Голф4 комби до 6-7000лв
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Re: Голф4 комби или Пасат Б5.5 за 6-7к лева
ХАХАХАХАХАХ боже колко разбирачи имало тук. ...... Гумата ми била изместена пфффффффф...... Евала пичове.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
dimovip написа:Оня сивия, който го напраихте на ГЪЗ е моя пасат.Все пак не е първа младост кола, а и се съмнявам , че колите на доста от вас са по хубави от тази.Който ме убеди , че 80 процента от колите в БГ не са удряни няка ми се обади да спотим.Колата е имала лек удар, но е направена качествено, а философите, дето по снимки гадаят ще ги подмина, тъй като всеки може да философства.Волана може лесно да се боядиса и да стане перфектен нали.Предоставям колата за пробно кръгче, за да ви убедя, че цвят кола не кара
Колега, боядисай волана и кожата на седалките с боя за кожа (има тема във форума), дръжките на вратите отвътре също ги боядисай (също има тема), купи си едно кабелче за VAG Tacho и върни километража на 123000 км и ще видиш как веднага ще се окаже, че колата е перфектна

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колега, много добре знаеш че външния вид продава колата...всичко друго за клиента е ала-бала.
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Аз 2 пъти съм купувал пасат 5.5 и не съм се водил от външен вид.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Аз пък кола без хубав външен вид никога няма да купя та ако ще да е на 20години и 1000км реални, щом не ми харесва навънка няма как да стане. Но може би играе роля това, че съм студент, а не семеен, но не мисля, че ще се променят изискванията ми като имам семейство, живот и здраве. 

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Ето един линк към сайт на VW в Германия, където могат да се търсят употребявани коли от официални дилъри:
http://vtp.volkswagen.de//vwdegwb/controller.do#s
Аз не съм написал, че съм купил коли с лош външен вид. Просто това не е основният критерий за избор.
http://vtp.volkswagen.de//vwdegwb/controller.do#s
Freakylol написа:Аз пък кола без хубав външен вид никога няма да купя та ако ще да е на 20години и 1000км реални, щом не ми харесва навънка няма как да стане. Но може би играе роля това, че съм студент, а не семеен, но не мисля, че ще се променят изискванията ми като имам семейство, живот и здраве.
Аз не съм написал, че съм купил коли с лош външен вид. Просто това не е основният критерий за избор.
- dimovip
Никога не съм купувал кола по външен вид.Имах една много перфектна на външен вид, и след 1 зима стана гроб.... само за моргата.Който иска кола без нито една забележка отива в магазина, а не търси втора употреба.Ето и че не съм скрил, че има забележки, http://www.cars.bg/c412145
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Ако имаш 10000 лв можеш да си докараш доста читав пасат 5.5 от Германия. В тези пари ще ти влезе докарване, еко такса, ГО, регистрация.
Например този от частно лице или този пак от частно лице
Вече след това обслужване и каско.
Например този от частно лице или този пак от частно лице
Вече след това обслужване и каско.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
То няма лошо, ама цените им не са много по-различни. Т.е. и в двата случая можеш да вземеш кола 2003-2004 за около 8 бона, само че в единият вариант имаш среден клас автомобил, а в другия - имаш кола от по-горен сегмент. А че по-малките размери и респ. килограми предполагат плюсове в градско каране - това е така, несъмнено.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Има моменти в купуването на кола от Германия, които няма как да видите по снимки. Давам пример с горните два линка на Влад, които уж са от частно лице
1. Това, че в обявата пише частно лице, не е винаги положително. Много хора си изкарват и тук втори доход с продаването на коли на черно. Същото лице от втората обява има и друга обява за едно пежо, но я е пуснал през друг тел. номер. Добре, че има гугъл кеш. (Не са открили пловдивските Гуру-та топлата вода
)
Проблемът е, че такъв играч няма как да го хванеш, ако ти продаде лимонка (сравнено с арабите, дето продават от контейнери - тях поне ги знаеш къде са)
Така че - внимавайте с тия "частни лица"
2. Този пасат, втория, и по друго се познава, че е от играч - гумите са прясно измити и колата е лъскач, а самата тя няма номера. Това идва да покаже, че колата е закарана с транзитни джамбазки номера до мивката и е върната с тях обратно, след това за снимката номерата са свалени. Хора, които обикновено имат достъп до такива номера, не са точно "частни лица", или най-добрия им приятел им е услужил...То пак същото общо взето
3. Въобще снимка на кола, която е без номера, е сравнително необичайна, особено ако колата е в голям град. Защото ако е на село всеки може да си я завре под стряхата да чака купувач, ама в голям град стоят малко по-иначе нещата. Накратко - колата нямаш право без номера да я оставиш на улицата. Точка. Така че човека, който продава отрегистрирана кола, трябва да има място, примерно собствен гараж, за да я прибере. По горните снимки на 2рия пасат освен прясно измитата кола не се виждат предпоставки къде може да бъде държана така колата (примерно снимана на входа на гаража, да речем). Което още повече потвърждава тезата ми за транс. номера
4. Първия пасат изглежда по-достоверно, но пак в граници - в Фолфсбург голяма част от хората работят в VW. Ако не директно те, то техни роднини или познати. Има някаква вероятност този човек също да е от тях...за какво му е тогава дизелов пасат - то си е на загуба заради данък и застраховка.
Ако приемем, че той не работи в VW, а пътува някакви км извън града, то колата трябва да е на доста повече км. Освен ако не познава някой от VW сцената, който да му удари едно рамо. А и мониторите в задните седалки не създават впечатлението, че собственика не обича да чопли по колата.
1. Това, че в обявата пише частно лице, не е винаги положително. Много хора си изкарват и тук втори доход с продаването на коли на черно. Същото лице от втората обява има и друга обява за едно пежо, но я е пуснал през друг тел. номер. Добре, че има гугъл кеш. (Не са открили пловдивските Гуру-та топлата вода

