ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!

Мнениеот nosex » Пет 13 сеп 2013 20:18

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 13 сеп 2013 21:15

То като цяло включването от и към Цариградско е безумно. Очевидно има нещо много недомислено там.
В конкретния случай обаче джипът е излязъл от паркинга ... :rolleyes Странна работа. Ще стане ясно след като излязат и тестовете за наркотици, и техническата експертиза на автомобила.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 14 сеп 2013 0:48

dobrin написа:То като цяло включването от и към Цариградско е безумно. Очевидно има нещо много недомислено там.
В конкретния случай обаче джипът е излязъл от паркинга ... :rolleyes Странна работа. Ще стане ясно след като излязат и тестовете за наркотици, и техническата експертиза на автомобила.

Добри, 76 годишен надали ще е взел наркотици...
Говори се за проблем в автомата...
На сантафе-то има проблем със стелката :redface :mhihi :banghead
Като се премести 4-5 пръста напред и хваща педала на газта :scare3

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 14 сеп 2013 17:13

Като писах предния си пост не знаех възрастта. Което не е и гаранция. Оказва се, че не е употребил. Проблем всякакъв е възможен.

insert11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот insert11 » Сря 30 окт 2013 11:23

Преди години беше трудно да си купиш кола, сега всеки може да си купи всякаква трошка и да се прави на пилот, но проблема е че не мислят каква отговорност поемат като сядат да карат, повечето не ги интересува дали ще прегазят някой, важното е да се правят на важни че карат кола ... .

StrEagle
Автомобил: Polo 6C
Двигател: DAJA

Мнениеот StrEagle » Сря 30 окт 2013 20:31

Проблема не е в това, че може да си купи кола, а че може да си купи книжка..

insert11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот insert11 » Чет 31 окт 2013 18:33

StrEagle написа:Проблема не е в това, че може да си купи кола, а че може да си купи книжка..

Напълно съм съгласен с теб тия книжки се продават кат вафли :censored2 !!!!!!

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Вто 03 дек 2013 19:26

Днес на кръстовището на бул. "Мадрид" и "Черковна" като се прибирах към 17 часа видях сериозна катастрофа там.Едно сиво BMW (защо ли не ме учудва) беше влезнало в магазина на ъгъла точно на светофара в посока "Ситняково" ,явно идвайки по бул. "Мадрид" от към бул. "Янко Сакъзов".Беше ударило задницата на един бял Голф 4 и предницата на един джип и се беше забило отсреща в магазина.Имаше полиция и много хора там,някои от които лежаха подпрени на блъснатите коли.Имаше и ранени,но надявам се не сериозно.
Що за ретардиран тъпанар трябва да си за да се получи тази ситуация ?
Някой има ли информация ?

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Вто 03 дек 2013 19:33

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 07 дек 2013 21:15

lokva написа:http://www.dnes.bg/crime/2013/12/03/tejka-katastrofa-s-dvama-postradali-v-sofiia.208266

Един колега много правилно каза.Младеж с БМВ е като маймуна с граната ,не знаеш в кой момент ще извърши огромна глупост!Не е виновна машината ,виновен е тапанара който я управлява !

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Сря 05 фев 2014 23:34

rokera671 написа:
lokva написа:http://www.dnes.bg/crime/2013/12/03/tejka-katastrofa-s-dvama-postradali-v-sofiia.208266

Един колега много правилно каза.Младеж с БМВ е като маймуна с граната ,не знаеш в кой момент ще извърши огромна глупост!Не е виновна машината ,виновен е тапанара който я управлява !

На младеж и 316-ка му е много. Сега по темата : Вчера 4.2.2014г.Карам в най-лява лента на околовръстното (Южна дъга) посока Люлин. На правото след Икеа,ускорявам до към 110,115 км. Зад мен едно леке със 318is (e36) ми пуска къси дълги и пак къси дълги,дърпан в средна лента. Той пак зад мен и си карам нормално и не ми пука.Вече стигам отбивката към Бул.България. Преди нея има Лукойл и след него има едва автомивка,спирам си най-нормално,измих колата и продължвам по околовръстното.Вече сме до Цар Борис,завивам по него и лекето с Бмв-то се оказва 2 коли пред мен,засече ме,след което ме затапи,искаше да ме бие.Беше толкова пиян,че когато слезе от колата,се строполи на земята. След 20 метра имаше патрулка,която дойде и се "погрижи" за мръсния долен ш*бан пияница който караше в пияно или дрогирно състояние.Добре,че бях сам в колата, и не беше направил някоя глупост,ЗА ТАКИВА КНИЖКАТА СКЪСАНА НА ДВЕ.
Идиоти :screwy :screwy :banghead :banghead :censored2

sashko_bg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashko_bg » Нед 23 фев 2014 8:39

http://vbox7.com/play:8b457e6faa

Този го срещнах на първото OMV на магистралата след Стара Загора, посока София вчера. След това ме изпревари с повече от 200, може би и 250 през аварийната лента, заедно с един тир.
Малко по-късно го видях вече под друг тир, отново в аварийната лента.....
Лека му пръст, добре че беше сам в колата.

regularguy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот regularguy » Пон 28 апр 2014 13:38

Колеги, здравейте!Maкар и да не карам Vw, предполагам няма да имате проблем ако пиша в темата :). Прибирам се днеска аз от Пловдив и на един доста дълъг прав участък с ограничение 90км, настигам камион, като аз карах с 80км в час, примигнах на камиона да ме уведоми дали има кола отпред и той пусна мигача. Показах се и видях, че няма кола, освен тази, която беше една малка точка в далечината. Пуснах мигача и почнах да го изпреварвам, обаче колата отпред, почна да се приближава нереално бързо, та едвам бях стигнал до края на камиона и колата беше на 30м от мен, но караше до лентата на платното, а не в дясно, пътя е доста широк и може да се шмугнеш, но човека не помръдваше, при което щяхме да се засечем челно, та се наложи да отида чак в банкета на другото платно. защото той не мръдна или не намали. Хората където ме подминаха после, натискаха клаксона на мен, а не знаят защо съм направил тази маневра. При такова разстояние, на което беше колата пред мен, съм изпреварвал, но той предполагам караше доста бързо, та нямах избор. Ако се беше прибрал плътно в дясно, където му е мястото, то тогава нямаше да стане тази случка и нямаше да се уплаша. Затова искам да кажа, нека внимаваме на пътя и да бъдем толерантни един към друг, защото може да стане някоя беля. Не малко пъти съм намалявам скоростта, защото колата, която изпреварва отпред няма достатъчно път, дори в банкета съм ходил, ама някои хора не се досещат.

Потребителски аватар
Rat Fink
Автомобил:
Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI

Мнениеот Rat Fink » Сря 06 авг 2014 17:46

Основно българина трябва по-малко да бърза и повече да мисли за живота и здравето, както на себе си и семейството си така и на другите.

:exclaim Не мога да разбера защо във форума десетки потребители се хвалят постоянно как вдигали по 200 по магистралата. Та това са си престъпници и потенциални убийци! Искам да направя предложение към модераторите такива мнения да не се толерират. Според мен това ще е една малка крачка към едно по-безопасно движение по нашите пътища и всеки път, когато някой иска да се похвали как с абф-а си дигал 200 и стигал до морето за 2 часа поне да не може. :exclaim

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”