хора помогнете с съвет ако на някой му се е случвало и се е с правил с проблем като моя а именно:имам пасат 2 136 коня доч ала бала преди 1 год ми се спука един фланец на блока и взе да капе вода малко капеше така 2 месеца писна ми а днес а утре станаха 6 месеца все спирам все доливам после протече и помпата ,реших вече че го вкарам на канала смених помпата оставих термостата смених и фланеца на блока онзи спукания с 3 те болта дето отива маркуча към радиатора отгоре ,наливам вода и си казвам край на мъките ура>>да ама НЕ

тръгвам на проба вдига 120 гр пипам доло съединението студено горе грее яко>.окей термостата викам си е смених го-да ви кажа за тоя модел се сваля само планката на хидр помпа-и така нов темостта на 87гр сложих следва проба 3 пъти по 50-60 км загрява и спада само че този път спада чак като стигне 115-120 гр а преди проблема си цепеше 90 гр викам си явно някой датчик не отчита и така наперен тръгвам на дълъг път

оле майко мила след 200км колата и светна лампата мига на трепанеспирам отвивам бая вода изтече пращя пука пара якоизключвам газта пускам на бензин викам си може пък да вкарва газ тръгвам край нямам проблем ура викам си изпаритела е виновен 200км минах всичко ок на другия ден следва връщане 420км мъки

още на 20тия км припадна лампата на водата 3 пъти спирах писна ми и така се прибрах ту спира да свети ту почва ту показва 120гр ту 110

имам на километража нещо кат борд комп гледам аз температурата на маслото и тя 120 гр и оттам съдя че датчика показва правилно ако някой знае причината да помогне плс