Пасат б3 1.8 моно проблем датчици

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
monkataaaaaa
Автомобил:
Двигател:

Пасат б3 1.8 моно проблем датчици

Мнениеот monkataaaaaa » Пон 02 сеп 2013 10:25

Здравейте имам проблем с датчиците за температурата отичита ми на таблото 100градуса а реално са 90 говорим за долния датчик на тройника монтирах нов но въобще не тръгва сложих стария и същата работа пак не тръгна но като размърдах буксата на червения датчик който е отгоре тръгна но пак държи същите градуси от мърдане на кабелите пък ми се разпилка лампата за маслото нещо и датчика за маслото прави проблеми след като го размърдам спира да свети а масло има защото преди 1 час го смених ...

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: Пасат б3 1.8 моно проблем датчици

Мнениеот Dpop » Вто 03 сеп 2013 9:26

Има доста теми по въпроса колега, просто не си се опитал малко да се потрудиш с търсачката. Ето една от тях http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=317264&start=15
Това дълго излияние е добре да го разделиш на няколко по-кратки и ясни изречения. Успех с решаването на проблема.

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Re: Пасат б3 1.8 моно проблем датчици

Мнениеот Iezekil » Сря 04 сеп 2013 22:12

Абе дано нещо не бъркам,ама въпросния червен датчик/за подгрева/не трябва ли да е от долната страна на тройника?Съответно този за таблото,който е от горе е с друг цвят.При този вариант даже са 3 датчика-черен и син освен червения..Възможно е да са разменени и да показват различни стойности.

Върни се в “Passat”