div4o74 написа:здравейте имах проблем с лява предна дръжка на пасата ми с централно е-проблема е че се продават нови такива по 27-30лв нослед монтажа се оказва че пъпките които държат в средата дръжката идват плитки и така
имам дръжка но опънеш ли я и почти излиза не работи
споделям с вас как реших този проблем с цо апарат внимателно капнах на врата при свалена дръжка отгоре и отдоло изрязаната в вратата част точно там където трябва да заклини дръжката
всичко е оки при мен дано помогна на някой който кара без дръжка заради този проблем
Iezekil написа:За кой пасат иде реч?За Б3 са едни пластмасови допълнителни джаджи,принципно остават на вратата но при непохватна смяна на дръжката често падат във вратата.
Петър Петров написа:[color=#FFFFFF]
div4o74 написа:Iezekil написа:За кой пасат иде реч?За Б3 са едни пластмасови допълнителни джаджи,принципно остават на вратата но при непохватна смяна на дръжката често падат във вратата.
за 2ка пасат мерси за идеята ще махна кората да видя дали има паднало нещо в вратата
Dpop написа:div4o74 написа:Iezekil написа:За кой пасат иде реч?За Б3 са едни пластмасови допълнителни джаджи,принципно остават на вратата но при непохватна смяна на дръжката често падат във вратата.
за 2ка пасат мерси за идеята ще махна кората да видя дали има паднало нещо в вратата
Уточни модела колега, защото дръжките са различни Б2 и Б3: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
И не случайно тук се пише максимално точно и конкретно. Не сме джаста-праста, аджимии или др. подобни.
Добре е, че си намерил решение, въпреки, че аз бих потърсил втора ръка вместо да заварявам по вратата.
ti6ogb написа:На стария ми пасат бяха се счупили и дръжката се вадеше леко навън/Отидох в магазина и си купих нови 2 бр.и това е .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта