еарбег голф 4
еарбег голф 4
Не можах да намеря точната тема а знам, че имаше.Днес след чистене на колата установих, че ми е светнала лампата за еарбега. Явно нещо като съм местил седалките и е станало.Проверих долу буксите всичко си е наред.Разкачих и акумулатора едва ли нещо ще се промени.
- Golf4V6
- Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
- Двигател: 3.2 BFH 2003
Re: еарбег голф 4
само с кабел грешката може да се изтрие
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
И при мен беше същата работа - отиваш на диагностика да ти изчистят грешката и ако всичко е наред няма да се появи пак.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Системата на възглавниците е активна. Тоест ако след махане на контакт и запалване, чека мине без грешки/проблеми, лампата ще изгасне, а грешката ще остане в лога. Щом всеки път свети, значи имаме постоянен проблем и възглавниците няма да се задействат.
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
-ГрешноСистемата на възглавниците е активна. Тоест ако след махане на контакт и запалване, чека мине без грешки/проблеми, лампата ще изгасне, а грешката ще остане в лога. Щом всеки път свети, значи имаме постоянен проблем и възглавниците няма да се задействат.
–Вярно(до следващото местене на седалките).И при мен беше същата работа - отиваш на диагностика да ти изчистят грешката и ако всичко е наред няма да се появи пак.

Утре сутрин ще ходя да махам грешката и ще видим.Може ли да се е появило от някой друга букса по мотора дето разкачах и закачах.Пръсках ги със спрей защото имам проблем с датчика за температурата когато си иска отчита.
- Golf4V6
- Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
- Двигател: 3.2 BFH 2003
по добре си купи един кабел да си ги триеш сам че и аз така по цял ден мога да ги трия и за по 5 лв 

Golf4V6 написа:по добре си купи един кабел да си ги триеш сам че и аз така по цял ден мога да ги трия и за по 5 лв
Тука в Търговеще е така.Има 2 или 3ма и свичките са много тежки.Вчера без малко и до Шумен да ида защото тука с записване става.Чакаш 2 3 дена.Много са заети.Селендурски номера до х.я.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”