Здравейте колеги, вчера като влязох в колата си забелязах странна течност в краката ми дори има малко по педалите. Течността е мазна, но не мирише на нищо. Колата не губи антифриз нито спирачна течност върви си нормално няма завишен разход всичко е нормално, само този теч. Не е много, но някак си капе, дори не виждам кога, но след като го избърша пак се появява. Ако някой знае нещо, моля да сподели, защото колата ми трябва, а ме е страх да я карам така.
Благодаря ви предварително.

passat b5 мазна течност
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: passat b5 мазна течност
Мазна течност в краката...залагам на антифриз,примерно от радиаторчето на парното 

-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASV
Да, казаха ми, че може да е антифриз от радиатора на парното, но няма никакъв спад в нивото му.
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Стъклата потят ли се?
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
по вероятно да е спирачна течност от съединителя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е как е мазна па не мирише? В краката, или е спирачна течност или е антифриз - пробвай на вкус, едното е сладникаво, другото много горчи 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Легни и огледаи хубаво,че зимата идва-и не е приятно без парно,съединител или спирачки които се ремонтират в студа.
Като разбра,че е мазна течност опита ли я(няма да умреш) антифриза сладнее от другите скоро не съм пил
.Клоня към GuLiVeR за спирачна течност щом е по педалите.
Като разбра,че е мазна течност опита ли я(няма да умреш) антифриза сладнее от другите скоро не съм пил

-
Странно, днес забърсах стелката и не се е появявала тази течност. Ще видим утре дали ще я има и ще пиша пак.
-
- Автомобил:
- Двигател:
van4ooo написа:Легни и огледаи хубаво,че зимата идва-и не е приятно без парно,съединител или спирачки които се ремонтират в студа.
Като разбра,че е мазна течност опита ли я(няма да умреш) антифриза сладнее от другите скоро не съм пил.Клоня към GuLiVeR за спирачна течност щом е по педалите.
D
Ако има по стелките, що да не е и по педалите

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Педалите(спирачка,съединител) са малко далечко от парното,явно времето ще покаже какво е капло.
-
Амии, не и не откакто изчистих стелката повече я няма тази течност, това обаче не ме успокоява, защото почнало ли е рано или късно пак ще започне и така. Аз продължавам да търся проблема, защото както каза колегата горе зима иде. Ако някой има да сподели още нещо по темата ..
Където е текло, пак ще тече... провери си всичко там както каза колегата защото иде зима и ще е неприятно да останеш без парно или без спирачна течност. Щом веднъж се е появил теч, със сигурност ще се появи пак.