коректните автокъщи

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Asko VW
Автомобил: VW Passat-B6 Variant
Двигател: 2-0 TDI BMP 2006

Re: коректните автокъщи

Мнениеот Asko VW » Вто 01 окт 2013 15:16

Не съм съвсем сигурен, може и да бъркам, но мисля, че в конкретният случай става дума за Митака, който на времето държеше култово рок/метал заведение при "американското" пазарче (а преди това "Телевизията"). Ако е същият човек мога да потвърдя, че много точен пич, едва ли ще намерите човек в Русе, който да каже лоша дума за него. Познавам хора (на пример братовчедка ми), които твърдят, че когато тръгнат да си сменят колата, именно на него ще разчитат.

Потребителски аватар
qm_parket
Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
Двигател: D40

Мнениеот qm_parket » Вто 01 окт 2013 16:32

Именно

Потребителски аватар
Deroni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deroni » Вто 01 окт 2013 16:55

стига с те я глупости.Няма такива.Пък и темата седи празна.Защо ли?Аз лично от автокъща съм виждал една единствена кола, която беше читава.Много рядко излиза хубава кола и разбира се търговеца си само повярва и измъкне ама всичко каквото се сети от колата което е пълен цирк.Пълни смешници и олигофрени.Като пример ще ви дам за по луксозни коли един познат си взема 2-4 г. БМВ и К7 без резервни гуми и крик.Като стигнали до там да се гледа защото там всичко е цифра и казал, че няма вземе колите и да видиш как всичко се вади и се слага в колата и едва ли не иска само да духа ами и да галта и се извинява.Друг познат на времето му прибрали телефона и запалката от БМВ-то.Виждал съм и коли от 5 болта на джантите останали 2.Даже съм тествал такава.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Вто 01 окт 2013 17:00

forski написа:Много добре знаят джамбазите какви боклуци купуват, ТЕ знаят, НИЕ не знаем :mhihi

Айдеее пак ги направи божествени и поне с едно и половина виШУ образование :icon_lol
Темата беше друга!

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Вто 01 окт 2013 17:02

Deroni написа:стига с те я глупости.Няма такива.Пък и темата седи празна.Защо ли?Аз лично от автокъща съм виждал една единствена кола, която беше читава.Много рядко излиза хубава кола и разбира се търговеца си само повярва и измъкне ама всичко каквото се сети от колата което е пълен цирк.Пълни смешници и олигофрени.Като пример ще ви дам за по луксозни коли един познат си взема 2-4 г. БМВ и К7 без резервни гуми и крик.Като стигнали до там да се гледа защото там всичко е цифра и казал, че няма вземе колите и да видиш как всичко се вади и се слага в колата и едва ли не иска само да духа ами и да галта и се извинява.Друг познат на времето му прибрали телефона и запалката от БМВ-то.Виждал съм и коли от 5 болта на джантите останали 2.Даже съм тествал такава.

Аз пък съм виждала в автокъща МНОГО хубави коли за дълъг период от време, и много рядко такива цигании.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 01 окт 2013 17:38

Как прецени, че са много хубави?
По външния вид?

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 02 окт 2013 8:58

Не, слушала съм ги и на студено как работят и на топло :mhihi И ходех с гумен чук да потропвам дали ще падне кита :icon_lol

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 02 окт 2013 10:06

А в ауспуха бърка ли ?

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 02 окт 2013 10:17

Не, духах през него навътре, да отпуша катализатора :mhihi

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 02 окт 2013 10:29

Gal написа:
Deroni написа:стига с те я глупости.Няма такива.Пък и темата седи празна.Защо ли?Аз лично от автокъща съм виждал една единствена кола, която беше читава.Много рядко излиза хубава кола и разбира се търговеца си само повярва и измъкне ама всичко каквото се сети от колата което е пълен цирк.Пълни смешници и олигофрени.Като пример ще ви дам за по луксозни коли един познат си взема 2-4 г. БМВ и К7 без резервни гуми и крик.Като стигнали до там да се гледа защото там всичко е цифра и казал, че няма вземе колите и да видиш как всичко се вади и се слага в колата и едва ли не иска само да духа ами и да галта и се извинява.Друг познат на времето му прибрали телефона и запалката от БМВ-то.Виждал съм и коли от 5 болта на джантите останали 2.Даже съм тествал такава.

Аз пък съм виждала в автокъща МНОГО хубави коли за дълъг период от време, и много рядко такива цигании.

Явно посещаваме различен тип автокъщи, разходи се из автокъщите на влизане в Пловдив след Графа, да се нагледаш на хубави и лъснати коли изложени на първа линия, и в дъното бай мангау как лъска гумите с вакса и замазва дваскотините по-боята със спрей и клечка за уши.
Или как целия салон се изхвърля от колата и започва да се лъска с вода и сапун на поляната зад автокъщата и всякакви изпълнения от този род само и само шарана да захапе бастуна!
Не знаели джамбазите какви коли купуват/продават, Боже те ли не знаят ...? :no

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 02 окт 2013 10:35

Разхождала съм се из горублянските, околовръстните, и къде ли не. Търсих си няколко месеца определена кола, и не ми хареса нищо :icon_lol А за пловдивските...една моя близка роднина, както си седяла, и отишла до там, щото си харесали една кола. Купили я. Освен, че е удряна прилично, гори кило масло на 100 км, има доста забележки по какво ли не...:)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 02 окт 2013 10:40

AmW написа:Как прецени, че са много хубави?
По външния вид?
Колегата Гал е работила в известна автокъща и е в час със нещата :biggrin
м/у другото познавам много търговци на автомобили в София и чак до извращения да свалят чаркове /рез.гуми,крик,болтове и т.н./ няма :mhihi Най много някой запушен катализатор да отлети. Чак оглозгани Х5 и т.н. :mhihi

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 02 окт 2013 10:45

Е, на мен ми бяха откраднали само единия катализатор, цял един ми бяха оставили, тва дали в ТМ, дали по ония хубавите сервизи...не знам. Но факт, че с официалните представители съм имала проблеми с 2 коли, а за едната се оказа, че даже няма сервизна история :icon_lol Какво остана за другите търговци :icon_lol Но все пак, има фирми, които поддържат някакъв имидж, случва се да имат извънки, но рядко.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 02 окт 2013 10:49

Gal написа: Но все пак, има фирми, които поддържат някакъв имидж, случва се да имат извънки, но рядко.

Казвайте ги кои са, нали за това е темата :smile

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 02 окт 2013 10:55

forski написа:
Gal написа: Но все пак, има фирми, които поддържат някакъв имидж, случва се да имат извънки, но рядко.

Казвайте ги кои са, нали за това е темата :smile

Ще си купиш ли автомобил от тях ако цената е със 2000/3000лв отгоре :biggrin

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”