Гуру оставих ти да напишеш нещо което и чаках защото друго няма какво да направиш. Това което си пишем ми беше съвсем ясно, че чакаш нещо да изкараш от мен за да го показваш. Три пъти ме пита какво искам:D И знаех какво чакаш.
И имаше 1 месец откакто ти казах да мислиш по добри оправдания защото изводите ти ще се пропукат в темата и ще станеш на пълен смях пред цял народ. Ти продължи със същото. Сега малко разсъждавай по това.
Кое нормално същество с човешки качества ще действа така:
1. Съзнателно си знаел за заварката.
2. Съзнателно си ги пуснал на обява.
3. Съзнателно си ги продал и прецакал човек.
4. Съзнателно вече видя 100% факти, че си ти.
5. Съзнателно продължаваш да отричаш.
Всеки нормален човек който са го сгащили би предложил връщане на пари обезщетение или да си вземе обратно стоката. Ти освен, че не предложи нищо продължаваш да лъжеш. Това действие което е нормално за всеки нормален човек ти го наричаш рекет. Рекет щеше да е ако сме се споразумяли нещо да си върнал пари и аз съм те изнудвал с теми и т.н. С това отново за пореден път така нагази в собствените си **йна, че просто не знам как ще излезнеш.
Сега да ти припомня, че хората чакат обяснения на първия пост на който не даде обяснение на нито един ред от него
Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Re: Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU
На мен няколко въпроса ми изникват:
1. Кой е този Стоил и може ли да видим негова снимка?
2. Знаел ли е guru за проблемите на джантите?
3. Ако е знаел, защо не е посочено в обявата?
4. Ако е знаел, защо иска от N1P0 обезщетение?!
1. Кой е този Стоил и може ли да видим негова снимка?
2. Знаел ли е guru за проблемите на джантите?
3. Ако е знаел, защо не е посочено в обявата?
4. Ако е знаел, защо иска от N1P0 обезщетение?!

Как виждам аз нещата -
колегата guru слага гуми галоши на скъпи спукани джанти и се надява никой да не разбере за проблема.
Двама трима разбират/или нямат кинти/, четвърти се хваща обаче,
купува джантите и естествено след демонтажа на гумите галоши става ясна истината.
Прецакания иска обещетение за заварка, транспорт и морални щети, колегата guru започва да се върти като агне на Гергьовден и започва да насажда вина в куповача,
след като обаче не му минава номера, за да се предпази уж в интернет пространството, излиза с номера "кажи че имаш имаш сестра и т.н.".
Колега guru, ако продължиш по тази линия си нанасяш сериозни щети по авторитета, разбери се като мъж с пича и не се дръж като селски тарикат....
колегата guru слага гуми галоши на скъпи спукани джанти и се надява никой да не разбере за проблема.
купува джантите и естествено след демонтажа на гумите галоши става ясна истината.
Прецакания иска обещетение за заварка, транспорт и морални щети, колегата guru започва да се върти като агне на Гергьовден и започва да насажда вина в куповача,
след като обаче не му минава номера, за да се предпази уж в интернет пространството, излиза с номера "кажи че имаш имаш сестра и т.н.".
Колега guru, ако продължиш по тази линия си нанасяш сериозни щети по авторитета, разбери се като мъж с пича и не се дръж като селски тарикат....
Asen_D написа:Как виждам аз нещата -

- guru
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
N1P0 написа:Гуру оставих ти да напишеш нещо което и чаках защото друго няма какво да направиш. Това което си пишем ми беше съвсем ясно, че чакаш нещо да изкараш от мен за да го показваш. Три пъти ме пита какво искам:D И знаех какво чакаш.
