Исках да ползвам оригинални части от представителството но се оказа че гарнитурата на главата не е в производство и преминах на план Б.Поръчах гарнитури на Елринг.
Тези дни получих доста пратки от Еконт и мисля че почти всичко необходимо вече е налично.Да се надяваме скоро да подредя периферията и да му чуем гласчето.
Мисля че налични гарнитури в представителството имаха за капака на клапаните и за изпускателите на цени 50 и 12 за бр.А тези които съм ползвал са налични в повечето магазини.
Според мен,производителя трябва да има налични части за по-старите Фаувета,на склад. За класически модели на Бмв,Мерцедес и дори Порше,части се намират-отивам аз за Корадо да търся-греда. Саше,ти си знаеш как да действаш,сигурен съм,че ще намериш необходимото. ;)
Има няколко неща които са въпрос на време и на малко повечко пари.Хубавото е че не са от първа необходимост и това няма да попречи на другите процеси.Ще се работи бавно и качествено без срокове.
Повечето от частите които са ми необходими исках да са повече от перфектни и за това се позабавих с запалването на мотора но мисля че всичко необходимо е вече на лице.
Набавих всички маркучи около стъпковото моторче
Набавих и оригинални високоволтови кабели че моите бяха някви супер дълги шампионски
Намерих и инсталация за дюзите с предпазното капаче защото моето го беше хванала липсата
Днес набавих и една от наѝ трудните за мен части а именно коляното на компресора което се монтира само за автомобили с челен интеркулер.Искам да благодаря на Тодор Танчев коѝто ми е от непознатите приятели в феѝсбук и при телефонен разговор с него тоѝ ми каза че има коляното и че ще ми го подари въпреки че знае цената му в ибеѝ.Днес отидох лично да взема въпросното коляно и да се запозная с него.Радвам се че не само в форума но и в феѝсбук има истински хора които правят добрини а не използват саѝтовете с комерсиална цел.Тоше ако четеш тези думи знаѝ че имаш човек на коѝто можеш да разчиташ.Като правиш добро ти се връща добро
Брех, ако беше написал по рано какво търсиш, като гледам рейката за дюзите и инсталацията са като на PF мотор, а аз преди около месец свалих моите и ги имам тия неща здрави и работещи, барабар с дюзите, които може би са по малки от на г60! Евала на момчето с коляното, не знам колко струва ама като го гледам колко е голямо и със сигурност е трудно намируемо, предполагам хич няма да е евтино, за това евала на таквиз хора!!!!
Трябва ми една планка която стои между регулатора и реѝката която се захваща към смукателния колектор за стабилизация на горивната реѝка.Ако някоѝ има нека сподели.
Днес отново беше ден коѝто го споделих с Rallye-то.Поработих главно по периферията ,горивната реѝка,маслените магистрали на компресора там срещнах малко трудности но се справих.Наложих коляното за да замеря какви болтове ще са необходими като дължина за монтажа му.Има още малко работа и намиране на дребни детаѝли за да се събере всичко за да може да му чуем гласчето.Ето и няколко снимки. Коляното беше боядисано и се наложи да сваля боята с Боди700 след което го измих с обезмаслител. Това е оригиналния челен кулер коѝто е с доста внушителен вид