Формула 1, Сезон 2013
Re: Формула 1, Сезон 2013
Земете сменете плочата, че почнахте да се изтърквате... Фетко не може да кара, кара ракета, не може да изпреварва, бърз е само като е първи и бла бла бла... Сменете плочата не сме 2011. :) Сигурно е трудно да гледаш как любимата ти вежда губи шампионата, за 15 път и да трябва да си търсиш оправдание, как колата му била бавна, или другите били нелегални, като истината си е че толкова си може. :)
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Zdravko Zankov написа:Фетел е пилот,ама да води колоната.Поставен под истинско напрежение сдава багажа набързо.
Не си гледал финала на интерлагос миналата година май

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xploda написа:Zdravko Zankov написа:Фетел е пилот,ама да води колоната.Поставен под истинско напрежение сдава багажа набързо.
Не си гледал финала на интерлагос миналата година май
И Абу Даби...

Аз нямам какво да кажа... Силните са си силни и това е. Изненадваща победа за мен. Много ми хареса как освиркваха Фетел. Още 7 точки напред. Поредната голяма крачка към титлата.
Така като гледам как се развиват събитията, Ред Бул може да са шампиони и в двата шампионата не 2, а 3 кръга преди края.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Марто:

Barboukov написа:chefito написа:ПРЕСТАНИ да се обясняваш, като наебана девственица пред баща и
![]()
![]()

- xploda
- Двигател:
С wine малко трудно ще го излъжат
Ти как така се сети да напишеш петелчо в анкетата

Ти как така се сети да напишеш петелчо в анкетата

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За да има две утайки в анкетата... Заедно с Чилтън да си правят компания и на оня да не му е самотно 

- xploda
- Двигател:
Хахах как го нахрани да не седи гладен 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никого не съм забавил досега, няма и да забавя...
Чак му се ядосвам колко израстна и колко добър стана... Заради това, че слуша вече Роклен и не прави глупости не може човек да изкара някой лев от залози на живо... 
Алонсо да спечели 3 тура преди края - 51 коеф... Ако тоя малкия сополанко, когото много харесвам беше оня от миналия сезон нямаше да се замисля да заложа на ALO, защото тоя ще натисне за НБО и ще строши кутията... Ама...

Алонсо да спечели 3 тура преди края - 51 коеф... Ако тоя малкия сополанко, когото много харесвам беше оня от миналия сезон нямаше да се замисля да заложа на ALO, защото тоя ще натисне за НБО и ще строши кутията... Ама...
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Откакто са простотиите с гумите, е все по-трудно да си фен Ф1... особено пък на Ферари... Дано догодина нещо се промени, че скуката пак надделява. Това не си е работа някакви дребни аеродинамични елементи и трикове да са определящи. Просто трябва да се отприщят правилата откъм свобода в разработването на двигатели - грубата сила е важна и пилотските качества... иначе ставам фен на американския драг
А и крясъците на Фетел ми идват в повече...

- xploda
- Двигател:
E стигат му толкова малоумни отпадания заради безсмисления хъс. Ред Бул верно си имат кинтите, но всеки проблем им коства 5-6 цифрени суми в евра. Със сигурност са го скастрили да не се прави на мъж, когато не е необходимо.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Битката за титлата щяла да бъде оспорвана този сезон... Да, вярно е... Фетел срещу издръжливостта на болида... Кой ли ще е шампион?
Очаквах всеки кръг да се менкат победителите. Да вървят постоянно в макс 10-15 точки разлика... А то какво стана... Още 3 победи и е шампион 3 кръга преди края...
За 12 кръга има 6 победи... До края има още 7 състезания... В Абу Даби и Индия Ред Бул ще са много силни. В Корея също. И в Япония ще се борят за подиум (там Мерцедес си мисля, че ще надделеят)... Не знам какво трябва да извадят от Ферари и Мерц за да се промени нещо...
Очаквах всеки кръг да се менкат победителите. Да вървят постоянно в макс 10-15 точки разлика... А то какво стана... Още 3 победи и е шампион 3 кръга преди края...
За 12 кръга има 6 победи... До края има още 7 състезания... В Абу Даби и Индия Ред Бул ще са много силни. В Корея също. И в Япония ще се борят за подиум (там Мерцедес си мисля, че ще надделеят)... Не знам какво трябва да извадят от Ферари и Мерц за да се промени нещо...
Последна промяна от Barboukov на Пон 09 сеп 2013 15:49, променено общо 1 път.
- xploda
- Двигател:
Споко бре, има още 7 ли колко останаха състезания. Виж галфонзо как го каза вчера - титлата зависи от отпаданията на фетел
Ще гледаме да отпадне колкото се може повече, а ние да печелим колкото се може повече състезания
Гладна кокошка просо сънува 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xploda написа:Споко бре, има още 7 ли колко останаха състезания. Виж галфонзо как го каза вчера - титлата зависи от отпаданията на фетелЩе гледаме да отпадне колкото се може повече, а ние да печелим колкото се може повече състезания
Гладна кокошка просо сънува
Дали не са кихнали на Грожан нещичко (пилотско място догодина)?

Последна промяна от Barboukov на Пон 09 сеп 2013 16:07, променено общо 1 път.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Barboukov написа:Битката за титлата щяла да бъде оспорвана този сезон... Да, вярно е... Фетел срещу издръжливостта на болида... Кой ли ще е шампион?
Мерц може и да са силни там, НО нека не забравяме, че отборите си мислеха, че на Монца поне ще си отдъхнат от Фетел. Да, ама не. (То и Барбуков така си мислеше