Човешка природа е да казва ПЪРВО това което мисли, без да обмисля вариант да се прикрие, а след това да се замисли и да разбере това което е казал/направил - на това му се казва първичност, а твоя първичен отговор гласи "...имайки предвид, че с това се занимаваш официално и си вадиш някакъв доход с търговия е непростимо от моя страна да те оставя.Вариантите да си оправиш грешката са два или ти пускам темичка или преценяваш каква сума може да отделиш да ми върнеш за допуснатото лекомислие от теб." а това е първия път когато ти казваш какво искаш и какво целиш, не може да ме убедиш че не ме изнудваш, при положение че ми даваш да избирам между това да ти дам сума пари или ако не ти се даде да започнеш да клепаш, както и направи. Не можеш да ме убедиш също, че си знаел какво чакам, защото и за мен беше изненада че написа точно това, предчувствах го, но очаквах да го поискаш по по-заобиколен начин. Интересно ми е ако беше получил сума щеше ли да престанеш или това същото щеше да се повтори след 2-3 месеца? Аз на рекета от твоя страна няма да се поддам и пари от мен няма да видиш, защото не съм човека от който трябва да ги искаш. Ако ти беше поискал нещо по нормалния ред, примерно на 4-тия ден след като си ги купил и си свалил гумите и си видял проблема и се беше обадил на телефона на човека от който си ги купил, може би щеше да получиш друг отговор. Ти си се сетил че можеш да искаш пари 3 месеца след това след като си открил че и в моята обява има също джанти, пуснати по другите форуми, и си решил че от мен е по-лесно да се вземат пари, защото има с какво да ме заплашваш и как да ме изнудиш. Та моя въпрос тук е защо ти 3 месеца не се обади на човека обсъдите проблема, а започна директно без предупреждение с "Към КУПУВАЧИТЕ да внимавате с въпросния човек. Купих един комплект боядисвани джанти впоследствие се оказа едната заварявана джанта ! има няколко регистрирани ника" и то към обява от друг профил.
Питаха те какво очакваш да стане сега, имайки предвид 3 месеца по късно, при положение че вече си продал гумите (направил си го още на 14 юни) , имал си време да караш джантите и да им се радваш , че даже и да ги спукаш и ремонтираш, повярвай заварката не е направена от случаен човек, и ние тук в "провинцията" си имаме добри майстори, които знаят как се заваря джанта.
Лъжа е също че си дал 800 лв. за джантите, пазарлъка е започнал от 800, паднал е със 100 лв. в разговорите по телефона, а на място си свалил цената още. Това е поредната лъжа от твоя страна.
N1P0 написа:Кое нормално същество с човешки качества ще действа така:
Този въпрос ти го задам аз на теб, ти до момента не си се опитал да се свържеш с никой по телефона, предпочиташ да клепаш и лъжеш пред всички, защото не получаваш нищо от това което искаш.
N1P0 написа:1. Съзнателно си знаел за заварката.
Аз за заварката съм знаел, затова и не съм ги пуснал в моя обява, а съм оставил човека сам да си ги продава
N1P0 написа:2. Съзнателно си ги пуснал на обява.
Не съм ги пуснал аз, отговорих ти и в т.1
N1P0 написа:3. Съзнателно си ги продал и прецакал човек.
Отговора е в т.1 и т.2
N1P0 написа:4. Съзнателно вече видя 100% факти, че си ти.
Това че си намерил един телефон, който стоя в обявите ми тук 3 години и на който отговарях и името ми е свързано с него посредством лице за контакт в интернет справочник, естествено че ще провериш как изглежда човека зад това име и ще кажеш че е той, дори да кажеш че е бил с кола която присъства на снимка от профила му във facebook, (учудвам се как не каза не каза че е бил с сив Спринтер, бял хладилен камион или със сива бегачка, витото не се вижда хубаво на снимката за това си писал синьо, но то е петролено зелено, само на снимката изглежда синьо) при положение че целиш някаква допълнителна финансова изгода.
След проверка се установи, че наистина изложените телефони са на една фирма както и на друго лице, но единият от тях е негов личен тел и тук идва топ попадението Николай Дуралийски
И кое ти е топ пападението? че 0899 998233 е дадено като лице за контакт Николай Дуралйски? Този именно телефон 3 години беше в обявата в този форум и все още 50% от хората тук ме търсят на него и не е тайна за никой, явно обаче си се ровил доста из чичко Google и не си обърнал внимание на датите има неща които си цитирал които са пускани 2009г.
