 700 и се включи климатика и угасна,иначе не гасне. Също и при тръгване когато е на смукач ако не подам примерно до 2к(обороти) газ се чува нещо като изпукване детонация ли е не знам какво е точно. Сутрините в които смукача не се включи оборотите са заковани не мърдат и няма детонации. Също и в случаите когато играят 1000до1200 се включи климатика падат си до 900 и се заковават.
Малко подробности да дам по колата-дросела е чистен и адаптиран(не е дал грешка вече около 2к км),малкия маркуч за картерните газове дето е от тройника към сервото и към дросела(или е някав вакумен дано се досетите) е сменен.Беше с доста голяма дупка и оборотите преди ми играеха и на празен ход,също след смяната изчезна и грешката low mixture (мислех ,че е от газта). Имам и газов инджекцион. Свещите са ми на около 18к NGK по каталог са,свалих ги преди някоя седмица да ги погледна-перфекни като на снимките за перфекна смес из нета. Иначе колата си върви,няма предърпвания и други такива и разхода си е както трябва.
Вие сте