bobocamaro написа:fox_vt написа:атлон при фул натоварване със теста на еверест стига до 40 градуса
Много добра температура.![]()
Едно скрийнче дали ше е удобно да видиме, под prime95 и показана през Core Temp?
Ето скрийнчета
bobocamaro написа:fox_vt написа:атлон при фул натоварване със теста на еверест стига до 40 градуса
Много добра температура.![]()
Едно скрийнче дали ше е удобно да видиме, под prime95 и показана през Core Temp?
 .Пастите се сменят веднъж годишно а го чистя когато му хрумне.А и имам и котка който има знае за какво става на въпрос.Теста е по Small FFT's по съвета на колегата преди мен.
fox_vt написа:...Има 8 вента вътре 4 оригинални 4 добавени от мен охлаждането разбира се е обикновенно няма термо тръби и прочие...

.2 на захранването фабрични,1 процесор,един видеокарта общо 4 броя фабрични.Аз съм добавил под захранването още един 80мм изкарващ и един най отдолу в задната част пак 80 мм вкарващ който обдухва видеото и хардовете.Един 50мм на чипа на дъното който по дефолт е пасивно охлаждане,и който има невероятен ефект върху машината.И един изкарваш 50мм в областа на хардовете посредством допълнителни отвори на капака.Всички допълнителни вентове работят на 50% от оборотите си което практически ги прави безшумни.Единствено тоя на дъното се командва от слота за такъв вент.За в момента шуми само захранването въпреки че е с датчик за температура който командва вентовете ама ме мързи да го оправям.И температурите са таман единствено на видеото му е слабо охлаждането по дефолт ама не ми се наливат пари  
fox_vt написа:Пп вента на захранването защо не го смяташ при обикновенните не ъпгрейтвани машини е единствения дето изкарва топло от фурната.

fox_vt написа:Така е компа е стар но пък за сметка на това опровергавам думите за прегряващите АМД та![]()

Vlad777 написа:Направих тест с програмата Prime95 - Под нея избрах "In-place large FFTs", което натовари процесора на 100%, както се вижда. Резултатът след няколко минути постепенно покачване до 54 градуса и после падна на 53.
Ето и скрийн:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта