myrshavija написа:agumba написа: За четене, мога да чета, ама май на тебе карането не ти иде много отръки!
Ела да ме научиш! Ще покараме в центъра на София между 0830 и 1230 през седмицата - ако успееш да демонстрираш с ГИ разход на газ с 1л под каталожния на бензин, ще ти платя разходите за гориво СтЗ-Сф-СтЗ, за градското и за каса бира.
П.С. Като се замисля - сега двете коли в нашето семейство горят около литър газ над каталожния разход на бензин. Ако ме научиш как да сваля с 1л ПОД каталожния, ще спестявам по 2л газ на всеки 100км. Ако допуснем, че минавам по 20000км градско годишно, това са 400л газ. Добавям към "компенсацията" 100лв в брой. Което означава, че ще ти платя разходите за гориво, каза бира и 100лв, ако ме научиш да свалям разхода на газ с 1л под каталожния на бензин. Съгласен ли си?
Само едно не разбирам - защо все София ви е като мярка за всичко! Да караме из София, пиковото в София, и т.н. Ами, какво да направя, че градът се пренасели, и е много ясно, че дори и пиковото не е като нормално такова! Какво сега, да се шибнем посред най-голямата тапа на Сточна гара ли? Че тогава може и 30 на 100 да ударим, като пробутваме по няколко метра за час! Това ли ще е основния критерий за един разход - пиковите задръствания? Щото, както са ме учили мен, градското шофиране е по-скоро често маневриране, и движение на по-малки предавки, а не висене в задръствания! Също, има и друг тънък момент - градското може да се превърне в почти извънградско, ако хванеш една хубава зелена вълна, примерно! Така че, няма категоричен критерий, как може да се тества разход, в градски условия.
А колкото до каталозите, щом ти е настолната книга, вярвай си им, колкото щеш, твоя работа. По принцип не обичам да се движа с кола в града, освен, ако не се налага, и затова и поста ми беше, за снижен разход в извънградски условия, а не спор за такъв в града!