Ритане на педала на ГАЗТА РЕШЕНО - добра регулировка...
IvoG написа:vw16v написа:Не е нормално колега,от степ мотора се получава това,ще почнат и да ти играят оборотите ,ако вече на играят.При мен на същия модел Г3 1.6 ABU го имаше това и изчезна след смяна на степ мотора и сега си е ок.
И аз така мисля че е от стъпковото. На мен ми го прави на газ между 2400 и 3000 на всички предавки, а на бензин го прави само на 5-та скорост в тези обороти.
Колко пари е моторчето?
И мен ме интересува Колко пари е моторчето?, че явно и аз страдам от тая болежка
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Hertz написа:IvoG написа:vw16v написа:Не е нормално колега,от степ мотора се получава това,ще почнат и да ти играят оборотите ,ако вече на играят.При мен на същия модел Г3 1.6 ABU го имаше това и изчезна след смяна на степ мотора и сега си е ок.
И аз така мисля че е от стъпковото. На мен ми го прави на газ между 2400 и 3000 на всички предавки, а на бензин го прави само на 5-та скорост в тези обороти.
Колко пари е моторчето?
И мен ме интересува Колко пари е моторчето?, че явно и аз страдам от тая болежка
При теб обаче оборотите на празния ход се регулират не от стъпково моторче а с дроселова клапа и цената е

- svetlio-vr6
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен го има това (ритане)1.6 абу.ако сте с газово е нормално да го има защото абуто мотора е скаран с агуто:)и на ел диагностика ходих за газта и....:ефект никакъв..месец и половина ме разиграваха и ме мислеха за луд по сервизите,тази грешка се трупа когато колата се кара на газ и има по-голям приток на газ.необходима е по честа смяна на въздушен филтър.и след време започва да го има същия ефект и на бензин но като откачите плюса за една две минути и компа се рестартира и грешката е няма.и вече си знам ритне ли ме педала
отивам за ваздушен филтър и откачване на клемата за 3-5 мин. и проблема е премахнат.4000-6000 км без проблем.някой може да не е сагласен с моето мнение ,но аз ви го казвам от опит с абуто.добри мотори са може да се говори лошо по тяхен адрес но...:>3 години го имам 100000км сам навъртял и си е много добре сега е на 210000.
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
svetlio-vr6 написа:и при мен го има това (ритане)1.6 абу.ако сте с газово е нормално да го има защото абуто мотора е скаран с агуто:)и на ел диагностика ходих за газта и....:ефект никакъв..месец и половина ме разиграваха и ме мислеха за луд по сервизите,тази грешка се трупа когато колата се кара на газ и има по-голям приток на газ.необходима е по честа смяна на въздушен филтър.и след време започва да го има същия ефект и на бензин но като откачите плюса за една две минути и компа се рестартира и грешката е няма.и вече си знам ритне ли ме педалаотивам за ваздушен филтър и откачване на клемата за 3-5 мин. и проблема е премахнат.4000-6000 км без проблем.някой може да не е сагласен с моето мнение ,но аз ви го казвам от опит с абуто.добри мотори са може да се говори лошо по тяхен адрес но...:>3 години го имам 100000км сам навъртял и си е много добре сега е на 210000.
Това с ресетването на компа и въздушния филтър го правя както ти казваш даже и по често, но поне при мен ефект няма винаги си рита
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”