Избор на Iphone ? 4s или 5s
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на Iphone ? 4s или 5s
Ъпдейт съпорт политиката на Андройд е нов телефон
Аз си купих Моторола която просто не може да се руутне с малко вградена памет и малко по малко става все по безполезна понеже цялата ми вградена памет се заема от приложения който не мога да преместя като Фейсбук и Мапс примерно, а ако нямам свободна вградена памет нямам възможност да си инсталирам приложения, пълен та*ак! Иначе съм много доволен от телефончето ама ъпдейт никога не съм получавал! Ако имах възможност бих се заиграл с Nokia Lumia 520, попринцип съм много скептичен към Windows за мобилен ОС, но интерфейса изглежда много красиво пък и си има прекрасната навигация от Нокия!

Едно питане към Айфон юзърите...колко горе долу издържа батерията на телефона (знам че при всеки е различно но все пак горе долу нещо някой да каже) ?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен е така, само, че непрекъснато нещо правя с телефона... и 3Г-то не се гаси
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
При повечето смартфони ако го ползваш само като слушалка за разговор може да изкара до три дни а ако си е по предназначението /нет,навигация,четене книжки и подобни/ всяка вечер си е на зарядното за да си сигурен че на другия ден ще имаш батерия ! Това е споделено от хората около мен ползващи "ябълки" а моят опит е от НТС 

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
трудно можеш да убиеш айффонняя за един ден само с работа - много разговори, мейли, навигация, интернет през 3 г чат пат и т.н. Ако гледаш обаче сериали е друго.
Моя е на над две годинки и още си държи стабилно цял ден натоварена работа
Моя е на над две годинки и още си държи стабилно цял ден натоварена работа
нон стоп ползвам разни смартфони, не съм фен на никоя марка. Понеже темата е за iphone ей го моя опит с тях:
- 4s - яко ползване, телефон, GPS, 3г, приложения, без филми - зареждал съм батерията по 3 пъти на ден
- 4s, 4 - нормално ползване (т.е. FB, viber-miber, нет, телефония) - макс 1 ден издържа при всеки, който позмавам
- 3 - само телефония, няколко разговора на ден, слушалката е на ... 4-5 години - до 5-6 дни. Предполагам, че и 4-ките ше карат по толко, ако само говориш по тях, ама тогава за какво ти е смартфоне :)
андройдите са същата работа. С две думи колкото е по-голям екрана, по-бързо заминава.
(ПП: s35 с чисто нова китайска батерия ... спокойно изкарва 1 седмица само на телефония :))
- 4s - яко ползване, телефон, GPS, 3г, приложения, без филми - зареждал съм батерията по 3 пъти на ден
- 4s, 4 - нормално ползване (т.е. FB, viber-miber, нет, телефония) - макс 1 ден издържа при всеки, който позмавам
- 3 - само телефония, няколко разговора на ден, слушалката е на ... 4-5 години - до 5-6 дни. Предполагам, че и 4-ките ше карат по толко, ако само говориш по тях, ама тогава за какво ти е смартфоне :)
андройдите са същата работа. С две думи колкото е по-голям екрана, по-бързо заминава.
(ПП: s35 с чисто нова китайска батерия ... спокойно изкарва 1 седмица само на телефония :))
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Това с батерията не съм съгласен.При мен с ровичкане и телефония цял ден,се прибирам с по 40-45% остатък
Пък не съм от тея,които си спират по нещо,за да пести батерията

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:Това с батерията не съм съгласен.При мен с ровичкане и телефония цял ден,се прибирам с по 40-45% остатък![]()
Да де,ама с тези 40% ако не го заредиш вечерта значи на другия ден може да не ти стигне тока във важен момент,така че ще го броим за зареждане всеки ден

Добрее де, не мога да разбер с какво тия Айфони са по-добри от останалите телефони с Андоид. Нали приложенията може да се свалят, може и да се инсталират. Непреместваемите приложения на Андроид вече могат да се местят.
С какво са по-добри?
С какво са по-добри?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
velinsl написа: С какво са по-добри?
С името си, ето виж
Apple Passes Coca-Cola as Most Valuable Brand
Носенето на такова устройство е въпрос на чест, нещо като издут дюкян на панталона.
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Темата не е за спор между Android,IOS и подобни като цяло айфона е бизнес телефон а андроид за всякакви нужди по добре се насочвайте като дизайн и цена което ви устройва. 

bobocamaro написа:velinsl написа: С какво са по-добри?
С името си,
Мислех, че има нещо повече от име - характеристики, параметри, свойства.
За името и престижа съм съгласен.
Доколкото прочетох автора на темата се е ориентирал, за това я използвах.
Ако не е моля да бъда извинен.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
velinsl написа:Мислех, че има нещо повече от име - характеристики, параметри, свойства.
.......
Ако не е моля да бъда извинен.
И аз моля за извинение, ето това е нещо в повече:
The Move to 64-bit
Любезните приносители на изделието биха ли потвърдили?
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Здравейте, колеги. Имам айфон 4s (подарък ми е). С този телефон имам известен проблем, питах в техния форум, но там е пълно мъртвило. Сега за проблема ми:
IOS 9.1 - откакто я сложих и започна драмата:
- зареждам го поне 2, 3 пъти на ден. Като при това не го ръчкам изобщо. Я проведа 2, 3 разговора, я не. Имам друг най-хубав телефон - служебен.
- носих го в сервиза на един приятел, мислех, че батерията е заминала. Сменихме я - греда. Карах така 2 седмици и пак му го оставих. Момчето ми каза - без карта държи 2 дни като пушка. Сложа ли карта - заминава.
- с 8.4 този проблем го нямаше.
- жена ми е с абсолютно същия телефон - изтърва го в кофата с препарат за пода, сменихме дисплей и говорителчета - пушка е. Държи по ден и половина с включен целюлар.
- на моя телефон не показва използването на батерията - кое приложение колко харчи. на нейния показва. iOs-ът ми е преинсталиран пак - същата работа.
Някой да ме посъветва нещо?
IOS 9.1 - откакто я сложих и започна драмата:
- зареждам го поне 2, 3 пъти на ден. Като при това не го ръчкам изобщо. Я проведа 2, 3 разговора, я не. Имам друг най-хубав телефон - служебен.

- носих го в сервиза на един приятел, мислех, че батерията е заминала. Сменихме я - греда. Карах така 2 седмици и пак му го оставих. Момчето ми каза - без карта държи 2 дни като пушка. Сложа ли карта - заминава.
- с 8.4 този проблем го нямаше.
- жена ми е с абсолютно същия телефон - изтърва го в кофата с препарат за пода, сменихме дисплей и говорителчета - пушка е. Държи по ден и половина с включен целюлар.
- на моя телефон не показва използването на батерията - кое приложение колко харчи. на нейния показва. iOs-ът ми е преинсталиран пак - същата работа.
Някой да ме посъветва нещо?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”