Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Re: Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана

Мнениеот Kuncavia » Сря 04 сеп 2013 7:50

@sashobas, ами не знам какво сте видели вашата група, но нашата все едно беше в Перник (нищо лично към хората от ПК). Като оставим факта, че нямаше трезвен австриец, даже и пияни не бяха, те бяха мъртви, само душата им някъде там движеше. Масово припадаха по асфалта, лежаха пред коли, разпъваха маси от заведение по улицата (даже съм се снимал с тези индивиди), хвърляха чаши, повръщаха, един 10 минути не успяхме да го изправим от земята, седна в beer буса и заспа в него, после искаше да ни опипва жените, добре че не се стигна до физическа саморазправа, че за нас щеше да бъде х*я. На всичкото отгоре, аз като на всеки събор се разхождам със стъклена чаша и си къркам и "охраната" на мероприятие (когато вече бе официално открито) ми правеше забележки да прибера чашата. Естествено ги попитах, защо? А те ми отговориха, че австрийците, като се напият и започват да мятат по пътя и колите.

@zarka.zlobarka, причината, поради която се прави у жегата, е най-вероятно факта, че ако се направи края на Август, началото на Септември има по-голяма вероятност за дъШ. Или иначе казано, доста хора ще ходят да берат картофи, хората със сликове ще са по-бавни от хората с гуми за 20 лв, втора употреба и т.н.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 04 сеп 2013 9:12

Лични нападки в темата няма да се допускат. Всеки, позволил си подобно нещо от тук нататък ще получава официално предупреждение.

djstan4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djstan4o » Сря 04 сеп 2013 11:02

Аз лично дойдох за малко на събора видях колите хората децата отидох до хотела одтавих си нещата и песле се вътнах стоях до огъня и слушах гайдите и мога само да кажа едно единствено нещо на организаторите ЕВАЛА!!! винаги ще има недоволни но на мен ми хареса и ще идвам на вс събори защото останах доволен от всички мероптиятия тази година и пак ЕВАЛА ПИЧОВЕ :)))):))):)))

Volkswangel
Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
Двигател: 2015

Мнениеот Volkswangel » Сря 04 сеп 2013 12:00

Аз не присъствах на събора но с интерес изчетох мненията на колегите. Винаги на подобни мероприятия ще има доволни и разочаровани, но на първо място - уважение и благодарност към хората, които ги организират, това е трудна и отговорна задача.
Какво всъщност е VW СЪБОР - място на което се събират хора с предпочитание към една и съща марка автомобил, в случая VW. Всички ние обичаме VW ,притежаваме такъв автомобил и това е.На този събор се събираме за да се погледнем кои кои е, да си подадем ръка, да коментираме колите си, кои какви проблеми има и как да ги решим.Естествено, че ще има и веселба, хапка, пиика, музика, танци.От тук нататък, колкото и да си приличаме, ние сме различни.Всеки със собствена нагласа към живота,с различни интереси и предпочитания.Едни обичат рок, други чалга, трети - маанета.Едни като пиинат стават весели и контактни, други си лягат, трети отключват агресията в себе си и налитат на скандал и кютек.Нормалните неща от живота,нищо ново.Пиша всичко това, защото четеики постовете, не мога да повярвам, че хора, които са готови да си помогнат във форума, сипят обиди един към друг.Нали затова сме тука, да споделяме и да си помагаме.Не искам да сипя акъл от моята камбанария, но според мен на тези събори трябва да има железни правила и които не иска да ги спазва по добре да не идва.Това е VW СЪБОР а не пиянска оргия, на която да демонстрираме колко можем да излочим.Ако няма взаимно уважение и всеки един от нас да се съобразява с другите, тези събори ще бъдат обречени.