N1P0 написа:5. Съзнателно продължаваш да отричаш.
Да, защото няма да се оставя да ме изнудват.
N1P0 написа:Всеки нормален човек който са го сгащили би предложил връщане на пари обезщетение или да си вземе обратно стоката.
Това може да стане в определен срок, когато купиш стока, която е нова или когато купиш стока без да си присъствал лично на сделката (пазаруване от TV реклами и чрез интернет магазини за стоки поръчани и доставени чрез куриер), а ти го искаш след 3 месеца, за нещо което си знаел че е втора употреба и естествено е възможно да има забележки, и при положение че си бил на място да се увериш сам за състоянието на това което купуваш (както сам каза си ги гледал цял час), предложено ти е било да идете на гумаджия ако искаш за да ти ги провери далиса прави и т.н. ,заявил че ти си гумаджия и си виждал много такива неща и си отказал нали? Ако си купиш кола на старо от автосалон и на втората седмица хвърлиш скоростите или ти блокира двигателя затова че ти се е досвидяло да смениш маслата и ремъците, защото ти е било казано че са нови сигурно пак проблема е в автоджамбазина който ти е продал колата нали?
N1P0 написа:Това действие което е нормално за всеки нормален човек ти го наричаш рекет. Рекет щеше да е ако сме се споразумяли нещо да си върнал пари и аз съм те изнудвал с теми и т.н.
Рекет или изнуджане - дифиницията е една и съща. Рекет е защото ти заплашваш мен че виждаш ли ако не ти дам определена сума пари ще напишеш тема срещу мен (тема в която вече пишем, защото ти пари не получи и няма получиш), всеки може да го направи. И съм сигурен че ако ти сега успееш ти - това ще е новата мода, всеки доволен или недоволен от нещо ще иска от друг парични обещетения и ако не ги получи че плюе и клевети, тука администраторите и модераторите трябва да се замислят сериозно, защото в един от предишните си отговори накратко описах друг такъв случай, който поне за щастие не е искал пари за да не напише мнението си а просто го беше изразил.
N1P0 написа:хората чакат обяснения на първия пост на който не даде обяснение на нито един ред от него
Няма да пускам за трети път едно и също отговорите съм ги дал на теб, и се намират и в най-долната снимка с номер 0, там е описано всичко.
Сега относно някои телефони и обяви, които ти си цитирал. Ти обърна ли внимание на датата на някои от тях, забеляза ли че са отпреди 4 години.
в тези са моите първи 17-ски които съм карал на голфа си 2008-2009г. забележи и дата на обявите 2009 година
1. Шкода http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?p=188726&sid=ac6a6cb3e4e623d5df0d822139f7ba99
2. 0899 998233 отново Guru с поредния нов ник и нови телефони http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=41182
0895 795949 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=83204&st=0&p=1057335181&#entry1057335181
0898 205455 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=80419
за тази ако не си наясно в някои форуми се иска да имаш определен брой мнения, след които да можеш да пуснеш обява, и тъй като не съм хондаджия, обявата е пусната от мой приятел от неговия профил с моя телефон, както съм правил и аз. Ако се зачетеш малко в мненията на човека във форума им ще видиш че него го вълнуват съвсем други неща.
N1P0 написа:Интересното е, че не малко хора го познават и всичките имат доста положителни отзиви. Човекът просто има раздвоение на личността и с едни е приятели с други бизнес.
