Миналата нощ опитали да ми свалят лайсната на предната врата,в резултат изпочупили 5 щипки,а лайсната се държеше на косъм.Олигофрени. Обаче си мисля,че скоро пак ще се върнат
Решението е зимния фейс.Тесния нож,железните джанти със зимните гуми 14-ки,белите мигачи и ша ми вземат Иначе с удоволствие бих им строшил кратуните ако ги барна
Сутринта осъмнах без 3бр. капачки от оригиналните 15", петолъчката, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
Втора решетка ми свалят от предната броня
3-ти път купувам капачката на пълначката за газта, това нещо струва под 2лв, ако живеех в някой пропаднала провинция от 10-тия свят нямаше да има толко кражби, някой ако има идея как да пусна ток по колата, че да убия някой нека да казва.
Е,то това май трудно,даже да не кажем невъзможно Защо не намажеш капачката с някаква гняс?Да му е по-приятно на шибаното копеленце,докато пипа,лошото е че за отмъщение друга мизерия ще свърши.Аз като паркирам и отивам някъде на гости си взимам акумулатора с мен,така ще е,като струва колкото половината кола!
Тази седмица са ми отворили колата - Голф 2 и са се опитали да ми откраднат волана - малко спортен. Вечерта ми се стори че беше отключена, но до заключение стигнах чак след няколко дни след като усетих, че нещо не е наред с моето кормило. Като се загледах цялото беше укривено. На всичкото отгоре това се случва на централно място в София.
Преди няколко месеца пострадах на експо център. Пак през деня се бяха опитали да отворят шофьорската врата с отверка при включена аларма. Не бяха успели, защото бутончето за заключване се беше счупило. Очевидно нищо не ги спира.
Преди доста време пък един познат осъмна без 2 предни седалки Sparco на Голф 3.
Останал съм с впечатление че Голф 2, 3 си ги отключват като у дома си. Вандали навсякъде...
Днес ми свиха емблемата "ГТ" от предната решетка на колата.Изнервих се просто.В Русе няма коли с ГТ емблеми така,че ще се намери скоро време.Имам още 2,но не е там въпроса.Тъпо е!
Да, но тогава са се крадяли основно те, които на лади и москвичи са били жълти стотинки. На моята и крадаха 2 пъти капачката за резервоара, отпориха едната лайстна на вратата, счупиха ми огледалото. Един блъскал главата на друг в капака и калника ми.... Няма оправия. Оправията е гараж и колата под ключ.
аз осъмнах едната вечер без 2 странични лайсни , и след два дни емблемките ГТИ-едишън , да ги пита за какво са им.На един приятел му строшиха 2-те стъкла ,и като ги хванаха куките (две пишлемета на 14 г.) и като ги попитаха с най-голяма наглост отговориха за кеф нямахме какво да правим.
Преди седмица някъде ми откраднаха предната решетка на нисан навара хем в симеоново където уж не пипат (поне така казват и хазяйте дето съм при тях на квартира и съседите но ...