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 04 сеп 2013 12:24

Тази тема колкото по бързо се заключи толкова по малко хора ще се изложат :stumm

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Сря 04 сеп 2013 15:35

Нулева година трябва, даже две :a045

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Сря 04 сеп 2013 21:34

imedarov написа:Нулева година трябва, даже две :a045

Това не е решение понеже ако не си забелязал хората започнаха да си правят събори и без помощ по организация от клуба.
Моето мнение,че хората зад клуба най вече Влад тук в тази тема постъпи доста неадекватно като след всеки отговор провокира все повече негативни мнения или образно казано пробва да гаси огъня с бензин.Така е винаги ще има недоволни но трябваше да се поискат мнения кое,как,защо да се обсъдят и да се одобрят или отхвърлят,възможно е да има и добри идеи.
Нали все пак събора го правите за хората или съм разбрал грешно!?!
Ясно ми е,че сте искали най-доброто,та кой не иска когато прави нещо но бъдете подготвени,че има различни мнения кое е добро!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 04 сеп 2013 22:59

И така, нека се опитам да обобщя в едно мнение това, което се отбеляза като недостатъци на събора и препоръки (карам хронологично според изявяването в темата):

1. Поляната е малка;
2. Поляната е неравна и с труден подход;
3. Платени малки стикери два броя за 1 лев;
4. Не ме интересуват, дори ме дразнят заря, гайдари, трансперанти, тоалетни, дърва за общ огън, охрана и т.н.
5. DJ-я не струва;
6. Невнимателно боравене с дърва за огрев;
7. Силна музика до късно от DJ-я;
8. Малко място за маневриране на автомобилите;
9. По-големи очаквания;
10. Липса на автомобилна насоченост;
11. Накараха ме да намаля моята музика;
12. Децата нямат място на събора;
13. Нямаше исторически модели Фолксваген, оценяване на оптика и аудио, лимбо;
14. Няма свобода;
15. Да се смени датата с по-лятна;
16. Да има една или две нулеви години, т.е. без събори.

И ще си позволя само един визуален коментар към първия недостатък:

Изображение

:gruebel

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 05 сеп 2013 0:18

Кър голям...Ще се включа само с едно мнение,дано не засегна някой и дано някои ме чуят.

Събора не е място да си самосиндикален все едно си на хижа или палатка с класа си,там ли си-ще се съобразяваш с масата малко или много.
Събора не е предмет на обсъждане и хранене на организаторите,най-малкото от уважение към вложената енергия и сили в това начинание.
Събора (!) не е седмична сбирка или ФЕСТ на Калояново,да се мерят репродуктивни органи с драгове,въртене на гуми,пилене на критични и т.н. той е мероприятие за среща с цел запознанство и културно-масови дейности (масови от маса (table)).

Аз децата си един ден никога не бих ги завел на сбирка на типажи,които са решили да си правят келешлъка посред нощ,за да видиш ли,впечатлят някоя.Не,това на феста в Калояново.Ще го резне някой си бай *** и после какво ?

Цялата идея ми се губи...хората са си скъсали седалището да организират такъв мащабен проект,тука сте седнали да ги храчите,че ви помолили (или накарали) да спрете кичеците...Е,ами ако сте си отишли сами на полян'та,пускайте си ако щете и ранния азис и постсиликоновата мара. Или,че поляната малка...Дайте по житните поля в свищовско,там всички клубове и марки могат да се съберат,че и за някои китайски може да има мегдан.

Щом има недоволни,сигурно в техните очи има причина за това,но ядрото и извора на събитието,не е да гледаш площта или,че сръбналия организатор се хлъзнал (или там както паднал).

Аз бих бил крайно обиден и наистина с особено мнение за следващо събитие,ако бях организатор и толкова отрова се излее върху мен...Май наистина трябва да се наложи някакво ограничение на присъстващите.

А гайдите ли :mhihi настръхвам като нерез като чуя стоте,това ми е мечтата,в балкана да ревнат кабите и мога да легна и да умра... Но :redface разни хора-разни идеали,пръстите на ръката един с един не си приличат,но е важно като се съберат в едно,да вършат работа.Мир вам.

