новата ми придобивка голф 1 1,6куб. автомат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: новата ми придобивка голф 1 1,6куб. автомат
за момента се търсят оригинални и запазени стопове както и 3те уреда че да запълним фабричните отвори на барчето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
приемам предложения от сорта на какво може да се понагласи още по колата като ще гледам да се придържам към оригиналния му вид.
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Супер е количката колега,гледай я добре и ще ти се отблагодари!
Странното е,че не съм виждал единичка с такава кутия за филтъра...
И и направи по-хубави снимки да и се порадваме :)
Странното е,че не съм виждал единичка с такава кутия за филтъра...
И и направи по-хубави снимки да и се порадваме :)
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Мотора ти е 1.5 с код JB предполагам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мотора е 1,6 карб. с код ЕМ 75 кончета но тоя автомат го прави доста муден и тромав което ме дразни и се замислям догодина за едни ръчки но ще видим за сега има по важни забележки за отстраняване като смяна на стоповете,дискове и накладки,амортисьори и т.н... хората са го казали колата не се плаши от каране а от седене е и моята орисия с този екземпляр е такава сега след като я подкарах след година висене до една работилница в гр.Трявна и започнаха да се обаждат едно по едно :)
- jaferski
- Автомобил: VW Passat 3BG
- Двигател:
Честито колега
Страхотен и уникален автомобил..
Ще следя темата ;-)
Страхотен и уникален автомобил..
Ще следя темата ;-)
- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Ей, колега пусна тема значи , браво. Не знам дали ме помниш когато се видяхме пред гумаджийницата на Сливница. Страхотен е голфа виждал съм го на живо, успех ще следя темата с интерес.

-
- Автомобил:
- Двигател:
vwladi написа:Ей, колега пусна тема значи , браво. Не знам дали ме помниш когато се видяхме пред гумаджийницата на Сливница. Страхотен е голфа виждал съм го на живо, успех ще следя темата с интерес.![]()
хахх ами ако кажеш нещо за срещата може и да се сетя аз там доста колеги съм виждал и опслужил докато работех в сервиза за ауспуси ;)
- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Еми разпитах те за означението след голф какви екстри има, ти тамън тръгваше и се сетих за 1чката с двигател от джета тъкмо я беше взел 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Наистина изглежда доста запазена. Да ти е честита, само да те раздва и добре да се държиш с нея :)
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Автомобилът изглежда много запазен. Честито и поздравления за успешната покупка.
Един съвет - не слагай никакви части, които оригинално не са монтирани на този автомобил. Важи и за джантите, и за ел. стъклата, и за скоростната кутия, които беше споменал като идеи по-горе.
Успех и само безаварийни километри.
Един съвет - не слагай никакви части, които оригинално не са монтирани на този автомобил. Важи и за джантите, и за ел. стъклата, и за скоростната кутия, които беше споменал като идеи по-горе.
Успех и само безаварийни километри.
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Честито и от мен, много запазен автомобил на който определено много малко му трябва за да изглежда перфектно. Както и други са те посъветвали, запази я максимално в оригиналният вид. Единственно трябва да подбереш правилните класически джанти ( освен BBS, ATS Classic и Ronal Turbo също са едни много добри джанти за мк1) и регулируемо окачване. Според мен с това трябва да започнеш, след смяната на нужните неща по техническото състояние на колата. Тези две неща ще променят колата коренно, за сметка на много други дребни неща. Всичко след това е само детайли. Другото което трябва да направиш според мен е да махнеш тея лепенки по боята и евентуално освежаване ако има нужда, защото на тея снимки не се вижда добре в какво състояние е.
Успех, дано тръгнеш в правилната посока.

-
- Автомобил:
- Двигател:
golf_1 написа:Честито и от мен, много запазен автомобил на който определено много малко му трябва за да изглежда перфектно. Както и други са те посъветвали, запази я максимално в оригиналният вид. Единственно трябва да подбереш правилните класически джанти ( освен BBS, ATS Classic и Ronal Turbo също са едни много добри джанти за мк1) и регулируемо окачване. Според мен с това трябва да започнеш, след смяната на нужните неща по техническото състояние на колата. Тези две неща ще променят колата коренно, за сметка на много други дребни неща. Всичко след това е само детайли. Другото което трябва да направиш според мен е да махнеш тея лепенки по боята и евентуално освежаване ако има нужда, защото на тея снимки не се вижда добре в какво състояние е.
ами да и аз си мисля за едни по хубави джантета и някакво окачване а до колкото за боята и трябва малко паста и ще блесне че сега е една такава матирала,лепенките са си фабричните от завода и ако ги пипна ще трябва да мина на цялостно пребоядисване.
- ti6ogb
- Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
- Двигател: AVF - 2001
Страхотен, и страшно запазен екземпляр,откъде го изрови(да не е бил консервиран).Честит да ти е .

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Уникален и запазен автомобил.Все едно гледам снимки от 81-ва година
Според мен я запази в максимално автентичен вид

Според мен я запази в максимално автентичен вид