Навлизане и движение в кръгово - кой крив, кой прав?
Re: Навлизане и движение в кръгово - кой крив, кой прав?
IRRITATING написа:Проблема ми е че има доста хора които не познават знаците и правилника за движение по пътищата
А ти си много умен, че си мислиш, че говоря за лявата лента до него, а не тия от кръговото.
А относно последната снимка, тука може да си минеш в ляво, или в дясно, ама ако им отнемаш предимството по-нахално е нормално да ти свиркат, друг е въпроса, че вероятно и тия в другата лента по български си карат, без никакво джентълменско отношение към другите...
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
xploda написа:A, eдна тема имаше, къде не я осра ...
Шшшшштттт, тихо, че ще те докладвам
Как мен толкова години един път не ме освиркаха в това кръгово, ти ревеш като .... Писна ми да ти отварям очите-намери си сам члена (ако имаш де). Знаеш ли, ако те отнесе някой, защото си му отнел предимство, колко ще му дреме на някой полицай какви са резултатите във форума?
Или на мозъка ти са му супер сложни изчисленията, свързани с положението и движението ти в пространството, или бавно ти стига информацията от него до съответните крайници, участващи в шофирането. Сигурно има и други причини да се изказваш така малоумно, но предпочитам да го минем в графа незнание, нечетене и неопитност.-
IRRITATING
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Я като си толкова умна ни обясни кое предимство е отнел Вие погледнахте ли какво е нарисувал колегата в първия пост
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Gal написа: колко ще му дреме на някой полицай какви са резултатите във форума?.
Нула, на този обект са свикнали.
За самото кръгово вадят рулетките и мерят настъпил ли си/бил ли си настъпил пътната маркировка преди колизията. Със или без светлинен сигнал преди това и т.н.
Изобщо, хора несвикнали да шофират в Столицата е редно да заобикалят темата и кръговото. Това извън правилника.

- Gal
IRRITATING написа:Я като си толкова умна ни обясни кое предимство е отнел Вие погледнахте ли какво е нарисувал колегата в първия пост
А ти кой беше?
Така, както го е "нарисувал" колегата, червената черта хваща къра
Знаеш ли кога ще ми е в дясна лента с ляв мигач, и аз ще спра да мине в моята лента, и то в това кръгово? (Риторичен беше въпросът, ако не ти е ясно.) Ако е с акъла си, или ще даде достатъчно газ да се изнесе преди този отляво, без да отнема предимство и без свирки, или ще чака.-
IRRITATING
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Буко Баламата ми викат Май изобщо не си схванала какво пита човека
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
bobocamaro написа:Gal написа: колко ще му дреме на някой полицай какви са резултатите във форума?.
Нула, на този обект са свикнали.![]()
За самото кръгово вадят рулетките и мерят настъпил ли си/бил ли си настъпил пътната маркировка преди колизията. Със или без светлинен сигнал преди това и т.н.
Изобщо, хора несвикнали да шофират в Столицата е редно да заобикалят темата и кръговото. Това извън правилника.
Ти па кво се опита да кажеш? Пак почвате столичаните в повече да избивате комплекси
- bobocamaro
- R.I.P
Казах ти като дойдеш да се изтресеш в града ми кво ше гледат куките?
Кое не ти стана ясно, разбирач?
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro
Изобщо, хора несвикнали да шофират в Столицата е редно да заобикалят темата и кръговото. Това извън правилника
Алоооо гражданинът вземи се успокой малко , изказваш все едно живееш в е.баси многомилионния мегаполис.
Всяко лято ви гледам невероятните шофьорски умения , още с влизането в "провинцията" и сте в дясно..с мокрите кърпи на главата..аре няма нужда.
п.п. Според указателният знак на втората снимка в дясната лента можеш да продължиш напред и в дясно(или да слезеш в дясно на първият изход , или направо към втория изход).Но тези с жълтата посока могат да продължат направо(да излезнат на втория изход , освен да има прекъсната линия и да се престроят),от което следва да не ти свирят..
Ако снимката не бърка.
Последна промяна от xalerrelax на Пет 06 сеп 2013 20:37, променено общо 2 пъти.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Мен пък ми е толкова кеф да карам в Софията,такава толерантност няма никъде в България.Я пробвайте в Пазарджик с ляв мигач някой от отсрещните да ви пусне да не правите колона...ще ви пусне,ама друг път

-
dentdaemon
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Bai Sando написа::offtopic Мен пък ми е толкова кеф да карам в Софията,такава толерантност няма никъде в България.
И аз това си го мислех. Ама щом тука се обърна спора на столичани и провинциалисти, смятай колко ползотворна ще е темата... :)
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
bobocamaro написа:Казах ти като дойдеш да се изтресеш в града ми кво ше гледат куките?
Аз в градът ТИ съм постоянно, айде недей се опитвай да ми отваряш очите смешнико непорасъл
Последна промяна от 110afn на Пет 06 сеп 2013 20:37, променено общо 1 път.
- Gal
110afn написа:bobocamaro написа:Казах ти като дойдеш да се изтресеш в града ми кво ше гледат куките?
Аз в градът ТИ съм постоянно, айде недей се опитвай да ми отваряш очите смешнико непораснъл
Чшшшш, по-Уекинко де, петък е, ама не чак толкова...Да се беше научил да пишеш поне.
- bobocamaro
- R.I.P
Дремеш ми, умник. И спазвай добрия тон, знам че по северозапада ви е трудно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”