Потребителски аватар
bluepowerbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bluepowerbg » Чет 05 сеп 2013 1:35

Vlad777 Аз предлагам другата година голфаджиите да се разделим на ''Мангали с шатри'' и Благородни рицари... 60% от голфаджиите се махнаха от гайдарите,за да дойдат при ''Мангалите с шатрите'' явно ти направи лошо впечатление,защото ''Мангалите'' събираха повече погледи от Вечерната хореаграфия и не я зачитаха,купонджиите винаги са били и винаги ще бъдат най-гледани,старовремските филми свършиха,не сме 90-та година а 2013 :) фантазиите може да са едни но реалността е друга,хората и от други клубове престанаха да ходя по събори поради една причина ОРГАНИЗАТОРИ,спирам да говоря,защото голфистите наколенки пак ще ме видят черен пред очите си,просто мисля че всеки присъстващ на мероприятието има право да прави каквото иска в границите на разумното,но това е тема на друг разговор :) Както колегата RoadRunner каза: По дяволите ВАГ-а отиваме на опера,По дяволите ВАГ-а отиваме на опера... :flag_bulgaria Хайде сега,започнете с критиките :)

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 05 сеп 2013 6:46

feikot написа:Кър голям...Ще се включа само с едно мнение,дано не засегна някой и дано някои ме чуят.

Събора не е място да си самосиндикален все едно си на хижа или палатка с класа си,там ли си-ще се съобразяваш с масата малко или много.
Събора не е предмет на обсъждане и хранене на организаторите,най-малкото от уважение към вложената енергия и сили в това начинание.
Събора (!) не е седмична сбирка или ФЕСТ на Калояново,да се мерят репродуктивни органи с драгове,въртене на гуми,пилене на критични и т.н. той е мероприятие за среща с цел запознанство и културно-масови дейности (масови от маса (table)).

Аз децата си един ден никога не бих ги завел на сбирка на типажи,които са решили да си правят келешлъка посред нощ,за да видиш ли,впечатлят някоя.Не,това на феста в Калояново.Ще го резне някой си бай *** и после какво ?

Цялата идея ми се губи...хората са си скъсали седалището да организират такъв мащабен проект,тука сте седнали да ги храчите,че ви помолили (или накарали) да спрете кичеците...Е,ами ако сте си отишли сами на полян'та,пускайте си ако щете и ранния азис и постсиликоновата мара. Или,че поляната малка...Дайте по житните поля в свищовско,там всички клубове и марки могат да се съберат,че и за някои китайски може да има мегдан.

Щом има недоволни,сигурно в техните очи има причина за това,но ядрото и извора на събитието,не е да гледаш площта или,че сръбналия организатор се хлъзнал (или там както паднал).

Аз бих бил крайно обиден и наистина с особено мнение за следващо събитие,ако бях организатор и толкова отрова се излее върху мен...Май наистина трябва да се наложи някакво ограничение на присъстващите.

А гайдите ли :mhihi настръхвам като нерез като чуя стоте,това ми е мечтата,в балкана да ревнат кабите и мога да легна и да умра... Но :redface разни хора-разни идеали,пръстите на ръката един с един не си приличат,но е важно като се съберат в едно,да вършат работа.Мир вам.

Съгласен съм с теб,просто една табела преди събора на която да пише:
Забранено за ''Мангали с шатри'' хора слушащи музика различна от това което ние решим да пускаме :screwy
Интересно ми е ако има някой който е от този етнос и е присъствал или има намерение да присъства няког на събора та интересно ми е като прочете думата ''Мангал''написана от човек който е от организаторите да ли ще стъпи на събор или ще му е високо мнението за форума?Имам достатъчно уважение към организаторите и ценя това което правят,НО има едно НО а имено че трябва да се вслушат в глас народен защото и те като нашите политици си слушат само техния глас и се правят че ние не съществуваме както и нашето мнение по някои въпроси които е различно от тяхното.По въпроса за децата,ами моето дете няма да стъпи на подобен род събитие поне до като не навърши 13-14 години,освен ако този събор не е на БГ МАМА.Последно и без да има нулева доста хора както се вижда че не идват(въпреки че имат време и средства) и няма и да дойдат,както ги виждам нещата защото и аз съм ''Мангали с шатри'' нали слушам една музика по различна от за маса та и аз ще пропусна вече.
А един въпрос към feikot,ти присъствал ли си на по раните по години събори?
Или както по голямата част от писането тука е с извинение малко бие като на подмазване колкото и грубо да звучи,макар че мога и да го напиша и по в друг начин като заемане на разни пози :a045

