Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guru
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU
Хубава ти е приказката Чудомире, но както при всяка приказка има и доста украшения, гледай датите бе човек, защо намесвате и лица които нямат нищо общо. Визирам мечо-клечо , който уважам като skoda fan , не можеш поради съвпадение на 1 дума от 2 възможни да вкарваш някой в нещо за което той дори и не знае. Ако не се лъжа ти беше човека който ми показа в по-горен твой пост премахнатите обяви, така че много добре знаеш от кога ми карат и имам и джанти във моите, нердине 2012 - нердине 2009 година. Както и да е, добър разказвач си, чичко google ти казва много неща , но е хубаво в приказките да спазваш малко времевата линия. И все пак да не замесваш и птичките и пчеличкит от дърветата в гората.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Счупена ли е джантата -да
Информиран ли е за това купувача-не
100% измама
Информиран ли е за това купувача-не
100% измама
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Да наистина евалла,не бих се сетил за снимките.Но пък за мен въпроса приключи още на първа страница-
-купувача пита има ли заварки
-продавача казва НЕ
Това е лъжата.Дали после се е цепнала заварката не е важно,понеже се очаква да я няма.
-купувача пита има ли заварки
-продавача казва НЕ
Това е лъжата.Дали после се е цепнала заварката не е важно,понеже се очаква да я няма.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
doaiena написа:Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.
И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!
Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази, било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ3000лв!!!!!
Много си игрив, ама ако тебе изгорят с 800 лева, ще видим ти как ще се почувстваш.
А за на Чудомир мнението, няма такова разследване, браво и нека да е на всеки за урок.
Както е казано в една дебела книга: Направиш ли зло - чакай го. Направиш ли добро - надявай се.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Хахха,това си е за медал...и детектив не би могъл да свърже толкова неща :D Редно е да се постне навсякъде,където има акаунти и обяви да си знаят хората.
- Pokerstars
- Автомобил: Audi A4 B7
- Двигател: 2006
Работата тук не е чиста! Толкова много хора се заеха да оклепят колегата guru, едва ли е случайност! Не ги познавам и двамата,но някои се вкараха сериозно във филма! Защо? Колега, бягай далече от тук,сам се убеди, че справедливост няма да получиш. Тук винаги има предубеденост. Кой крив кой прав не ме вълнува, лошо впечатление прави организираната офанзива срещу колегата guru!
p.p. Защо автора на темата спря да пише?
p.p2. И ако колегата докаже, че не той е продал джантите какво правим с всичките тези "следователи" ? Но няма смисъл да го прави, все ще намерят да се хванат за нещо
p.p. Защо автора на темата спря да пише?
p.p2. И ако колегата докаже, че не той е продал джантите какво правим с всичките тези "следователи" ? Но няма смисъл да го прави, все ще намерят да се хванат за нещо

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
guru написа:... гледай датите бе човек, защо намесвате и лица които нямат нищо общо. Визирам мечо-клечо , който уважам като skoda fan ...да спазваш малко времевата линия.
Аз много добре я гледам времевата линия....ама не знам ти мислиш ли, че аз, БЕЗ да имам никакви модски или админ привилегии където и да е било, съм изкарал малко информация за джантите, за които ти не си чувал нищо? Джантите, дето от 4 години (следвай времевата линия!) се снимат с фотоапарата, с който (се) снимаш от 2009?
И все пак понеже съм от старото училище съм изкарал само снимките, на които теб те няма. Щото ако постна личните ти снимки и те вземат да съвпаднат с този, който е дал джантите на N1P0...не знам дали тогава няма да имаш брат-близнак.
Колкото и да съм за толерантност във форума - твоята ****** минава всякакви граници.
P.S. Който разбрал - разбрал. Аз тук съм последна дупка на кавала и като такава смятам да се върна към по-смислени неща, от който има полза. Да пратиш поздрави на "снабдителите"

