Golf 4 R32 ®
- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
Re: Golf 4 R32 ®
Поздравления за хубавия автомобил. Всички промени дето си правил оп нея са точни и правлни за една страхотна визия. Пиша този коментар за да изкажа положителното си мнение за темата и колата ти, а и за да я следя от близо ... Само едно не6тичко не ми харесва, дневните светлини които си сложил в предната броня, само това не ми допада като визия. Успех с проблема с паленето. Поздрави 

- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
Ако успея да вържа DRL-a, ще ги махна.
- Dessi
- русият голф
- Автомобил: VW Golf 2002
- Двигател: 1.9 TDI ASZ
- Контакти:
Каквото и да кажа ще е малко... Поздравления за сбъднатата мечта, мечта на много хора...
Благородно ти завиждам
Благородно ти завиждам

- GALIANO
- Двигател:
Имам проблем със задна лява врата.Не мога да я отключа.Нито със централното нито от вътре.Успях да сваля кората и задвижващият механизъм за стъклото.Ключалката е във вода.Явно е влязло вода в механизма и нещо е заяло.Някой да има идея как да отворя вратата?
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Изключително често срещан проблем, особено при англичанките
http://www.youtube.com/watch?v=MNg18qaYU9o
http://www.youtube.com/watch?v=MNg18qaYU9o
- GALIANO
- Двигател:
Моята дръжка не е счупена.Не съм и пускал child lock-а.Трябва да е нещо друго.
Моят проблем е като този на клипа.
Моят проблем е като този на клипа.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Подобен по симптоми проблем имах и аз лятото на моята кола Вурале, кората /шофьорската/ я измъкнах без да отварям вратата. Проблема се оказа от едно малко моторче, което вдига и смъква пина, действието му е като ексцентрик, беше се отрило зъбното му пластмасово зъбче. С това мога да помогна.
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Имах същия проблем на пасажерската врата и като ходих в сервиз ми махнаха пластмасовата кора с 300 зора та и задната врата я свалиха за да могат да развият болта. Незнам при задната как стоят нещата, проблема се оправи като си купих друга брава. А моята брава като я свалиха паднаха някакви малки пластмаси от нея, и най вероятно това е била причината да не се отваря вратата. 

Вурал, и аз съм на същия хал, от доста време ми правиха магарии задните, особено зимно време ма ся решиха и лятото да не работят. Минала зима и двето задни решиха да създавата главоболия и то ежедневни, когато един ден задна дясна напълно отказа. В деня в който решихме да я отваряме по грубия начин, тя реши че се отвори сама, все едно , че никога не е правила проблеми. Последва светкавично разглабяне на вътрешната кора, поне да ми е лесно ако пак реши да се заключва. Сменихме бравата след това и проблема перманентно изчезна.
Проблема им е в самото моторче, което върти запчатките, не се чупи, не изгаря, ма явно с времето пу омръзва да върти и когато е под напрежение, няма хала да завърти запчатките, щот реших да я разглобя цялата на съставните и части и да видя аджеба къде им е проблема.
Лошото е, че от няколко месеца и задна лява отказа напълно, и ся я чакам да и дойде кефа да се отвори, след което ако се случи - светкавично разглабяне на врата или ще и дръпна буксата да не се включва двойното заключване. Днеска си играх половин час без резултат, изнервих се тотално и и теглих една майна
Най-тъпото е, че дори и да махнеш кората, в затворено положение на вратата, нямам никва идя как ще се стигне до машинката за да се строшиш, без да се потроши вратата, щото е така навряна и отвсякъде е тенекия, друг е въпроса, че се сваля дори и малкия прозорец, лайсната която се държи от болтове, до които нямаш достъп в затворено положение, за да се смени машинката.
Най-шиб@ния проблем с който съм се сблъсквал с тази кола, след което очаквам да ми откаже тази на багажника, щот другите вече съм ги минал
ся ме е яд, че не оправих и лявата, ма поне ми работи дясната, иначе щях да стана 3-ри врат
Зелена ли ти е ключалката?
Проблема им е в самото моторче, което върти запчатките, не се чупи, не изгаря, ма явно с времето пу омръзва да върти и когато е под напрежение, няма хала да завърти запчатките, щот реших да я разглобя цялата на съставните и части и да видя аджеба къде им е проблема.
Лошото е, че от няколко месеца и задна лява отказа напълно, и ся я чакам да и дойде кефа да се отвори, след което ако се случи - светкавично разглабяне на врата или ще и дръпна буксата да не се включва двойното заключване. Днеска си играх половин час без резултат, изнервих се тотално и и теглих една майна

