Финал ББ3

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOHC » Сря 13 дек 2006 15:53

Stivi написа:Ама вие найстина ли мислите че дори един съквартирант е изгонен от зрителите..... :shock Всичко се решава от продуцентите а ролята на зрителите е да гледат простотийте и естествено рекламите а по глупавите от тях /надявам се във форума няма такива/ да дават по 1,20лв за да забогатеят същите тези продуценти ! :twisted:

Точно те това е истината. :да:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 13 дек 2006 15:55

DOHC написа:
Stivi написа:Ама вие найстина ли мислите че дори един съквартирант е изгонен от зрителите..... :shock Всичко се решава от продуцентите а ролята на зрителите е да гледат простотийте и естествено рекламите а по глупавите от тях /надявам се във форума няма такива/ да дават по 1,20лв за да забогатеят същите тези продуценти ! :twisted:

Точно те това е истината. :да:

ако беше така нямаше да изгонят пацата - тоз култов образ на неземната простота просто избиваше рибата :)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 13 дек 2006 17:14

Карбовски за ББ3

ББ3 - само финансов ли е провалът?

По непотвърдени данни инвестицията на "Биг Брадър 3" е около 4 милиона лева, а тази на "Сървайвър" около 2. Ако това е така, означава че финалът с резултат 38 на 11 (RTG) е страшен, защото за два пъти по-малка инвестиция американската телевизия получи четири пъти повече покритие - поне накрая. Време е да се направят сметките с кръчмар, като кръчмарят е зрителят. Идеологически обаче ББ3 (слава Богу!) отново ни даде повод да мислим, тъжен повод, но все пак истински. Финалът на българския ББ3 е копие на австралийски ББ - предрешени като персонажи, изгонените от Къщата се върнаха в нея. Няма лошо. Хубавото е, че България я имаше във финала на ББ3. Старата госпожа Вили - с острия език, чудеща се как хората живеят богато, когато нищо не работят срещу нищо. Незнаещите млади тризначки - това са финалистите, това е мястото, където живеете. Сбъднаха се най-лошите прогнози - наградата беше спечелена от човек, който не знае думата "фантастика". Човек, който не чете дори вестници и изтъква като най-добро свое качество това, че умее да изпълнява правилата на ББ3 най-правилно. Краят на прехода е краят на търсене на индивидуалност поради тотална борба за оцеляване. Ние изпълняваме заповедите на институции и партийните централи и даже се гордеем с това. Спечели човек, който мисли само с клишета. Спечели жена - това е единственото, с което може да се поздравим. Но не спечелиха красивите Палома и Лили и старата Вили, а спечели една нахална конструкция. "През вратата ли да изляза?!" - пита овчо тризначката Любов, когато разбира, че може да напусне Къщата. Спечели тъпотата и простотата, без да мернем даже и един от седемте гряха, както ни беше обещано. Всъщност може да сметнем мисията за изпълнена - глупостта е майка на всички грехове.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 13 дек 2006 17:30

One написа: .....

Евала му правим на Карбовски! Преди време много ме дразнеше тоз човек, обаче напоследък (общо взето откакто прави "Отечествен фронт") мога само да му сваля шапка! поозрял е, дет се вика... мисля, че с неговото мнение темата се изчерпва.

ПС: с умиление гледах последното му предаване за колитбата на прасето (гудито) у пиринския край...

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 13 дек 2006 17:53

Мен пък Карбовски никога не ме е дразнел, още с едно-времешните му статийки в Егоист, Клуб М, и предаването му по Дарик. Всички журналисти трябва да са цапнати през устата като него.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 13 дек 2006 18:53

Карбовски написа:"През вратата ли да изляза?!" - пита овчо тризначката Любов, когато разбира, че може да напусне Къщата. Спечели тъпотата и простотата, без да мернем даже и един от седемте гряха, както ни беше обещано. Всъщност може да сметнем мисията за изпълнена - глупостта е майка на всички грехове.

Карбовски rulz :) Само едно не мога да му приема на него, много се отплесва на теми клитори; вагини и комунизъм ... но иначе е точен :wink:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 14 дек 2006 14:43

musura написа:Карбовски rulz .............много се отплесва на теми клитори; вагини и комунизъм ... но иначе е точен :wink:

Ами то за тези неща си има причини, викат им "КОМПЛЕКСИ" :lol: :lol:
Аз харесвах Карбовски преди 6-7 години, когато изгряваше и сега като е поулегнал малко (или се поизтърка). Сега ми е повече журналист, отколкото Комплексар с трибуна, както беше напоследък.

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 14 дек 2006 14:48

poGo написа:
musura написа:Карбовски rulz .............много се отплесва на теми клитори; вагини и комунизъм ... но иначе е точен :wink:

Ами то за тези неща си има причини, викат им "КОМПЛЕКСИ" :lol: :lol:
Аз харесвах Карбовски преди 6-7 години, когато изгряваше и сега като е поулегнал малко (или се поизтърка). Сега ми е повече журналист, отколкото Комплексар с трибуна, както беше напоследък.

Иначе по темата:
Много ми е мъчно и жално за таз' държава, която се "огледа" в ББ3!
Голиам срам!! Добре, че освен нас, българите, никой друг не го разбира ЗАСЕГА!!!!!!! НО НИЕ ИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ!!!!!! ПАЙ СЕ, ЕВРОПООООООООО!

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 14 дек 2006 14:56

Абе чак пък срам... Аз лично не познавам някой, който да гласува за ББ. Мога само да си представя какви хора гласуват за подобни шоута. И точно на тези хора ще им допаднат хора като леля Вили, и близнетата. Така че, няма нищо толкова чудно в резултатите :wink:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 14 дек 2006 18:00

ACCELERATOR написа:Абе чак пък срам... Аз лично не познавам някой, който да гласува за ББ. Мога само да си представя какви хора гласуват за подобни шоута. И точно на тези хора ще им допаднат хора като леля Вили, и близнетата. Така че, няма нищо толкова чудно в резултатите :wink:

Ти бъркаш!! "Тези хора" са мнозинство, дори и да не гласуват.
Направи ли ти впечатление, че в залата, по време на изгонването, един глас не се чу в подкрапа на Любов (освен на сестрите й), всички я освиркваха яко. И кво от това!?!?! Аз и ти сме малцинство, а феновете на ББ3 са мнозинство и няма как да е другояче!!! ТОВА е срамота!

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 14 дек 2006 18:17

Ама то и аз съм им "фен", така да се каже :lol: :lol: :lol:
Забавно ми беше да им гледам сеира, особено в началото. Все едно наблюдавам маймуни в зоологическата градина - можеш да ги гледаш с часове mhihi mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”