въпросче за катализатора
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
teodor6769 написа:Наистина може да се избуши но по добре го махни и сложи резонаторно гърне, иначе нов за тебе е минимум 800лв.
Много бе?Искаш да ми кажеш че ако го махне и после по закон трябва да го сложи ще скача с 800 лв.ако иска да кара?Това резонаторно гърне може ли да мине за катализатор?След като вече си я регистрирал че е с катализатор,дали някой ще се набутва отдолу да гледа?
И аз това се питам като колегата faf4o.
Например на ГТП-то при мен се оказа, че нивото на изгорелите газове е в нормата, при положение, че съм с резонансно гърне на мястото на катализатора. Предполагам, че това е по-важното.
Така, че ако някой ме пита дали имам катализатор - ще кажа "да".
Е, как ще се провери - не знам. Иначе резонансното гърне и катализатора са почти еднакви на външен вид.
Например на ГТП-то при мен се оказа, че нивото на изгорелите газове е в нормата, при положение, че съм с резонансно гърне на мястото на катализатора. Предполагам, че това е по-важното.
Е, как ще се провери - не знам. Иначе резонансното гърне и катализатора са почти еднакви на външен вид.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
... за катализатора
Подкрепям колегата, защото и при мен се установи същото на годишният технически преглед.
А по принцип, ако решат ще установят дали си с катализатор или негов заместник, защото си имат хората литература и дори визуално могат да преценят(по думите на човек който работи в пункт за ГТП). По важното е, че на този етап не знам да е предвидена глоба, в случай че се установи.

kind написа:И аз това се питам като колегата faf4o.
А по принцип, ако решат ще установят дали си с катализатор или негов заместник, защото си имат хората литература и дори визуално могат да преценят(по думите на човек който работи в пункт за ГТП). По важното е, че на този етап не знам да е предвидена глоба, в случай че се установи.