Ксенон и биксенон - пояснения
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ксенон и биксенон - пояснения
Аз карам с Осрам найтбрейкър или нещо подобно - светят по-добре от обикновените Осрам.
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Значи така като гледам и аз в нета - май ще си сменя само крушките, като съм се спрял на 2 модела: Осрам Найтбрейкър и Филипс Екстрим Пауър. Въпросът е каква е разликата - повече осветяват, по-бяла светлина (която не изморява очите) или всичко заедно ?
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:icoico - тази хартийка от преди колко години е?
Отпреди две. Не съм чувал да са променили закона оттогава. Ест това не означава, че всички го спазват. Изкелеферчените светлини, затъмнените до черно стъкла, жантите деветнайски и един определен стил музика, дънещ на макс от високоговорители с габарити на сателитна чиния обикновено са автобелезите на една определена етническа или ако щеш социална прослойка

Да не съм офф- проблемът със слабите фарове обикновено се решава със смяна на рефлектори и/или стъкла, не на крушки с имена като на американски кечисти:

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
относно крушките, колега от форума беше пуснал тема наскоро, която беше кадърно написана и със снимков материал, сравняващ коя крушка как свети. Потърси я
иначе най-хвалените са blue vision, мисля и аз да ги пробвам

- qm_parket
Мерси. Спрях се на Philips Night guide H4 double life. Сега ако някой ми каже и от къде мога да си ги купя в България ще е супер. Също се интересувам и от това - мога ли сам да си ги сменя или трябва да им се направи някаква настройка?!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
icoico написа:Отпреди две. Не съм чувал да са променили закона оттогава. Ест това не означава, че всички го спазват.
Около 28.08 се разходих в Германско и имам пресни впечатления. Ако си с немски номера ще те ошамарят, ама с БГ или червени няма проблем
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
qm_parket написа:Мерси. Спрях се на Philips Night guide H4 double life. Сега ако някой ми каже и от къде мога да си ги купя в България ще е супер. Също се интересувам и от това - мога ли сам да си ги сменя или трябва да им се направи някаква настройка?!
От къде да си ги купиш не знам, но това са си обикновени крушки с нормален цокъл (в твоя случай явно H4). Старата крушка на една страна, новата на нейното място. Това е

- qm_parket
Само да кажа, че след доста сравнения и ровене се оказа, че крушките са H1, не H4. Нека всички, които не го знаят или се колебаят, да го знаят вече.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”