idiotchooo написа:
Мерц може и да са силни там, НО нека не забравяме, че отборите си мислеха, че на Монца поне ще си отдъхнат от Фетел. Да, ама не. (То и Барбуков така си мислеше).... и в този ред на мисли, на тези силни писти, които са изброени по-горе ако вземе още две поредни победи Фетелчо и всички отбори ще абдикират и ще метнат колата за догодина (някои вече са почнали). Според мен е въпрос на време да почнат всички да експериментират с новости в колите за догодина и да прекратят мъките си в тази :)
Аз тази година категорично бях отписал Фетел в Германия и Италия. Просто не виждах как ще е на подиума в тези две състезания. Още, като казах, че в Германия няма грам шанс споменах, че Монца е другата писта, на която ще се осере мъжката... Е да, осра се... Не спря да печели...
 Чак се ядосвам, че шампионата отива към своя края много преди последния кръг...
 Чак се ядосвам, че шампионата отива към своя края много преди последния кръг...   А искам титлата да се реши в последните метри на последната обиколка в последното състезание...
 А искам титлата да се реши в последните метри на последната обиколка в последното състезание...  
Сега вече спокойно ще си използвам коефициента, който ми дадоха Уебър да спечели състезание този сезон. При ясна титла 3 кръга преди края гаранция ще го изпратят с победа... Стотачка на момента...

Няма стана от Джовани седмици
  Няма стана от Джовани седмици