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
какво да пише потърпевшия?
дал си е 800 лева за спукана джанта, опитал е с добро, не се получило. сега гледа отстрани и се кефи на справедливото възмездие.
към защитниците: потърпевшия се е виждал с човека, който го е измамил. мислите ли че ви лъже за това?
и що за нагъл тип трябва да си след като си видял човека лично, да отичаш. гуру, нали ти е видял мутрата на живо, нали ти броил парите, нали ти ги е дал в ръката. не те ли е леееко срам
пловдив е някакъв център на дребната шмекерия
дал си е 800 лева за спукана джанта, опитал е с добро, не се получило. сега гледа отстрани и се кефи на справедливото възмездие.
към защитниците: потърпевшия се е виждал с човека, който го е измамил. мислите ли че ви лъже за това?
и що за нагъл тип трябва да си след като си видял човека лично, да отичаш. гуру, нали ти е видял мутрата на живо, нали ти броил парите, нали ти ги е дал в ръката. не те ли е леееко срам
пловдив е някакъв център на дребната шмекерия
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един то колегите по горе е написал много точно, сега ще го напиша и аз КОЛЕГИ СМЕ ТУК ВЪВ ФОРУМА НЕ ЗА ДА СЕ Е.ЕМ а за да си ПОМАГАМЕ и бъдим ПОЛЕЗНИ един на друг . При условие че една от НЕ ниските заплати в БГ е като посочената сума за въпросните джанти (800лв) бих искал да кажа на GURU. Братле..... засрами се , хора работят по 14 часа на ден 25 дена в месеца за да ти ги дадът (било на теб или на приятеля ти ) и след това да се смеете как сте го прецакали ( да не отбелязвам ,че това е можело и да е фатално за момчето ако се е случило нещо с джантата примерно на магистралата с скорост 140 или и малко отгоре)
От такива като теб ( Вас ) аман вече. Не съм чул някой търговец (нормален) да каже ... " Все ми е тая за Вас"
няма как да ти е все тая, при условие че ти от НАС (не съм купувал нищо от теб, но надявам се ме разбираш какво имам предвид с думата "нас") си вадиш хляба или допълваш семейния си бюджет.
И престанете с това да е гледал........... Писва ми с тая БАЙ Ганьовщина (Всеки от нас да трябва да разбира от всичко) ДОВЕРИЕ..... къде е .
Купил съм един куп глупости и още толкова не чак такива глупости от ебай и никога подчертавам НИКОГА съм нямал проблем. Не казвам че това не може да се случи и тук ( в Англия) но манталитета на мислене и отношението на хората е светлини години напред пред това в родината............
Това за виновен или не всеки да си приценя за себе си . За мен определено си ВИНОВЕН. Дано за в бъдеще , ако продължиш да се занимаваш с търговия да си си взел поука и да нямаш наглостта да постъпваш така с хората( всеки греши , важното е да се учим от грешките си. )
Поздрави на всички от далечна Англия
От такива като теб ( Вас ) аман вече. Не съм чул някой търговец (нормален) да каже ... " Все ми е тая за Вас"
няма как да ти е все тая, при условие че ти от НАС (не съм купувал нищо от теб, но надявам се ме разбираш какво имам предвид с думата "нас") си вадиш хляба или допълваш семейния си бюджет.
И престанете с това да е гледал........... Писва ми с тая БАЙ Ганьовщина (Всеки от нас да трябва да разбира от всичко) ДОВЕРИЕ..... къде е .
Купил съм един куп глупости и още толкова не чак такива глупости от ебай и никога подчертавам НИКОГА съм нямал проблем. Не казвам че това не може да се случи и тук ( в Англия) но манталитета на мислене и отношението на хората е светлини години напред пред това в родината............
Това за виновен или не всеки да си приценя за себе си . За мен определено си ВИНОВЕН. Дано за в бъдеще , ако продължиш да се занимаваш с търговия да си си взел поука и да нямаш наглостта да постъпваш така с хората( всеки греши , важното е да се учим от грешките си. )
Поздрави на всички от далечна Англия
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Простете ми за краткото отсъствие, но 3Г-то на телефона нямаше покритие и трудно влизах, но сега вече съм на линия.
Благодарение на адекватното поведение на Влад777 и Чудомир сега няма да има нужда да Ви пускам нови доказателства от интернет пространството защото почти всичките които имам вече са видни
В този ред на мисли, ще пропусна да отговарям на всеки колега по отделно писал в темата защото някои неща дори са написани в първо мнение и дори не са прочетени. Което е нормално предвид дългото ми мнение. Опитах се да покажа още в първият пост, че 100% е видно как този човек Николай е абсолютно един и същ дори сам си е написал името на тях... НО някои колеги може би са гледали през редовете, но важното - крайният резултат вече на всички е ясен.
Сега ще се опитам да изясня вече нещата по прост и разбираем начин за всички тези които не са разбрали нещо.
1. Момчето от което купих джантите изглежда точно така ->
2. Представи ми се Николай (не помня имена, но това име как да не го запомня след като и аз се казвам Николай... и говорихме 1 час)
3. Дойде със син Мерцедес Вито и срещата ни беше на Бриколаж.
4. Джантите са обявата от МТМ бимото
(тук е въпросът драги Николай или на прякор Стоил не знам кое от двете повече обичаш да ти викат на галено, Защо непосредствено след мойто съобщение ти махна тази снимка?)
5. Джантите ги платих 800лв с гумите като на обявата бяха 1000лв (Николайчо какви 700лв те гонят ? Ако ти се губят другите 100лв търси ги при Стоил)
6. Нямам никаква гумаджийница.
7. Джантите бяха монтирани с гуми при гумаджия в София. Колата на която са сложени не е карана повече от 200км поради това, че няколко месеца е при майстор. Дори това мога да ти го докажа с хората които я правят и са име както във форуми така и в цяла България, но определено няма да ги занимавам с глупостите ти защото е напълно ненужно!
8. Цепнатина около 5мм беше открита от майстор когато беше вдигната колата. След това е заварявана от момче в Казичене известен тук в нашият форум.
Благодарение на адекватното поведение на Влад777 и Чудомир сега няма да има нужда да Ви пускам нови доказателства от интернет пространството защото почти всичките които имам вече са видни

