Golf 4 R32 ®
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Re: Golf 4 R32 ®
Така една до друга като ги гледам CH-а радва много повече от стоковата джанта.
- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
Golf 4 R32 ®
От цялата работа по ремонтире не се реши един много важен проблем.Колата не пали от първият път.Пали винаги след 3 или 4-ят път.При отворена врата се чува жуженето на помпата.Приблема го инаше още с десния волан.Сложих орг инсталация и релета за това отписвам варианта с проблем в електрониката.Като е пълен резервоара пали от 1-я или от 2- я път.В купето мирише на как да го кажа като на онази кутия до раз.съд за изгорелите газовете.Колата е имала удър от страната на резервоара.Знам , че има един сензор,който спира притока на бензин при отварянето на аирбеците,но щом не дава грешка и колата пали (с трудност) го отписвам.Няколко пъти ми се е случвало при празен резервоар да не мога да пълня резервоара.Пистолета спира все едно е пълно вътре.Описах всички симптоми,грешки в компа нямам.Разхода е добър.Проблема остана и след ремонта на двигателя.Мисля , че има проблем с бенз. пътища или със самата бенз.помпа.Връзките на бенз. филтър изкочиха 2 пъти по време на двжение, но от година не се е случвало.Давайте съвети къде и какво да проверявам още.Налягането на бенз.помпа не съм я мерил.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Виж налягането на бензина при пълен и при по празен резервоар. Бензиновата помпа свалял ли си я ? Цедката която е отдолу и гледал ли си ? Най-вероятно има проблем и помпата не може да засмуче хубаво бензин. Като напълниш резервоара преодолява проблемната зона и си работи както трябва. Така го обяснявам аз(имал съм няколко такива случая) 

- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
GALIANO написа:Няколко пъти ми се е случвало при празен резервоар да не мога да пълня резервоара.Пистолета спира все едно е пълно вътре.
Което ме води до мисълта да сменя резервоара.Това бих направил аз.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Не съм сигурен, има ли маркуче за обезвъздушаване на резервоара и да се е запушило затова да не може да пълни.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
GALIANO моята нали ти казах че прави същите мизерии ама аз дори и да отворя вратата помпата ми не тръгва ама то е защото съм без модул за помпата
днеска поръчах помпа утре ще дойде и ще ти кажа как е след смяната но почти съм сигурен че и твоя проблем ще излезе в помпата
днеска поръчах помпа утре ще дойде и ще ти кажа как е след смяната но почти съм сигурен че и твоя проблем ще излезе в помпата
- rabotnika
моите драми с паленето приключиха-бензинова помпа
сега не дава да и покажа ключа и пали веднага
така ,че мисля и твоя проблем е там защото като говорихме и ми каза че проблемите ти са идентични с моите
така ,че мисля и твоя проблем е там защото като говорихме и ми каза че проблемите ти са идентични с моите
- GALIANO
- Двигател:
rabotnika написа:моите драми с паленето приключиха-бензинова помпа
Ами то наистина само това остана да пробвам.

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Перфектна е :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
БРАВО КОЛЕГА! Станала е брутално съвършена. Поздравления
(само тази черна емблема на решетката, но колата си е твоя ще си я караш както на теб ти харесва)
И отново Поздравления за ентусиазма!

(само тази черна емблема на решетката, но колата си е твоя ще си я караш както на теб ти харесва)
И отново Поздравления за ентусиазма!
- GALIANO
- Двигател:
Някой били ми казал най-накрая как да вържа модула.
Вчера се опитах,но не успях.Значи да разбирам ли,че 2-та жълти кабела и сивия от вход за светлините да ги вържа заедно към дългите светлини (в моя случай)?. И вход от габарити мога ли да взема от бушонното табло?

Вчера се опитах,но не успях.Значи да разбирам ли,че 2-та жълти кабела и сивия от вход за светлините да ги вържа заедно към дългите светлини (в моя случай)?. И вход от габарити мога ли да взема от бушонното табло?

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Toni_s3 написа:Нещо не ми седи добре тая джанта като 17ка изглежда визуално.... мисля че ти трябват по агресивни джанти

- rabotnika
Жълтите трябва да отиват към фаровете а сивия ти е сигнала който ще ти управлява релето когато си на фарове когато дадеш светкавица примерно да се изключва релето а габарита можеш да го вземеш от бушонното табло той ти включва и изключва модула дневните когато си на габарит си работят нормално фаровете без да работи модула а когато изключиш габарита сработва модула
- GALIANO
- Двигател:
Без реле ,не става ли да го вържа?Ако не беше ми го подарил приятел,до сега да беше видяло дерето :)
От 2 Септември официално работя във VW.Ако някой има спешни случаи(софтуерни) да свирка.Например за история на колата,схеми,номер за дадена част и т.н.Ще помогна с каквото мога.
От 2 Септември официално работя във VW.Ако някой има спешни случаи(софтуерни) да свирка.Например за история на колата,схеми,номер за дадена част и т.н.Ще помогна с каквото мога.