доста интригуващо четиво-чувствате ли се излъгани...?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Съб 26 фев 2005 15:54

niksisoft написа:Явно някои никога няма да се оправят. Тъкмо бях започнал да си мисля че са обърнали нова страница и се държат като хора и много бързо ме опровергаха. Както и да е, на такива хора не трябва да се обръща внимание. Явно някоя колежка не му е пуснала на човека и е кисел, влезте му в положението. :wink:

А може би някой колега? То при секса е трудно да кажеш кой е по неудовлетворен - тоя дет са го е...и или този който е е..л. Обикновенно този който са го е...и (ако е случил на начинаещ е..ч) е доста неудовлетворен и търси на кой да си го изкара и се хваща за всяка сламка. Така че си го сложи на пикалото Васе и не му обръщай внимание. Бъди див и щастлив, а пък тези които не могат като тебе да се оправят. Ако не могат да се оправят ние ще ги оправим. :twisted:

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Съб 26 фев 2005 16:14

Между другото искам да кажа че в началото на миналата година си правих основен ремонт на жигата в "сервиза" в "Дружба" - 2. МОЛЯ ВИ bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown не правете тази грешка колеги от форума. Взеха ми 600 лева за да ми разглобят и почистят двигателя и да сменят сегментите, ако не са сложили разбира се 2 - ра употреба. Резултата беше че спря да пуши като комин. Да ама във вървенето и във харченето на бензин си остана по същия начин, т. е. харчеше много и не вървеше въобще, постоянно се чувстваше едно придърпване на тласъци като подадеш газ и др. дефекти. С извинение ама преди да я закарам в сервиза вървеше по - добре, само дето пушеше като трабант. Както и да е де, след този фал, който ми постопи финансите си купих полото и от него съм много доволен.

Потребителски аватар
Evgeni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Evgeni » Нед 27 фев 2005 9:40

Аз не съм ходил в ЕМ Комплект, но от vaskoto1 съм с много добри впечатления. Много точен човек е. Познавам други хора като Васко, но не в авто-бранша. Такива трябва да ги пазим от използвачи и досадници (щото и на тях им правят добро, дорде стигат сили) и по лошото е, че когато правиш добро винаги ще се намери някой да започне да се заяжда.
То цялата тази тема вече е набъбнала... но и аз искам да му кажа на vaskoto1, да не се впряга! Ние сме с теб!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”