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 05 сеп 2013 7:23

Аз ли не разбирам или някои хора просто пишат каквото им е на душа.Редно е след като организаторите са заложили в програмата някакви атракции без значение какви са те ,заря,гаѝди,представяне на автомобили,и т.н никои да не им пречи за това.Аз не видях в петък някоѝ да има претенции към различно слушаната музика от веселящите компании ,редно е всеки да прояви уважение към организаторите и програмата.Не може на събиране от такъв мащаб да мислим само за себе си.Хората се бяха погрижили по някакъв начин да се чувстваме всички добре,имаше огън и топло за всички, музика от уредба за всички, от там се чу и чалга,рап ,народно,хора се виха ,ретро а сега не ви харесало.На всеки събор организаторите вземат решенията за програмата и трябва уважение към тях и никоѝ да не си позволява да им пречи за това.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 05 сеп 2013 7:34

sashobas написа:Аз ли не разбирам или някои хора просто пишат каквото им е на душа.Редно е след като организаторите са заложили в програмата някакви атракции без значение какви са те ,заря,гаѝди,представяне на автомобили,и т.н никои да не им пречи за това.Аз не видях в петък някоѝ да има претенции към различно слушаната музика от веселящите компании ,редно е всеки да прояви уважение към организаторите и програмата.Не може на събиране от такъв мащаб да мислим само за себе си.Хората се бяха погрижили по някакъв начин да се чувстваме всички добре,имаше огън и топло за всички, музика от уредба за всички, от там се чу и чалга,рап ,народно,хора се виха ,ретро а сега не ви харесало.На всеки събор организаторите вземат решенията за програмата и трябва уважение към тях и никоѝ да не си позволява да им пречи за това.

На кратко че нема време,така проблема е в това че централния огън не може да побере много хора пък и не мисля че ще и може,повечето с този централен огън наподобява на седенка от време оно а не както беше преди всяка бивак със собствен огън.Така и с музиката,проблема основният е в тези две неща,предлагам преди някой да седне и да пише каквото и да е да помисли върху тези две неща.
Прикачени файлове
529_498307890188019_207621711_n.jpg

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 05 сеп 2013 8:33

Ще бъда благодарен, ако се престане с тавтологията (простете, повторението), от едни и същи хора на едни и същи писания. Благодаря, стана ясно Вашето мнение. Опитал съм се да синтезирам по-горе описаните в темата недостатъци. Тъй като и в бъдеще смятам да преглеждам редовно темата, докато има активност в нея, ще ми е доста по-удобно (простете за това мое себично желание) да не прочитам едно и също нещо няколко пъти.
Благодаря.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Чет 05 сеп 2013 9:17

Aз мислех да не пиша нищо, поради причината, че не присъствах, за съжаление, НО някакси отвътре ми идва.

100% от хората, присъствали на някое мероприятие или дори влезнали във форума е поради факта, че харесват VW или поне познават някой, който харесва. Това е била първопричината..VW. в последствие някои не им се харесват някои неща, някои хора, което е нормално. НО не ви прави чест, че чакате и най-малкия и удобен момент да започнете да нападате този и онзи, организатори (явно трън в очите), помагащи и пр. Спрете се бе хора! Имало събор, не станал гаф (а може би е било близко), всичко е наред сега, спрете се бе!
Познавам хора, които харесват "организаторите", познавам и такива, които не ги харесват, също и такива, които са в конфликт със тях, аз що не тръгна да плюя, когато имам възможност? Защото съм се постарал да изкореня балканския синдром от себе си и поздравявам всичките тези хора. И си говоря с тях. Или пием бира.

Замислете се, много е лесно да пишеш по форумите, трудното идва после..... :love.vwclub

Върни се в “Организационен”