Мене наистина ме познават много хора, но приятелството с тях е започнало от бизнеса. За раздвоение на личността няма място да говорим просто не си ме виждал и не ме познаваш - казвам ти го за пореден път. Просто сега ти се е паднало, намерил си снимков материал, намерил си теми с определени телефони (някои от преди 4-5 години) и си съчиняваш и навързваш по угоден за теб начин нещата с единствена цел да осереш някой, от който не си получил, това което си искал.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А защо въпросният Стоил след като явно е знаел за заварката, която СЕ Е ВИЖДАЛА дори с гумата монтирана не му я е показал? На мен това ми е интересно. Или пак стигаме до там "Да си гледал"? Т.е. работата е била в съвсем бългаския дух - ако мине номерът 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:А защо въпросният Стоил след като явно е знаел за заварката, която СЕ Е ВИЖДАЛА дори с гумата монтирана не му я е показал? На мен това ми е интересно. Или пак стигаме до там "Да си гледал"? Т.е. работата е била в съвсем бългаския дух - ако мине номерът
Абе и аз уж гледах като взимах жената ама нъцки,доста заварки и тя имаше и доста за изчукване и накрая тамън да влезне в форма годна за понасяне ииии

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Maй трябват няколко теми - какво да гледаме, като купуваме различни неща втора употреба. Не вземам страна, просто джанти се купуват задължително след проверка на балансмашина и без гуми. Ако са с гуми, демонтират се и се оглеждат. Ако гледаш само отвън, никога няма да познаеш заварявано, обработено и китвано от майстор.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Не смятам , че някой с 800 лв ще забогатее , но би навредил сериозно на някой със скрита цепнатина.
Ако моето име беше замесено пряко(дори и да не участвам пряко , както твърдиш ти)бих направил всичко възможно да ми се изчисти името , а ти отговаряш прекалено уклончиво.
Ако моето име беше замесено пряко(дори и да не участвам пряко , както твърдиш ти)бих направил всичко възможно да ми се изчисти името , а ти отговаряш прекалено уклончиво.
- guru
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
xalerrelax написа:Не смятам , че някой с 800 лв ще забогатее , но би навредил сериозно на някой със скрита цепнатина.
И какво предлагаш - да съм му бил дал пари ли? и докога така? нали се сещаш че ако веднъж мине номера ще повтаря и повтаря през месец-два, и по този начин ще го последват и още двама трима че и повече, и какво се получава, да си плащам на всеки, който му дойде такава блещяща идея, за да не започне да си измисля и да ме клепа. няма да стане. Но и Администраторите и Модераторите тук ако не обърнат внимание на това аз лично ще предпочета да съм съвсем обикновен user в този форум. Щом имам статут на "търговец" и се ползвам с добро име тук вече 5-6 години би трябвало и аз да имам някакви права, а не всеки който реши с една скалъпена история събрана и напасната от няколко места да може да се подиграва с мен и с името ми и да ме изнудва по най-наглия начин. Разбрах че почти нямам такива от отговора на Модерата при предишния проблем с въпросното лице, което нищо не си беше купил от мен, а ме изкара кожодер, мошенник и още куп такива а на мен ми се отговори че случая бил странен , но виждашли не могат да направят нищо защото ще излезе че са пристрастни към някоя от страните.
Питай човека който е пуснал темата, защо не се е обадил да се опита да намери решение на проблема и защо вчера в 2:00 през ноща е променил единствената си обява пусната тук и е махнал телефона за връзка с него, може би защото иска някой да му се обади и да реши проблема нали? Телефон няма никъде нито в този форум нито в другите, само обява с " за контакт: на Л.С." , което също е в разрез с правилата навсякъде, ама и на това нещо модераторите и администраторите не обръщат внимание. Естествено, по-лесно и интересно е новината, клюката, скандала и позора на някой, точно както в новините по телевизията, най-интересното са взривовете, заплахите, убийствата и прочие, защотоако е нещо хубаво и добро никой няма да му обърне внимание. колко от потребителите тук са ми звъняли или са ми писали за съвет и съм им казвал - недей не си заслужава, направи така,така и така и всички са оставали доволни без да дават нито лев. На колко съм им казвал "това дето си го намислил няма да се получи" или "това което си си харесал няма да стане на твоята кола, пробвано е и няма ефект или не става". Просто не съм от хората които задължително ше напомнят да пускат постове за тях в темата за надеждни купувачи/продавачи , както правят другите.
Забележи, обявата е пусната на 27 август, последния up е на 3 септември, а тази сутрин на 6 септември в 1:21 само е променена, най-вероятно махнат е телефона за контакт, и това всичко защото му е много чиста работата нали?
