Писна ми да ме мислят за идиот!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Писна ми да ме мислят за идиот!!!
Хехе,казвам го като едно цяло,щом не си глупав би трябвало да се сетиш за какво говоря или...?!?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Stivi написа:
Ще ти изпратя 2-3 модела които съм си харесал за по 200 да ми дадеш линкове откъде да си поръчам СЪЩИТЕ за по 100лв ! Благодаря предварително
Давай!Ще пробваме пък да видим какво ще стане!Последно лакост за 230лв си го купих за 112лв!Джапанки за 58лв ги купих за 34лв!
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:шмъпрощавашзанахалството, ама аз не се имам за много глупав ... ако на теб ти харесва да бъдеш, нямам нищо противk_garchev написа:... Българите сме си глупави ...
То и лудия не си мисли, че е луд!
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
doaiena написа:myrshavija написа:шмъпрощавашзанахалството, ама аз не се имам за много глупав ... ако на теб ти харесва да бъдеш, нямам нищо противk_garchev написа:... Българите сме си глупави ...
То и лудия не си мисли, че е луд!
Да, и мисли другите за луди

Най сме умни ние, доказателствата за това са навсякъде около нас

Какво значние има кой какво мисли за теб колега Scuba, ако то не отговаря на истината? Някой насила ли те кара да купуваш това, което те интересува от определени продавачи? Ние не живеем в идеален свят, където мнозинството хора са честни и почтени, точно обратното е. Имаш достатъчно ум и разбиране за да прецениш възможностите пред теб и да избереш, другото няма никакво значение. Ако ти кажа, че аз те мисля за идиот, какво, по-топло или по-студено ти става? Та така и с всичко останало. Дишай по-спокойно.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
k_garchev написа:И пак моловете са пълни и постоянно се строят нови!Българите сме си глупави,за това и позволяваме разни дебили да ни управляват и да правят каквото си поискат с нас!
В мола едни маратонки струват 200лв+,а от английско под 100лв и то с доставка!
Не за сто лева,ами за 20 паунда(тоест около 45 лева) си взимам редовно Puma и Nike,оригинални маратонки! Лошото е,че все си избирам бели и като се зацапат веднъж и дотам...

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Скуба,тая тема замря но да ти се похваля.
Взех от англ.ибей два регулатора,от ръка са но чисто нови.Единия Титан за 250лв,другия Лиджент с шланг и манометър за 450лв.Лесно можеш да провериш цените в БГ.
Взех от англ.ибей два регулатора,от ръка са но чисто нови.Единия Титан за 250лв,другия Лиджент с шланг и манометър за 450лв.Лесно можеш да провериш цените в БГ.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Намесихте моловете...
Ами нормално е там дрехите да са скъпи, същото е и с телефоните, с колите и т.н.
Народа масово е прост.
За народа не е важно да се чувства добре, а да покаже на другите колко е богат и какво може да си позволи. Да може да си позволи да седи на кафето с телефон за 1200 лв, с кола за 25000 лв, а да живее при мама и тати и да работи (евентуално) за 500 лв. Ама нали с далаверка, туй-онуй, няколко лизинга и стават работите. Мацките в краката му лазят направо.
И не, не говоря за всички, а говоря за масите, за по-голямата част от народа.
За това телефоните са по 1200 лв, щото има кой да ги купува.
За това и дрехите в мола са по 300 лв за едни дънки, щото има кой да ги купува.
За това и наема на магазина в мола е 10 бона, щото има достатъчно оборот, че и печалба да докарва.
Търсенето определя предлагането и предлагането определя търсенето... Когато на един пазар има пренасищане на продукти и недостатъчна покупателна способност - цените падат. Когато е обратното се вдигат.
Кво не разбрахте?
Прост народ - слаба държава.
Никой не ви цака, просто живеем по времето на капитализма и там така се случват нещата.
Може би от времето на комунизма ни е останал комплекс за малоценност, желанието да се изтъкваме пред другите, да демонстрираме, че имаме мерцедес, че си купуваме западни технологии...
Ами нормално е там дрехите да са скъпи, същото е и с телефоните, с колите и т.н.
Народа масово е прост.
За народа не е важно да се чувства добре, а да покаже на другите колко е богат и какво може да си позволи. Да може да си позволи да седи на кафето с телефон за 1200 лв, с кола за 25000 лв, а да живее при мама и тати и да работи (евентуално) за 500 лв. Ама нали с далаверка, туй-онуй, няколко лизинга и стават работите. Мацките в краката му лазят направо.
И не, не говоря за всички, а говоря за масите, за по-голямата част от народа.
За това телефоните са по 1200 лв, щото има кой да ги купува.
За това и дрехите в мола са по 300 лв за едни дънки, щото има кой да ги купува.
За това и наема на магазина в мола е 10 бона, щото има достатъчно оборот, че и печалба да докарва.
Търсенето определя предлагането и предлагането определя търсенето... Когато на един пазар има пренасищане на продукти и недостатъчна покупателна способност - цените падат. Когато е обратното се вдигат.
Кво не разбрахте?
Прост народ - слаба държава.
Никой не ви цака, просто живеем по времето на капитализма и там така се случват нещата.
Може би от времето на комунизма ни е останал комплекс за малоценност, желанието да се изтъкваме пред другите, да демонстрираме, че имаме мерцедес, че си купуваме западни технологии...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласявам се с тебе колега, много си прав
Но народа мани, че е прост а и много беден!
Точно тези дето дават по 1200 лева за телефони и 25 бона за коли, те тези пари не ги изкарват по цеховете, а от труда на бедния който не може да си купи и нокия с фенерче!
Аз не говоря за всички, масово тези дето гледаме по улиците, не са бедни, бедните са по 12 часа на работа!
А относно търсенето си адски прав, и 15 годишен Голф 4-ка струва 4500 лева, щот има кой да даде! А един Фият на 9 години струва същите пари, ама никой не го иска отИ е ФиАт! Това е реалността, знаят къде са ни слабите места и ни цакат там! Същото е и в Македония, като видят, че всичко пазарува от там, цените станаха оле мале! На всичко което се търси цената разсте, ако не се купува я намалят! НО няма как да стане в България, защото на повечето от народа не му пука къде си дава парите! Затова не жалете никой, защото няма да ви жали никой вас!