В този ред на мисли, ще пропусна да отговарям на всеки колега по отделно писал в темата защото някои неща дори са написани в първо мнение и дори не са прочетени. Което е нормално предвид дългото ми мнение. Опитах се да покажа още в първият пост, че 100% е видно как този човек Николай е абсолютно един и същ дори сам си е написал името на тях... НО някои колеги може би са гледали през редовете, но важното - крайният резултат вече на всички е ясен.
Сега ще се опитам да изясня вече нещата по прост и разбираем начин за всички тези които не са разбрали нещо.
1. Момчето от което купих джантите изглежда точно така ->

2. Представи ми се Николай (не помня имена, но това име как да не го запомня след като и аз се казвам Николай... и говорихме 1 час)
3. Дойде със син Мерцедес Вито и срещата ни беше на Бриколаж.

4. Джантите са обявата от МТМ бимото
(тук е въпросът драги Николай или на прякор Стоил не знам кое от двете повече обичаш да ти викат на галено, Защо непосредствено след мойто съобщение ти махна тази снимка?)
5. Джантите ги платих 800лв с гумите като на обявата бяха 1000лв (Николайчо какви 700лв те гонят ? Ако ти се губят другите 100лв търси ги при Стоил)
6. Нямам никаква гумаджийница.
7. Джантите бяха монтирани с гуми при гумаджия в София. Колата на която са сложени не е карана повече от 200км поради това, че няколко месеца е при майстор. Дори това мога да ти го докажа с хората които я правят и са име както във форуми така и в цяла България, но определено няма да ги занимавам с глупостите ти защото е напълно ненужно!
8. Цепнатина около 5мм беше открита от майстор когато беше вдигната колата. След това е заварявана от момче в Казичене известен тук в нашият форум.
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
guru написа:.... за контакт от всякъде и да се покаже на снимка, за да знам и аз кой е и как изглежда.
Не можеш да си ме спомниш ? Ако искаш да дойда отново, но с някой форумен колега и малко папараци да си ме имаш на снимка и да не ме забравяш, че като дойде сам човек при теб ти не си присъствал на срещата

МЕЖДУ ДРУГОТО забравих да те питам нещо.

Това съобщение в началото още. Какво искаше да ми намекнеш? Да ме черпиш биричка или просто колегата Стоил ми вдига наздравица ??? Извини ме, че съм пренебрегнал това съобщение

- guru
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
N1P0 написа:Простете ми за краткото отсъствие, но 3Г-то на телефона нямаше покритие и трудно влизах, но сега вече съм на линия
5мм. По думите ти до предишните постове, човек оставаше с впечатление за цепка с размерите на гранд каньон. Колега 5 мм пукнатина може да се получи от дупка с дулбочина 3-4 см и по-пръв насрещен ръб дори при чисто нови джанти.
И ми е интересно защо като си толкова точен в описанията за мястото начина на срещата и мен, защо бъркаш зеленото със синьо и Praktiker с MrBricolage, или и за мястото където сте се срещнали ме е излъгал както с цената. Единия магазин е в единия край на Пловдив а дригия в другия край.
- guru
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
В този ред на мисли, я кажи щом не си се опитвал да ме изнудиш според теб с колко трябва да си обещетен за 5-те мм пукнатина, за появата на която явно имаш и ти някаква вина, колко ти е струвал ремонта на проблема?
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
guru написа:5мм. По думите ти до предишните постове, човек оставаше с впечатление за цепка с размерите на гранд каньон. Колега 5 мм пукнатина може да се получи от дупка с дулбочина 3-4 см и по-пръв насрещен ръб дори при чисто нови джанти.
И ми е интересно защо като си толкова точен в описанията за мястото начина на срещата и мен, защо бъркаш зеленото със синьо и Praktiker с MrBricolage, или и за мястото където сте се срещнали ме е излъгал както с цената. Единия магазин е в единия край на Пловдив а дригия в другия край.
Хайде пак да не си вадиш гениалните ти изводи защото тук всички ги четат и подобни глупости не им се слушат отново.
ПИСАЛ съм първият пост "5-6мм отворена цепнатина" какво си прочел ? Ти най-вероятно си си представял Гранд каньона в злато, но същността си остава една и съща. Какви теореми ми развиваш за цепнатини отново. Или може би не си ли се замисля над това - най-вероятно една джанта е била фабрично заварена и ти не си виновен, а производителя ?
Викаш грешна информация са ти дали за мястото на срещата и цената и нещо версиите ни се разминават, страшно интересно.... ? Добър опит отново, но няма да мине

Какво стана с бирата ??? Нямам отговор на нея

Върни се в “ОФФ-Топик - други”