след дълго четене из темите, с риск да се повторя, бих бил благодарен за ваш съвет относно покупка на
VW Passat B-5.5 .
тъй като вероятно много от вас ще питат защо съм се спрял на бензинов двигател -веднага споделям- притеснява ме състоянието на дизеловите , който се вместват в бюджета който съм отделил /7,000 лв/ .
освен това си мисля че би бил доста по безпроблемен едни бензинов двигател , в който няма скъпи горивни помпи, дюзи и турбини . по тази причина ме притеснява и двигателя 1,8 Т , тъй като има турбина

от всичко изчетено по подобни теми до момента разбирам също така че 1,8 Т е добър двигател за газифициране, но аз все пак си мисля че 2,000 см3/115 к.с. би бил по евтин за подръжка . ако се лъжа-моля споделете.
та на въпроса- тъй като 2,000 см3/115 к.с. се оказват голяма рядкост /не мога да си обясня защо/ , малко са предложенията . ето едно от тях - http://www.cars.bg/c430748
вие какво мислите за това .
благодаря предварително
ПП - понеже в началото пропуснах да напиша, автомобила ще се кара смесено-градско/извънградско 50/50 , не повече от 10,000 км годишно. държа да е седан, и с ръчни скорости,и светъл цвят . не е важно дали климатика е със електронно управление, важното е да работи

с уважение,
Б.Костадинов