CADDY 2.0 SDI 51 kw 2004 г. проблеми с двигателя

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
enei
Автомобил:
Двигател:

CADDY 2.0 SDI 51 kw 2004 г. проблеми с двигателя

Мнениеот enei » Пет 06 сеп 2013 11:09

Здравейте,колеги!Ползвам служебен автомобил Фолксваген Кади 2,0 SDI 51 kw 2004 г.От около два месеца колата има следния проблем.Както си върви,просто двигателя изгасва.По-лошото е,че след това не може да запали.Ходих на диагностика на три различни места-никакви проблеми не показа.Един майстор реши,че проблема е в ел. помпа в резервоара.Сменихме я-никакъв ефект.Колата си гасне.При ниска скорост,при висока скорост.По хубав и по лош път.Сутрин по хладно или след обяд в жегата,просто в един момент двигателя изгасва.Един"специалист",ме посъветва да напълня резервоара до горе и всичко щяло да се оправи.Напълних го и в интерес на истината нямаше проблеми в началото.И когато реших,че по някакъв начин проблема е изчезнал,вчера колата пак изгасна.Стрелката на резервоара показваше,че е наполовина пълен.В момента е при четвърти специалист-диагностик,но си мисля,че и той нищо няма да открие.Не знам какво да правя вече.Моля,помагайте!

Последна промяна от dobrin на Вто 24 сеп 2013 21:31, променено общо 1 път.
Причина: Коригирано заглавие.

Потребителски аватар
hristo1973
Автомобил: vw passat b3- skoda octavia 2 1.9
Двигател:

Re: проблеми с двигателя на CADDY 2.0 SDI

Мнениеот hristo1973 » Пет 06 сеп 2013 16:28

Здравей,колега!Аз имах същия проблем преди време на Skoda Octavia 2. Оказа се клапана на горивният филтър.

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

Re: проблеми с двигателя на CADDY 2.0 SDI

Мнениеот lubo007 » Вто 24 сеп 2013 15:59

същото и аз щях д акажа - клапана!
имаме СИТРОЕН БЕРЛИНГО, на него прави така, но не в движение а някой път - не пали. Рестарт акумулатора и си тръгва!
ПРОБВАЙ да махнеш клеймата на акумулатора за секунда и пак я сложи и пробвай дали ще запали!!!

Върни се в “Дизелови агрегати”