Samsung galaxy S4
- cancro
- Автомобил: VW Golf IV 1.9 TDI
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
Re: Samsung galaxy S4
Преди време в http://www.mobilebulgaria.com бях прочел, че Samsung продава софтуера си на Apple за да правят iPhone!
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
mladvampirTDI написа:Готово, купих Nexus 4! Very temporary solution ;-). Дано скоро пак на iOS да премина ;-)
Честито , мн екстри има предполагам .Запалка имали ?
relaxxx написа: бахсии дърветата.
От опит ли го казваш или просто така да си чешеш пръстите?
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Ми не ги чеша.. ма човека си купи нексус вече..
Не я разбирам тази епъл мания... и сони не обичам :) ... ужасно се дразня на фирми които
се опитват да закрепостят клиента като във феодално стопанство.. както правят епъл и сони.. това е обречено на провал...
виж гогле се усетиха на време и тяхната стратегия ми харесва, ако искаш купуваш приложения, съсвместимост със всички платформи, универсални конектори базирани на усб, и всичко е 6.. ей така се печелят клиенти..
Не я разбирам тази епъл мания... и сони не обичам :) ... ужасно се дразня на фирми които
се опитват да закрепостят клиента като във феодално стопанство.. както правят епъл и сони.. това е обречено на провал...
виж гогле се усетиха на време и тяхната стратегия ми харесва, ако искаш купуваш приложения, съсвместимост със всички платформи, универсални конектори базирани на усб, и всичко е 6.. ей така се печелят клиенти..
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”