Търся газ сервиз, специализиран за работа с BSM - София

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Търся газ сервиз, специализиран за работа с BSM - София

Мнениеот shotoman » Вто 10 сеп 2013 12:13

Колеги, интересува ме добър газаджия, който разбира от инжекционите на BSM и може прецизно да настрой уредбата. Има куп газаджии, но все "универсални". А аз знам, че когато разбираш от Ланди Ренцо (примерно) имаш техния софтуер, ходил си на семинари, чел си техническа литература за техните модели и особености и т.н.

Та на въпроса - къде в София има добър и изпитан газаджия, работещ със BSM, на който като му закарам колата да знае какво да прегледа, да я настрой с мерак и опит и да си тръгна доволен, а не да обикалям всички и навсякъде да давам пари за настройка, докато "налучкаме" верните параметри.

Само информативно, колата е Поло 1.6 АЕЕ, 75 Кс, монтиран ГИ от BSM с изпарител Bardolini Gama 01.

:banghead

Потребителски аватар
kiriko
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся газ сервиз, специализиран за работа с BSM - София

Мнениеот kiriko » Вто 10 сеп 2013 14:11

На бул. Владимир Вазов след кв.Левски посока кв.Враждебна има KFC срещу него има бензиностанция(не си спомням от коя верига е), влизаш в нея, сервизът е залепен до бензиностанцията. Поставят BSM, имат софтуер и работят много добре.

Върни се в “Автогазови уредби”