Най-тъпото е, че дори и да махнеш кората, в затворено положение на вратата, нямам никва идя как ще се стигне до машинката за да се строшиш, без да се потроши вратата, щото е така навряна и отвсякъде е тенекия, друг е въпроса, че се сваля дори и малкия прозорец, лайсната която се държи от болтове, до които нямаш достъп в затворено положение, за да се смени машинката.
Най-шиб@ния проблем с който съм се сблъсквал с тази кола, след което очаквам да ми откаже тази на багажника, щот другите вече съм ги минал

ся ме е яд, че не оправих и лявата, ма поне ми работи дясната, иначе щях да стана 3-ри врат

Зелена ли ти е ключалката?
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Мите, бравата се маха и без да се сваля прозореца, само малко повече гимнастика трябва. Моята като ми я правиха се наложи към 10 пъти да я свалят и само първите 1-2 пъти беше проблем, след това момчето и на сън можеше да я свали.
Имах проблем когато не можеше да се отвори вратата по никакъв начин и подходихме точно като клипчето по-горе където отхлабват въженцето за външната дръжка и успяхме да отворим вратата.
Имах проблем когато не можеше да се отвори вратата по никакъв начин и подходихме точно като клипчето по-горе където отхлабват въженцето за външната дръжка и успяхме да отворим вратата.
- GALIANO
- Двигател:
Ето го виновника.Механизма който служи за отключването и заключването на бравата е заяла.

Направих тази дупка и със помоща на отверка повдигнах пластмасата на горе и в същото време от вън трябваше да се дръпне дръжката.

Днес поръчах чисто нова.Не ми се слага пак някоя стара,че може пак да ме сполети същото.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Направих тази дупка и със помоща на отверка повдигнах пластмасата на горе и в същото време от вън трябваше да се дръпне дръжката.

Днес поръчах чисто нова.Не ми се слага пак някоя стара,че може пак да ме сполети същото.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- cherymanus
- Автомобил: VW Golf 4 R32
- Двигател: R32 BFH 2004
Евала,майстор Вурал

- GALIANO
- Двигател:
Проблема с паленето вече е мит :) Както rabotnika каза,след смяна на помпата всичко си дойде на мястото(за сега :)
Друго което искам да попитам,имам възможност да ъпгрейтна халдекса 50:50,но не знам дали това е добре или не.Има ли смисъл?
Друго което искам да попитам,имам възможност да ъпгрейтна халдекса 50:50,но не знам дали това е добре или не.Има ли смисъл?
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Много е слаба колата за Халдекс ъпгрейд. При над 350 коня вече има смисъл..
- GALIANO
- Двигател:
Не,ще има турбо проект.Целта която съм предвидел е 450-500hp.То се видя,че ще си я карам :)Ма като съм почнал,си казах нека поне я довърша.
Въпроса ми е има ли смисъл от този ъпгрейд и ако има какъв е той?
Идеи за турбо проект приемам също
.Проблема е,че материята ми е непозната и без чужда помощ няма да стане.
Има 2 решения:
-плащаш двойно и не се занимаваш с нищо и си караш
-или плащат само за части и сам си сглобяваш всичко.
Второто няма да е проблем.Проблем ще имам със напасването на софтуера а може би и с др. неща.Мога ли да постигна 450hp без да се налага да сменям стоковия съединител или каквото и да е било по двигателя,че преди 2 месеца го свалях :) Както по-горе споменах съвети и идеи са винаги добри дошли.Забравих да спомена бюджета е около 5000-6000€
Поздрави на всички.
Въпроса ми е има ли смисъл от този ъпгрейд и ако има какъв е той?
Идеи за турбо проект приемам също

Има 2 решения:
-плащаш двойно и не се занимаваш с нищо и си караш
-или плащат само за части и сам си сглобяваш всичко.
Второто няма да е проблем.Проблем ще имам със напасването на софтуера а може би и с др. неща.Мога ли да постигна 450hp без да се налага да сменям стоковия съединител или каквото и да е било по двигателя,че преди 2 месеца го свалях :) Както по-горе споменах съвети и идеи са винаги добри дошли.Забравих да спомена бюджета е около 5000-6000€
Поздрави на всички.