Смяна на делко пасат Б4 1.8мi ABS
Re: Смяна на делко пасат Б4 1.8мi ABS
Проблема ми е аналогичен като на колегата по горе. На бензин ми падат оборотите и гасне ,а като подам газ явно се дави и и пак гасне.на газ го няма този проблем.Дали може проблема да е от тампона на моното.На скоро ми се случи същото но имаше едно маркуче извадено и след като го сложих се оправи. сега го прави пак но маркуча си е на мястото.
mi6ole написа:Проблема ми е аналогичен като на колегата по горе. На бензин ми падат оборотите и гасне ,а като подам газ явно се дави и и пак гасне.на газ го няма този проблем.Дали може проблема да е от тампона на моното.На скоро ми се случи същото но имаше едно маркуче извадено и след като го сложих се оправи. сега го прави пак но маркуча си е на мястото.
КОлеги имах подобен проблем с моя пассат само че е Б3 нз дали ще помогне но отстрани на моното на платката дето са кабелите ми се бяха испокъсали от годините и вибрациите погледнете си хубаво всички кабели дали не се допират случаино оголени един за друг да няма скъсани. Просто давам предложения нз дали при вас е от това но непречи да проверите успех и дано сам ви упътил правилно
bunaq написа:mi6ole написа:Проблема ми е аналогичен като на колегата по горе. На бензин ми падат оборотите и гасне ,а като подам газ явно се дави и и пак гасне.на газ го няма този проблем.Дали може проблема да е от тампона на моното.На скоро ми се случи същото но имаше едно маркуче извадено и след като го сложих се оправи. сега го прави пак но маркуча си е на мястото.
КОлеги имах подобен проблем с моя пассат само че е Б3 нз дали ще помогне но отстрани на моното на платката дето са кабелите ми се бяха испокъсали от годините и вибрациите погледнете си хубаво всички кабели дали не се допират случаино оголени един за друг да няма скъсани. Просто давам предложения нз дали при вас е от това но непречи да проверите успех и дано сам ви упътил правилно
Благодаря ще проверя.