Последна промяна от guru на Съб 07 сеп 2013 10:14, променено общо 1 път.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Никого не защитавам , не си ме разбрал.
Но едно нещо ми се видя странно.
Когато колегата Нико те пита , защо не са продадени толкова време ,имало още 2 клиента, ти казвашш.. лаладжиии много.
А на личните от ауди форума разясняваш ,че дори с монтирани гуми се виждала цепнатината , затова предните 2 са се отказали.
Да разбирам ли , че ако Нико не се беше правил на разбиращ гумаджия щеше да разбере за истинската причина....не ми отговаряй.
Къде остана истинската причина...просто лаладжии или цепнатина.
Е?
Но едно нещо ми се видя странно.
Когато колегата Нико те пита , защо не са продадени толкова време ,имало още 2 клиента, ти казвашш.. лаладжиии много.
А на личните от ауди форума разясняваш ,че дори с монтирани гуми се виждала цепнатината , затова предните 2 са се отказали.
Да разбирам ли , че ако Нико не се беше правил на разбиращ гумаджия щеше да разбере за истинската причина....не ми отговаряй.
Къде остана истинската причина...просто лаладжии или цепнатина.
Е?
Последна промяна от xalerrelax на Съб 07 сеп 2013 10:12, променено общо 1 път.
- gogata1982
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: 1995 - 101
- Контакти:
Интересно ми е следното ...Как така потърпевшия твърди ,че лично ти си му продал джантите и сте разговаряли 1 час а ти твърдиш друго ?? Или си изключително нагъл или колегата има нужда от очила ! Ти си знаел за заваряваната джанта и затова лицето Х ги е продало да не се замесваш а се твърди ,че лично си бил там ...интересна ситуация ??
- guru
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
gogata1982 написа:Интересно ми е следното ...Как така потърпевшия твърди ,че лично ти си му продал джантите и сте разговаряли 1 час а ти твърдиш друго ?? Или си изключително нагъл или колегата има нужда от очила ! Ти си знаел за заваряваната джанта и затова лицето Х ги е продало да не се замесваш а се твърди ,че лично си бил там ...интересна ситуация ??
Лицето което му е продало джантите, ми кара неща за продаване и на мен, има неща които са интересни и ги взимам други не, защото са с проблем и ги оставям да ги продават. Та въпросния му е продал джантите колегата си ги е харесал разгледал одобрил и взел, обаче след известно време (почти веднага) установява проблем, тука интересното е че не се обажда веднага на човека от който ги е купил а си го оправя и продължава да си ги кара, след време обаче разбира че същия телефонен номер го има и в други обяви, и тръгва да търси някакво възмездие (пари) като стига до мен посредством моите обяви и телефони ми разбира двете имена, намира ми профила във facebook и ме вижда как изглеждам, от там нататък той вече знае от кой може да вземе нещо и кой трябва да казва че му е продал джантите. Сега мислите ли че ако му дам снимка на въпросния човек след всичките си твърдения които е описал тук той ще каже "извинявай, не си ти, объркал съм се" като очевадно неговата цел вече е да клепа, защото друго няма види.
- gogata1982
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: 1995 - 101
- Контакти:
логично признавам ! ами тегава работа да се докажа кой какво продал , кой какво видял...успех и дано излезе истината защото независимо кой е крив ще е много грозно от негова страна !!
-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
muns61 написа:Maй трябват няколко теми - какво да гледаме, като купуваме различни неща втора употреба. Не вземам страна, просто джанти се купуват задължително след проверка на балансмашина и без гуми. Ако са с гуми, демонтират се и се оглеждат. Ако гледаш само отвън, никога няма да познаеш заварявано, обработено и китвано от майстор.
Това би било много добре. Аз примерно от автомобили абсолютно нищо не разбирам и досега винаги съм се осланял на добрата дума на продавача (става въпрос за индивидуалните качества на стоката втора ръка, не общи неща за модела, които мога да прочета в интернет). Все още не съм имал проблеми, ама би ми било кофти някой да се възползва от незнанието ми умишлено.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”