чука аванс?
чука аванс?
здрвейте!от скоро съм в този форум и може да сбъркам някъде!моля за извинение!имам Пасат 2е автоматик,от няколко дена чувам как му трака аванса като на старите коли,според вас от какво е това чукане?карам го само на бензин.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
чука аванс
Първо добре дошъл.
А сега към темата, ако си в София ще си позволя да допълня bobcho.
Ако отидеш там pavlio77 може да питаш за Емо, поздрави го от Добромир с червения пасат комби. Диагностика и центровка ми струваше 16 лв.
Можеш да се поразтърсиш и за други отговори във форума.

А сега към темата, ако си в София ще си позволя да допълня bobcho.
dpp написа:
Колега titiotrira, виждам че си от София и бих ти препоръчал да отидеш до един ремонто-диагностичен сервиз от който съм доволен. Там ми направиха диагностика и центровка на бензин и на газ.
Той се намира в "Красна поляна", веднага след авточастите на "Италиянеца" на 15-тина метра. За 10 лева ще ти почистят с ултразвук дюзата на моно инжекцията. Добре е да отидеш не по късно от 16.30 до 17.00 ч. в работни дни, за да успеят да свършат работата. Успех.
Ако отидеш там pavlio77 може да питаш за Емо, поздрави го от Добромир с червения пасат комби. Диагностика и центровка ми струваше 16 лв.
Можеш да се поразтърсиш и за други отговори във форума.

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
възможно ли е изобщо, пълна инжекция че и кола автоматик да и трака аванса като на Жигула?
На мен са ми го обяснявали така,не трака аванса, а тракат сегментите в резултат на детонациите от недобро изгаряне на бензина...затова този чукащ(тракащ) звук може да се чуе и на автомобили с електронна(или вакуумна) корекция на ъгъла на запалването.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FELIPE написа:възможно ли е изобщо, пълна инжекция че и кола автоматик да и трака аванса като на Жигула?
На мен са ми го обяснявали така,не трака аванса, а тракат сегментите в резултат на детонациите от недобро изгаряне на бензина...затова този чукащ(тракащ) звук може да се чуе и на автомобили с електронна(или вакуумна) корекция на ъгъла на запалването.
Като например при мене, затова сипвам само от Shell Racing, Еко и Opet. ОМВ на Бояна - НИКОГААААА! От Еко на Бояна мотора мърка ли мърка, а как върви...