Колеги, като ходих преди време командировка в чужбина си взех Wilkinson Sword Hydro 5 самобръсначка, много съм доволен от нея и за Жилет-а вече не си и помислям, проблема обаче е, че не намирам никъде в бг ножчета за нея. Ножчето представлява ето това : ТОВА
Ако някой знае къде от Бг мога да взема точно такива ножчета ще съм много благодарен. Предварително да кажа че обиколих всички големи вериги магазини, както и малките гаражчета за козметика но нищо.Толкова ли сме назад в Бг, че едни глупави ножчета да няма налични? Или аз не знам къде да ги търся?
Проблем с намирането на ножчета за бръснене
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с намирането на ножчета з абръснене
За hydro 5 не съм сигурен, но преди години когато ползвах wilkinson sword quattro titanium ножчета си намирах в метро и пикадили.
И там търсих, вярно преди два месеца, но едва ли има промяна от тогава, пак ще мина да проверя.
hooligans написа:http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=Hydro+5+-+Wilkinson+Sword+UK&_sacat=0&_from=R40
Е за там и аз знам колега, но не ми се занимава, предпочитам да си платя за доставка оттук от някой онлайн магазин в Бг.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Е чак пък занимавка, поръчваш, плащаш и чакаш да дойде.
Re: Проблем с намирането на ножчета за бръснене
Имам същият проблем!
Дистрибуторът на Wilkinson за Българария е фалирал. Гръцка фирма е.
Както казваше баба ми "Лош грък". Няма добър гръцки търговец в България.
Във всички случаи фалитът е заради типична византийска измама или абсолютна некоректност.
Дистрибуторът на Wilkinson за Българария е фалирал. Гръцка фирма е.
Както казваше баба ми "Лош грък". Няма добър гръцки търговец в България.
Във всички случаи фалитът е заради типична византийска измама или абсолютна некоректност.

Тц Тц не бях вярвал, че ще поръчвам ножчета за бръснене по ибей.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами аз за жилета само от Англия си ги поръчвам от години
нищо общо с тукашните ментета 

mirror написа:ами аз за жилета само от Англия си ги поръчвам от годининищо общо с тукашните ментета
Вярвам, че е така но само за пазаруване на ножчета по и-бей не бях мислил че ще правя, освен това хич не съм наясно как става пазаруването от там.Трябва ли некви акаунти да си правя, шипинга за тия ножчета и той да не легне на цена на още едни и все такива неща.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
eng написа:Вярвам, че е така но само за пазаруване на ножчета по и-бей не бях мислил че ще правя, освен това хич не съм наясно как става пазаруването от там.Трябва ли некви акаунти да си правя, шипинга за тия ножчета и той да не легне на цена на още едни и все такива неща.
Правиш си PayPal акаунт за онлайн разплащане с карта, правиш си регистрация в Ebay и пазариш.
Доставката ти е безплатна в рамките на Англия в повечето случай за такива стоки (ножчета).
За доставка (2,20лв./кг.) от Англия до България можеш да ползваш Gabco или друга подобна фирма.

nosex написа:eng написа:Вярвам, че е така но само за пазаруване на ножчета по и-бей не бях мислил че ще правя, освен това хич не съм наясно как става пазаруването от там.Трябва ли некви акаунти да си правя, шипинга за тия ножчета и той да не легне на цена на още едни и все такива неща.
Правиш си PayPal акаунт за онлайн разплащане с карта, правиш си регистрация в Ebay и пазариш.
Доставката ти е безплатна в рамките на Англия в повечето случай за такива стоки (ножчета).
За доставка (2,20лв./кг.) от Англия до България можеш да ползваш Gabco или друга подобна фирма.
Мерси за идеята ще проверя по-обстойно как стоят нещата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”