Но народа мани, че е прост а и много беден!
Точно тези дето дават по 1200 лева за телефони и 25 бона за коли, те тези пари не ги изкарват по цеховете, а от труда на бедния който не може да си купи и нокия с фенерче!
Аз не говоря за всички, масово тези дето гледаме по улиците, не са бедни, бедните са по 12 часа на работа!
А относно търсенето си адски прав, и 15 годишен Голф 4-ка струва 4500 лева, щот има кой да даде! А един Фият на 9 години струва същите пари, ама никой не го иска отИ е ФиАт! Това е реалността, знаят къде са ни слабите места и ни цакат там! Същото е и в Македония, като видят, че всичко пазарува от там, цените станаха оле мале! На всичко което се търси цената разсте, ако не се купува я намалят! НО няма как да стане в България, защото на повечето от народа не му пука къде си дава парите! Затова не жалете никой, защото няма да ви жали никой вас!
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
AmW написа:Аз не пазарувам от тук от няколко години.
Телефони, лаптопи, телевизори и всякакъв вид техника (дори печката за готвене) са от Англия.
Дрехите ми също. Миналата седмица се прибрах и си накупих дрехи на стойност 300 паунда. Не съм се впускал в дълги сметки, но само 3 от ризите ми ги купих за 24 паунда общо, а тук са по 90лв едната...
Да не смятам маратонките, костюм, часовници, слънчеви очила.
Разликите са просто фрапиращи. Чорапите са ми от там дори....
ми то си трябва чорапите да са хубави

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Не ходете по моловете и няма да ви цакат с дебели цени 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Малко предпразнично успокоение:кръчмите ,цигарите и алкохола са по евтини в България
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Почти всичко е по евтино но българина трябва да хленчи за нещо 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
по правилното е че почти няма нищо друго по евтино 

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
По света мобилните услуги са доста по-изгодни. Да добавим и интернета, телевизията и този тип услуги се предлагат на много по-добри цени.В Англия примерно, да кажем конкретно Лондон, имат избор между 30 мобилни оператора ;) Еми как няма да имат добри цени? Тука глобул, мтел и Виваком ще се издушат, кой да налапа повече пари.
Квалификацията на баровец, дето да пазарува по моловете не е много точна да вметна също. При нас примерно дадени магазини във въпросните търговски центрове, марки като H&M, Terranova, Caliope,Kenvelo и т.н са възможно най-ниския клас дрехи. По другите държави за хората, това са магазини както нашите Всичко по левче.Обаче хората ще се избият да пазаруват там?
Въобще положението е много объркано.
И още нещо, защо като гледам всеобщото ви мнение е , че в Китай се произвеждат боклуци? Изключвам съвсем дребните неща, които струват стотинки като шнолки, ластички и джобни фенерчета. Има си качество и качество.
Честно казано, и аз предпочитам да си купувам така да се каже маркови неща, не за друго а защото има определени марки, които са доказали качество.
Квалификацията на баровец, дето да пазарува по моловете не е много точна да вметна също. При нас примерно дадени магазини във въпросните търговски центрове, марки като H&M, Terranova, Caliope,Kenvelo и т.н са възможно най-ниския клас дрехи. По другите държави за хората, това са магазини както нашите Всичко по левче.Обаче хората ще се избият да пазаруват там?
Въобще положението е много объркано.
И още нещо, защо като гледам всеобщото ви мнение е , че в Китай се произвеждат боклуци? Изключвам съвсем дребните неща, които струват стотинки като шнолки, ластички и джобни фенерчета. Има си качество и качество.
Честно казано, и аз предпочитам да си купувам така да се каже маркови неща, не за друго а защото има определени марки, които са доказали качество.
Последна промяна от Night_elf на Вто 24 дек 2013 1:36, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”