На мнение съм, че ще има повече шансове от Уебър.

Къв Дани къв Рикиардо, австрииците са си до ден днешен затворени расисти. Фетел нямаше да е Фетел, ако не говореше правилния език и нямаше правилния цвят на косата. Поне в отбора на Матешиц
  Къв Дани къв Рикиардо, австрииците са си до ден днешен затворени расисти. Фетел нямаше да е Фетел, ако не говореше правилния език и нямаше правилния цвят на косата. Поне в отбора на Матешиц  
hooligan_sk написа:Фетел нямаше да е Фетел, ако не говореше правилния език и нямаше правилния цвят на косата.

Утре нещата може да се променят, ама ако тая доминация се запази, не виждам кой ще го спре в неделя...
 Утре нещата може да се променят, ама ако тая доминация се запази, не виждам кой ще го спре в неделя...

.. а за Хамилтън пак бавна кола
 .. а за Хамилтън пак бавна кола 

Поне така казаха коментаторите на скай спортс.
 Поне така казаха коментаторите на скай спортс.  А Хюлкенбърг как им измъкна 3-тото място изпод носа на Ферари бойс
 А Хюлкенбърг как им измъкна 3-тото място изпод носа на Ферари бойс   Жалко, че утре на старта съм 99.99% сигурен, че няма да си удържи 3-тото място до първия завой
 Жалко, че утре на старта съм 99.99% сигурен, че няма да си удържи 3-тото място до първия завой  

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта