Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Re: Dona Perfecta Golf IV 1.6 AKL

Мнениеот bace_go6o » Пон 16 сеп 2013 22:57

GALIANO написа:Ти какъв оптичен тунинг би направил,ако си беше купил Голф 5 ТДИ? Само не казвай Р32 брони от 5-ца :)
Ванка колко 4ки с R-кови(Оригинални) брони има в този форум?

Абе нали трябва да има и критици... Понеже в България има толкова много хора които с пари си правят колите, а не както им харесва на тях .. Дона перфекта е една от колите които се правят по вкус различен от останалите, със собствени сили и средства ... Това е първото на което трябва дасе обърне внимание и най-вече уважение към труда ... :screwy

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 16 сеп 2013 23:27

rabotnika написа:Ай стига бе всяка втора 4ка с R-кови брони и US hella това ми идва в повече вече вземете измислете нещо ново стига с тая R-визия и V6 то не останаха нормални коли в БГ вземете оставете една стоковица
Сега ви давам пълна свобода да ме нападате че говоря глупусти ала бала портакала и т.н.т ......
Нека храненето започне сега

баааааа......да съм на едно мнение с тебе !!
Има толкова много вариянти за "отпичен тунинг".....не всичко е правене на реплика на каква модификация на голф бихме искали да имаме ама нямаме пари да поддържаме.
Гугъл е пълен с примери...има скандални четворки, дето видиш ли даже нямат р-кова броня за 200 кинта и лип от купра за 100

Последна промяна от ZeroCool на Вто 17 сеп 2013 1:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adrian-AAA
Автомобил: Golf 2 and 3
Двигател: AAA and AFN

Мнениеот Adrian-AAA » Пон 16 сеп 2013 23:52

Хораа... какво ви стана :question видяхте други стопове и скочихте :no айде да престанем вече да си даваме наклон на .... и да си правим колите както ни харесва, съвети се приемат,ноо храненето на никои не му е приятно.

Колата постоянно се променя така,че :c010

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 17 сеп 2013 0:35

bace_go6o написа:Дона перфекта е една от колите които се правят по вкус различен от останалите, със собствени сили и средства ...

Да бе, те другите колеги си имат официални спонсори :bowdown

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Вто 17 сеп 2013 7:59

Колата за мен лично е уникална, защото ПОНЕ в БГ не съм виждал 2-ра кола със салон като на Алекс. "Татусите" също са много ефектни както и фаровете. Колата е идеалния пример как може да се постигне нещо хубаво и различно с по-различно виждане. Мен ЛИЧНО стокова четворка би трябвало да е със стоковои стопове с орандЖев мигач и орандЖев мигач в калника, 18-ка и Eibach. Какви са тея глупости дето колата се правела със собствени средства? Аз не знам в този раздел някоя кола да си има спонсор :gruebel

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Вто 17 сеп 2013 8:34

GALIANO написа:
Ти какъв оптичен тунинг би направил,ако си беше купил Голф 5 ТДИ? Само не казвай Р32 брони от 5-ца :)

Братле аз каквото исках да правя на моята 4ка навремето го направих много добре знаеш че с теб двамата бяхме единствените в тоя форум с US hella и точно това му беше готиното аз като имах на моята 4ка V6 ножове сумати и хора на Крушуна ме питаха от какво са сега всеки втори ги слага ти като имаше R пакет някои даже не бяха виждали на живо задна броня за R ами сменете тая концепция най после стига с тия реплики на незнам си къв модел айде направете jubi визия ама никой не прави щото скъпо се намира и не е лесна за намиране нали? А колко по добре стои от една R-броня и заден нож от V6 то вече като се движи из България ме е страх да изпреваря някоя 4ка те вси4ките са R32 или някой мощни V6ци

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Вто 17 сеп 2013 8:43

Luciano написа:
bace_go6o написа:Дона перфекта е една от колите които се правят по вкус различен от останалите, със собствени сили и средства ...

Да бе, те другите колеги си имат официални спонсори :bowdown

Абе ти наистина обичаш да се заяждаш с всички по различните теми на хората, айде успокой се малко....
Аз исках да кажа, че колата се прави различна от всички останали 4ки в този форум, къде видяхте нещо общо в тази и другите...? Фаровете ли? Салона? Джантите които още не са готови? Четворката на момичето няма нищо общо с останалите...
Прави се постепенно, а не наведнъж и да се сменят 10 визии за 1 година... Нали трябва да паралия,че да опиташ няколко визии докато разбереш коя ще ти хареса най-много... Да не говоря, че в БГ малко коли се пребоядисват в някакви по различни от стоковите цветове.. ще помоля да не ми отговаря никой за да не се пълни темата с глупости..
С всичко това исках да кажа, че колата Е различна от другите и много по-хубава..

Потребителски аватар
Luciano
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 17 сеп 2013 9:51

Гошо, не се заяждам. Цитирал съм точно определено нещо, което ми направи впечатление :c020 Явно аз грешно съм те разбрал. Мир :beer

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 17 сеп 2013 10:00

Luciano написа:Гошо, не се заяждам. Цитирал съм точно определено нещо, което ми направи впечатление :c020 Явно аз грешно съм те разбрал. Мир :beer

Ае май не си само ти грешно разбралия :mhihi

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Вто 17 сеп 2013 11:49

rabotnika написа:
GALIANO написа:
Ти какъв оптичен тунинг би направил,ако си беше купил Голф 5 ТДИ? Само не казвай Р32 брони от 5-ца :)

Братле аз каквото исках да правя на моята 4ка навремето го направих много добре знаеш че с теб двамата бяхме единствените в тоя форум с US hella и точно това му беше готиното аз като имах на моята 4ка V6 ножове сумати и хора на Крушуна ме питаха от какво са сега всеки втори ги слага ти като имаше R пакет някои даже не бяха виждали на живо задна броня за R ами сменете тая концепция най после стига с тия реплики на незнам си къв модел айде направете jubi визия ама никой не прави щото скъпо се намира и не е лесна за намиране нали? А колко по добре стои от една R-броня и заден нож от V6 то вече като се движи из България ме е страх да изпреваря някоя 4ка те вси4ките са R32 или някой мощни V6ци

Трябва да ви плащаме патент или? Нещо не мога да разбера, какъв точно ти е зора?
Каквото ми е кеф, такова ще си правя по колата! Не всички можем да си позволим да караме и поддържаме ежедневно истински R32-ки или V6-ци, за да сме готини. Jubi визия ... ами хубаво де, на мен не ми харесва и няма да вървя срещу себе си, за да бъда интересна на някого. За мен не това е целта на занятието. Когато сложих прословутата R броня, не бях прочела и едно изречение от форума, не бях виждала нито една форумна четворка дори и на снимка. Нямам си "дойна крава" от която да цедя идеи, аз виждам нещата по свой начин и ги правя независимо дали на някой ще му хареса, така че мнения от сорта само създават излишно напрежение. :c020
Adrian-AAA написа:айде да престанем вече да си даваме наклон на .... и да си правим колите както ни харесва.

Няма да е зле, да. :th_up

Последна промяна от zarka.zlobarka на Вто 17 сеп 2013 12:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RO$$KO
Автомобил: VW MK6 GTI
Двигател: TSI EA888 2009

Мнениеот RO$$KO » Вто 17 сеп 2013 12:00

Само да кажа че е в пати по евтино да караш истинско V6 пред това да си правиш дизела или 1,4 да изглежда като V6 r32 тн. преди да скочите пробвал сам и 2 за това го казвам!
А по темата колата ми допада успех за напред :th_up

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Вто 17 сеп 2013 12:10

zarka.zlobarka написа:[........

охоооооо спри спри се че отиде доста далеч!
никой не е казал да се плащат патенти или каквото и да било а просто отбелязахме че всички коли в БГ ВЕЧЕ СА ЕДНАКВИ
за дойните крави нещо не го схванах ама не си напъвам честно да ти кажа
ако визираш нещо мен относно купуването и карането на R32ка ежедневно ще ти кажа че е свързано с доста работа и лишения и то не само мои ако все още не го си го разбрала опитай се :neutral

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Вто 17 сеп 2013 12:21

Нали ме разбираш, че на 20 години, няма как да въртя бизнес или да си събирам пари от закуски, за това си карам 1.6 на газ и си го правя до колкото мога. :c022

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Вто 17 сеп 2013 12:24

а нали разбираш че на 20 години вече трябваше да си завъртяла бизнеса ако чакаш сам да се завърти няя си купиш скоро 1.8
с търкане на джанти по цял ден R32 не се купува да знаеш

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Вто 17 сеп 2013 12:26

Ти на чужд гроб недей да плачеш. :mhihi

Върни се в “Моят Volkswagen”