Колеги
Износен е десен тампон на двигателя от страната на акумулатора.Решил сам да го сменя сам.Вапросат ми е:само гуменото уплатнение(тампона)ли се сменя или варви заедно с металните скоби с които се захваща двигателя кам рамата ?Проблема е неприятен защото мотора много тресе на свободни обороти и при бавно каране скоростния лост играе напред-назад :(
износен тампон на двигателя на голф 4 1.4
-
- Автомобил: GOLF
- Двигател: AHW
Re: износен тампон на двигателя на голф 4 1.4
Първо смени средния тампон на скоростната кутия ама ти трябва и канал
-
- Автомобил: golf 4
- Двигател: 1.4-1998
той си е е добре, няма нужда от смяна
sa6oto написа:Колеги
Износен е десен тампон на двигателя от страната на акумулатора.Решил сам да го сменя сам.Вапросат ми е:само гуменото уплатнение(тампона)ли се сменя или варви заедно с металните скоби с които се захваща двигателя кам рамата ?Проблема е неприятен защото мотора много тресе на свободни обороти и при бавно каране скоростния лост играе напред-назад :(
Колега имах същият проблем на същият двигател тампона върви с алуминиевите скоби и се сменя с тях .Като цена са на различна от 52 лв.с отстъпката до към 160 лв.Аз взех кортеко от Дару карс ,който пpинципно е на 80 лв за 52 лв.Не очаквай чудеса обаче, двигателя е шумен и затова има и кора под капака, но тресенето ще ти намалее много .Ако има нещо питай.
-
- Автомобил: golf 4
- Двигател: 1.4-1998
Днес го смених при полеви условия.Не беше никак сложно.Сложих италиански не много скъп отначало някак си легна накриво, но с повдигане и пускане на двигателя с крика и с помоща на щанга горе-долу ми хареса как стана :)Да, тресенето и играенето на скор. лост значително намаля, но пак си го има малко.Двигателят е шумен най- вече от повдигачите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”