Проблемът е, че такъв играч няма как да го хванеш, ако ти продаде лимонка (сравнено с арабите, дето продават от контейнери - тях поне ги знаеш къде са)
Така че - внимавайте с тия "частни лица"
2. Този пасат, втория, и по друго се познава, че е от играч - гумите са прясно измити и колата е лъскач, а самата тя няма номера. Това идва да покаже, че колата е закарана с транзитни джамбазки номера до мивката и е върната с тях обратно, след това за снимката номерата са свалени. Хора, които обикновено имат достъп до такива номера, не са точно "частни лица", или най-добрия им приятел им е услужил...То пак същото общо взето
3. Въобще снимка на кола, която е без номера, е сравнително необичайна, особено ако колата е в голям град. Защото ако е на село всеки може да си я завре под стряхата да чака купувач, ама в голям град стоят малко по-иначе нещата. Накратко - колата нямаш право без номера да я оставиш на улицата. Точка. Така че човека, който продава отрегистрирана кола, трябва да има място, примерно собствен гараж, за да я прибере. По горните снимки на 2рия пасат освен прясно измитата кола не се виждат предпоставки къде може да бъде държана така колата (примерно снимана на входа на гаража, да речем). Което още повече потвърждава тезата ми за транс. номера
4. Първия пасат изглежда по-достоверно, но пак в граници - в Фолфсбург голяма част от хората работят в VW. Ако не директно те, то техни роднини или познати. Има някаква вероятност този човек също да е от тях...за какво му е тогава дизелов пасат - то си е на загуба заради данък и застраховка.
Ако приемем, че той не работи в VW, а пътува някакви км извън града, то колата трябва да е на доста повече км. Освен ако не познава някой от VW сцената, който да му удари едно рамо. А и мониторите в задните седалки не създават впечатлението, че собственика не обича да чопли по колата.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чудомир написа:...Този пасат, втория, и по друго се познава, че е от играч - гумите са прясно измити и колата е лъскач, а самата тя няма номера. Това идва да покаже, че колата е закарана с транзитни джамбазки номера до мивката и е върната с тях обратно, след това за снимката номерата са свалени. Хора, които обикновено имат достъп до такива номера, не са точно "частни лица", или най-добрия им приятел им е услужил...
Ъхъ, освен туй частните лица рядко имат обичай да си закачат на ключа на автомобила пластмасови табелки с прозорче за етикетче

P.S. И една Астра му се е продала наскоро с тоя телефонен номер според гугъл кеша...пак без номера и снимана на същото място като Пасата...

Последна промяна от icoico на Чет 19 сеп 2013 21:49, променено общо 1 път.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Да бе, верно...Тва съвсем не го бях видял. И на връзката да е един ключ
...А първият пасат вече го няма 

Човек .... аз като теб започнах да гледам коли от 3000 до макс. 5000 лева . Хванах самолета и айде в Италия ! Та както си ги гледах до строго определени 5000 лева , така се превърнаха в евро
и не съжалявам защото колата е технически здрава ... без клопане и без скърцане на салона .... и друго си е да мирише още на ново ! Та мисълта ми е ... разходи се до Модена ама най-добре като идеш до там направо иди до Болоня .... е там ако си не намериш хубава кола незнам в БГ ли ще намериш ! Междо другото аз ходих заради ТТ пък се върнах със съвсем друго 

- dimovip
Аййййде, сега ще се почне , че колите от италия били боклуци, че не им сменяли маслата и т.н.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
TiL написа:А тоя пасат де го е изнамерила майка ми... Дали може да му е станало нещо ако е каран със син антифриз?
Не
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”